Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby w piątek który to będzie dpo?
Majju kciuki za wizytę jutrzejszą i piątkowy monitoringZdecydowałaś już co powiesz jutro na nfz? Potrzebujesz dalej pytań czy nie będziesz tak bardzo ściemniać
Edycik nie rozchoruj nam się tu!
Aga już po owuZaciskam kciuki za pozytywne zakończenie :*
Ruby jak Twoje sprawy po nocy? Zmniejszyły się?
Odnośnie pisania wieczorem... Ja jestem typową sową. Najlepiej mi się odpoczywa, pracuje, ogólnie funkcjonuje od 22AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Szczerze mówiąc jeszcze nie wiem do końca jak to z tymi pęcherzykami jest
Mam nadzieję, że dowiem się w piątek i że w ogóle cokolwiek tam urośnie.
A jutro zdecydowałam, że powiem wszystko jak jest, przecież mnie nie wygoniAgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
Majju dowiedz się i powiedz
a co do jutra, masz rację, powiedz jak jest i wypytaj o wszystko, ja od dzis acard łykam. Ma fajne tabletki w kształcie serduszkamadzikk lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Dzień dobry
Twardo miałam odpuścić testowanie aż do @ bo po co wcześniej się stresować, ale nałóg to nałóg i mój mózg wygenerował myśl, żeby zatestować jak trzeba będzie lutkę odstawić, także sikam w niedzielę
madzikk, majju, Edycik, Bratek, AgaL, midnight lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
majju wrote:Cinnamonku a co nic nie piszesz co u Ciebie? Zdrowi jesteście?
Majju dziękuję, że pytaszale nie piszę nic o sobie bo nic ciekawego
zdrowi (odpukać
) i cali, żadnych nowinek na horyzoncie
w poniedziałek wizytę u gina mam, zobaczymy czy coś ciekawego powie
A tak w ogóle to dzień dobry
Edit. Ruby - mi się podoba zestaw AFRYKA lub ten Relax Spafajna sprawa, dobrze wymyśliłaś
Edycik - sorry, że tak napiszę, ale czysta głupota ze strony Twojej teściowejtoż to nie dziecko ani nie umiera, zresztą i tak dużo się starasz, cały czas nam piszesz jak mu pomagasz... No przecież nie będziesz siedzieć na krzesełku koło łóżka i czuwać
dobrze, że olałaś takie teksty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:00
Edycik, Bratek, AgaL, midnight lubią tę wiadomość
-
I bardzo dobra decyzja Majju
nie ma co sciemniac.
Partyzerka no to trzymam kciuki zebys wyszczala dwie krechy:)
Agulek u nas staranka po staremu chociaz ja bardziej odpuscilam, po tylu cyklach ile mozna intensywnie analizowac. No ale aspirynke sobie zapodam a coale juz bez mierzenia tempki i bez wmawiania sobie ze mam objawy ciazowe, bo juz w sumie wszystkie je mialam
narazie bardziej skupiam sie na tym jak osiagnac wewnetrzny spokoj. wiec luzik, co ma byc to bedzie:)
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Apsik... to znaczy witojcie;-) ... masakra wstałam z kolcem i żyletami w gardle, a teraz kicham i katar mi się po plecach leje (chyba mam owu bo na dole też katar;-), siedzę w pracy bo muszę, ale nie bardzo wiem co się wokół mnie dzieje;-) jedyny plus taki że mały dzisiaj lepiej ode mnie się czuje. To już wolę ja chorować niż żeby maluch źle się czuł
Mam nadzieję wrócić do domi i wpełznąć pod kołderkę
Edycik ja pierdziu, że ty jej tętnicy nie przegryzłaś to podziwiam;-PPP
A tak a propose, rozjaśniłaś włoski, ja ostatnio też, tylko robi mi się zamiast fryzury, coś a'la piorun w szczypior tudzież rabarbar, nie mogę tego okiełznać ni uczesać, jaką odżywkę używasz do włosów rozjaśnionych żeby wyglądały gładko i pięknie??? ...hmmm w weekend próbowałam jajko z oliwką i tego nie polecam, jakieś farfocle mi się na włosach utworzyły i potem musiałam szczotką to wyczesywać;-P
Majju kciuki za monitoring:-)
Edycik, majju, AgaL, MamaTuśka lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Hahaha Imie Rozy, katar na dole:)
A moze wloski plukalas zbyt ciepla woda i jajko sie scielo. Na wloski bardzo dobrze dziala zimna woda bo zamyka luski wlosowe i wtedy sie mniej lamia, a jak jeszcze dodasz kilka kropel cyntryny to jeszcze lepiej byle nie przesadzic z cytryna bo wysuszysz wlosy. A jak robilas to jajko to tylko bialko czy zoltko tez?Imię_Róży lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Cinnamonku ale spoko mam wrażenie że ma podejście jak do małego dziecka ,a to dorosły syn.Masakra. Imię Rózy miałam ochote podgryźć tętnicę.
Ruby kuruj się nam kochana.
Imię Róży co do odżywek i masek to ja polecam serie produktów z rosmana
http://www.rossmann.pl/Produkt/Alterra-maska-do-wlosow-150-ml,99122,1836,5821
sa cudowne do rozjasnionych włosów
Dodatkowo raz na dwa tygodnie olejuję włosy tym oto olejkiem do dupy na cellulitSiostra wyczytała na wizaż.pl o tym i sprzedała mi
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=45800
Kupujesz taki olejek w rosmanie ,nakładasz na włsoy i nosisz z 2 godzin nastepnie porządnie myjesz głowę. Po 3 takich kuracjach włosy są miękkie i zdroweWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:15
madzikk, AgaL, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Ja na codzień używam odżywki do spłukiwania tej pomarańczowej z Garniera, dobra jest
za to szukam dobrego szamponu, ostatnio nic mi nie pasuje
po jednych mam suche włosy, po innych takie tłuste jakbym nie umyła włosów albo źle spłukała
polecicie coś?
-
Ruby, fajny ten nr 2. I powinien yć bezpieczny z punktu widzenia zapachu. Bo liczi pewnie słodkie, jak cholera, truskawkę nie każdy lubi.
madka, haha, ale jak posprzątasz, to wtedy z czystym sumieniem możesz kląć na tych, którzy nie sprzątają
Swoją drogą, jak zaczynałam sprzątać po przeprowadzce, to na naszym podwórku i okolicznych byłam chyba jedyną osoba, serio. No mooooże jeszcze jedną widziałam. A teraz sprząta coraz więcej osób, nawet zaczynają jakieś starsze panie itd.
Kasia, nie chudnij ta,, bo znikniesz ;/
Edycik - podziwiam, nie zdzierżyłabymTeście mają do nas autem niespełna 10 minut, ale tak ich M.wychował, że nie ma mowy np. o wpadaniu bez telefonu i zapytania czy mogą (choć Teściowa jeździ obok naszego bloku do pracy, a wracając często robią z Teściem zakupy w Biedrze, którą mamy pod blokiem...
).
majju, to kciuki za monitoring)
Aaaaa, winko, jak mi się tęskniEkologiczne? Mniam
A mocne... Ty sprawdź, może to nalewka, a nie winko
A z wizytą luz, będzie dobrze, powiedz, jak jest i już
Imię Róży, na zniszczone włosy zawsze dobrze mi się sprawdzało Elseve z Nutri-ceramidami.
A potem płukanie - chłodną wodą, a odcinek "poza głową"- to wręcz lodowatą.
A ja dziś doszłam do wniosku, że może i tydzień dwucyfrowy już,ale i tak jeszcze wiele nauki przede mną
Polazłam dziś zrobić nareeeeszie badania I trymestru. Skończyło się na krwi, wymaz zrobię kiedy indziej (trzeba jechać na miasto), bo takie mdłości mnie złożyły, że masakra.
Ale wracając - babeczka pobiera krew i tak na mnie patrzy, patrzy.... i przy szóstej bodajże próbówce:
- Żyje Pani?
- Żyjeeeee, a jak! <prawie dziarsko>
- A jedzenie Pani ma???
- Eeeeeee..... nieeeee.....
- Ło rany, to trzeba było brać!!!! Banana, batonik, cokolwiek, żeby od razu wziąć, jak skończę....
A ja w śmiech
- Wie Pani co, pierwsza ciąża, jeszcze się nie nauczyłam. Kiedyś wypiło się kawę, zjadło o 12:00 i było dobrze
I tu pani pielęgniarka spojrzała na mnie rozbawionym wzrokiem, takim z gatunku: "No to BUM! Skończyło się dobre"
Edycik, midnight, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
Imię Róży też polecam Alterry kosmetyki do włosów, maski, olejek ten co Edycik pisała
Bratku ale fajnie...badania pierwszego trymestru, też już chcę
Madzikk dobre podejście do starań, u mnie mniej więcej takie samo....tzn staram sięEdycik, madzikk, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon mam ten sam problem z włosami, a co do odżywek uzywam ostatnio wax i biovax i wyglądają nieźle
Madka to samo po nocy ale chociaż nie boli...
Agus nie nie mam temp podwyższonej. Też mam te w kształcie serduszek
Imię róży dopadło i Ciebie, kuruj sie kochana
Madka w piątek 7 dni po chyba ewentualnie 6
Paryzetka ja miałam niby 5 dni lutke brać ale to jakoś krótko i przedłuze chyba do 7, wypadało by sikac w sb bo jadę do Zamościa i się waham bo miałam nie sikac
AgaL, Edycik, Imię_Róży, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bratku Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin
http://static.pokazywarka.pl/i/6338980/643997/urodziny.jpg
I torcik dla Ciebie
http://static.pokazywarka.pl/i/6338980/475697/stylowi-pl-kuchnia-tort-z-bratkami-21635101.jpg
Tak jak obiecałam siknęłam dziś na patola ale biel wizira razi
Dziewczyny kurujcie się biedulki, mam nadzieję,że nic większego się Wam nie przyplącze.
Majju masz rację ja też nie umiem za bardzo ściemniać i powiedziałabym jak jest.
Ruby oby do wizyty znikło to cholerstwo albo nowy antybiotyk żebyś dostała i zadziałał.
Paryzetka zawsze miałaś takie wykresy?
Ja byłam wczoraj w tej klinice Invicta. Lekarz miły nie naciągał na żadne badania, inseminacje itp. Sam mówił,że w wynikach nie widzi aby coś się działo i nie widzi sensu aby nas faszerować lekami i narażać na koszty. Zrobił USG i powiedział, że owulacja była i żadnych więcej info o tym badaniu. I to mi się nie podobało, że tak mało info. Nic na temat endo czy ciałka. Zaproponował najpierw zrobić monitoring cyklu. Mówiłam mu,że jak miałam pęcherzyk 19mm to owulacja teoretycznie była po 3 dniach i mówił, że właśnie to może być za późno i być może trzeba by podać lek na pęknięcie pęcherzyka. Dał skierowanie na badanie nasienia, AMH, Dheas. Mówił, że nie muszę się z nimi spieszyć bo byłam w ciąży 2 razy więc nasienie jakieś musi być. Na wizycie zaoszczędziłam 120zł a na badaniach 110zł. Tak więc w marcu idę do mojej ginki na NFZ na monitoring i na razie będę działać na NFZ.
Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
http://www.pudelek.pl/artykul/89294/ziewajace_i_usmiechniete_noworodki_uwaga_slodkie_zdjecia_s/foto_1#s6
zobaczcie jakie SŁODZIAKI
Bratku STO LAT !!Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:http://www.pudelek.pl/artykul/89294/ziewajace_i_usmiechniete_noworodki_uwaga_slodkie_zdjecia_s/foto_1#s6
zobaczcie jakie SŁODZIAKI
Bratku STO LAT !!
A Bratek nasz ma urodzinki? jeśli tak to ode mnie też 100 latek i najlepszości samychEdycik, Bratek lubią tę wiadomość