Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby lepiej, ale jeszcze nie do końca:/ A owulacja coś o mnie zapomniała
Dobranoc :*👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Smerfelinko u mnie niby było ok, owulka była, a ten cykl bez
Załamałam się ostatnią @ i być może dlatego cykl bezowulacyjny. Spokojnie czekaj jeszcze, zawsze może się przesunąć
Smerfelinka lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się wieczorowo
Kas ja już schudłam 3kg a naprawdę nie chce chudnąć na pewno już więcej. Mój M dzisiaj mi powiedział że jest to bardzo widoczne że spadło mi kilka kg i nie jest z tego zbytnio zadowolony. Tylko trudno żebym nie chudła jak od 3 tyg jem tylko bo muszęCzyli u mnie troszkę odwrotnie od ciebie a jeżeli chodzi o słodycze to nigdy za bardzo za nimi nie przepadałam ale teraz to na nie patrzeć nie mogę. Ze słodyczy lubię tylko chipsy
Muszę powiedzieć mojemu ginkowi bo mnie się te objawy w ogóle nie podobają.
Edycik zdrówka dla twojego M . I powodzenia na wizycieA co do teściowej to pojechała strasznie chyba bym jej odpowiedziała kilka słów na twoim miejscu.
Mid gratki jeszcze razI zacznij się cieszyć
Maju pilnuj się żeby się tylko nie zarazić. Kurcze od tej chemii teraz jakieś świństwa się biorą
Ruby mam nadzieję że nie rozwija się tam coś znowu. Trzymam kciuki oby to nie było to.
A u mnie jajniczki dzisiaj galancie pracują narazie 6 dc no zobaczymy na wizycie czy tam się co utworzyło
Dobrej nocki wam życzę
Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPuenta na dzisiaj- życie bez kropli do nosa nie miałoby zupełnie sensu
Kasia co to za leki ? Ja też chce
No powoli wpadła bym w rytm testowania ale żadnego testu na stanie
Edycik teściową do lochu zamknąć. Kropka
Dobranoc kobietySzyszka1, Edycik, Smerfelinka, midnight lubią tę wiadomość
-
Witam:-) Ruby mialam właśnie pytać co z tą Twoją kulka a tu takie rzeczy:-/ może zadzwoń do gina.
Kasiu czytałam że różne objawy są, ale mają mijac hmm
Miłego dnia:-) wstaje do pracy:-/ -
witam się
madka owszem teściowa przesadziła, ale olałam to ....dosłownie.
Majjusia ojj tak z włosków jestem zadowolona, co prawda nie wszystkie się cudnie odfarbowały ale jest ok
Bratku na szczęscie nie mieszkamy z Tesciami, ale mam ich za płotem więc kontrolny nalot musi być. Jej mina mówiła sama za siebie.
Ruby bardzo fajnie te zestawy upominkoweświetny pomysł na prezent.
katiuszkaa ja mam nadzieję,że @ do Ciebie nie przyjdzie.
Kobity biorę się do pracy, sama dziś lecę po południu do lekarza bo już kaszel mi doskwiera i głowa boli.
Miłego dzionka życzę. -
Hej ho
Kobiety jak Wy piszecie tak po nocy to ja już błogo śpię, codziennie ok. 22 odjeżdżam
Ruby no co to jest za cholerstwo paskudne, że znowu wraca. WrrryJak dzisiaj? A katar ciągle doskwiera?
Edycik a Mąż jak noc przeżył? Oby Cię nic nie dopadło Kobieto.
Kurczę, dziś 7 dc, mam ogromne nadzieje związane z tym cyklem, aż się boję monitoringu żeby się znów nie rozczarować.. -
WItam Kobitki
Ruby mi też sie podoba pierwszy i drugi zestaw najbardziejmożesz mi wysłać któryś
haha
A tak poza tym...to niech ta kulka się wchłania!!
Katiuszka :*:* tak bardzo chciałam, zeby Tobie się udało:* ale @ jeszcze nie przyszła?
Majusia właśnie kiedy monit? Lampka wina była wczoraj?
Edycik nie rozchoruj się :*
Ja chyba już po owulce, wnioskuje po bólu piersi który się pojawia w drugiej połowie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:14
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyHej
Majju katar jest ale ratuje się kroplami...A na to wzięłam antybiota posmarowałam i leżę...
To może odpuść mierzenie w tym cyklu?
Edycik biedaku zdrówka dla was
Kas w pt mam zaplanowaną wizytę to zobaczymy co dalej...
Ja wzięłam dzisiaj wolne żeby się postawić na nogi, wyleczyć trochę...
Miłego kobiety -
Dziewczynki monitoring w piątek - 9 dc, zobaczymy na czym stoję
Aguś skusiłam się wczoraj na lampkę wina bo kupiłam na Targach jakieś ekologiczne, z czarnego bzuBardzo dobre ale mocne jak pierun
A Wy miło spędziliście wieczór?
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
To kuruj się Ruby! Ja też w piątek mam wizytę to będziemy razem
Mierzenia tempki nie porzucę bo już się przyzwyczaiłam i mnie uspokajaa monitoringu nawet nie mogę odpuścić bo przy Clo musi być nadzór. Gin mówiła, że mogą się np. pojawić 4 pęcherzyki dominujące i wtedy trzeba odpuścić
bo czworaczki to już trochę przesada
Dlatego wszystko musi być under control
No i żeby było wiadomo kiedy podać Pregnyl na pęknięcie.
Aaaaa stresEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Kobietki a wieczór okazał się baaaardzo miły
nawet nie przypuszczałam z tym moim zadaniowym nastawieniem,że bedzie tak przyjemnie
Majju rozumiem że przy Clo chcesz mierzyć, też w tym cyklu stymulowanym chciałam sprawdzić jak się pokryje wszystko z monitem i tempką. Trzymam kciuki a Ty nie stresuj się na zaś:*
Ruby a masz podwyższoną temp też przy tej dolegliwości?cinnamon cookie, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
Majusia juz tak dlugo sie starasz, wydaje mi sie ze 4 to wcale nie tak duzo, przeciez nie kazdy sie zagniezdzi. Ja bym nie odpuszczala nawet jakbym miala ich z 6:)
Ruby wspolczuje z ta cysta, mam nadzieje ze sie wchlonie.
Smerfelinka choroba jak najbardziej moze miec wplyw na owulke.
Edycik a twoja tesciowa nie ma tak ze jakbys ty byla chora to tak samo by powiedziala do syna? Moze powonnas przetestowac:)
Jezeli mial wysoka goraczke jest szansa ze wiele plemniczkow nie przetrwalo. Ale wierzy i sie starac trzeba zawsze. Wiec jak ma sily to do dziela.
Milego dnia!AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Właśnie jak to z tymi pęcherzykami....ja przy stymulacji miałam 6, z czego trzy pękły...no ale się nie udało. Nic mi nie mówił o odpuszczaniu...
Madzikk a jak u Was starania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:59