Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby ale ja ciążę jak najbardziej polecam i przesyłam, juz monitor mam cały opluty wiruskami
ale słyszałam o przypadkach, które nie męczyły zgagi ani mdłości. To trzymam kciuki za sobote
zebyś nie mogła się napic
Kjopa ja mam problem z ogarnięciem czaso-przestrzeni kuchennejrobieniem czegoś w czasie gdy cos...itp
ale kiedyś się wezmę i zrobię tego placka bo mi smaka narobiłyście
AgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Bratku również ode mnie najlepsze życzenia!
Ja właśnie wypilam kawę bo coś mnie na spanie brało; -) dziś 7dc i jeszcze mialam lekkie brazowe plamienie, mam nadzieję że ovu będzie w tym cyklu.
Maju kciuki za monitoring:-)
Ja ten cykl biorę na luzie, to pierwszy cykl z metą i Acardem...hmmm...no zobaczymy. Żeby tylko męża mi nie rozlozylo bo sezon taki nieciekawy chorobowy:-/ ale witaminki bierze to może będzie dobrze:-)
Aha a tą wit.b6 to bierzecie tylko do ovu czy cały cykl? Kupilam 5mg.Edycik lubi tę wiadomość
-
Majjusia wolne masz już skoro weekend zaczynasz?
Smerfelinko dobrze że już lepiej się czujesz
Mid kciuki dalej trzymam
Kas ja witaminkę B6 biorę do owulki
Byłam dziś u lekarza i mam L4 na jutro i piątek,nie ukrywam cieszy mnie to,odpocznę,mam się troszkę wygrzać bo coś mi w płucach gra i zajmę się M. dla męza mam zmieniony antybiotyk bo tamten ponoć za słaby się okazał także mam nadzieję że wrócimy do zdrowia, tylko obawiam się że w tym cyklu nic dobrego z tego nie będzie.
Rozmawiałam dziś chwilkę ze szwagierką i się nasłuchałam jak Teściowa na mnie wczoraj psioczyla jaka to ja zła jestem. A dziś o 9 rano wpadła do mojego M, z kaszką manną i pilnowała by całą zjadł masakra.M już był na nią wkurzony ale nie miał sił się kłócić.
midnight, AgaL, Smerfelinka, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj jak się cieszę, że moja teściowa mieszka 50 km od nas
ufffff
Niezłe jaja Edycik - lej na to, niech se pogada jędza, ciekawe czy jak ty jesteś chora to też tak to przeżywa?
zjadłam kolację tylko szkoda, że nie czułam jej smakukoszmar
Mid ja zgagę miałam pod koniec dopiero, a mdłości nic a nic także mi ciąża straszna nie jest jeśli chodzi o dolegliwościtylko na finiszu swoje wycierpiałam ale to ostatnie 2-3 tyg więc jakoś dałam radę.
midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
Hahaha Edycik wyobraziłam to sobie
masakra
Bratku sto latttt!!!! :*:*:* zdrówka, szczęścia i pomyślnościniech Ci dzieć zdrowo rośnie
Kjopa przytulam :*
Dziewczyny nie piszcie mi tu o pizzyja z M jesteśmy pizzoholikami
z domowych najlepsze ciasto jakie nam wyszło to z przepisu na youtube: Zajebiste ciasto na pizzę
czy coś takiego
koleś z Top Chefa robi
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Hahaha Edycik wyobraziłam to sobie
masakra
Bratku sto latttt!!!! :*:*:* zdrówka, szczęścia i pomyślnościniech Ci dzieć zdrowo rośnie
Kjopa przytulam :*
Dziewczyny nie piszcie mi tu o pizzyja z M jesteśmy pizzoholikami
z domowych najlepsze ciasto jakie nam wyszło to z przepisu na youtube: Zajebiste ciasto na pizzę
czy coś takiego
koleś z Top Chefa robi
robiłam z niego z twojego polecenia i rzeczywiście dobre -
nick nieaktualnyMaju to powodzenia w piątek na monitoringu
Paryzetko to ja w niedzielę będę trzymać kciuki, przynajmniej ty się złamałaś. A może Ruby pójdzie za twoim przykładem?
Cinnamon jak możesz mówić że nic nowego no przecież wizyta w poniedziałek to dla nas nowość. Jak mamy trzymać kciuki nie wiedząc że ją masz?
Imię róży od synka się zaraziłaś? Zdrowia życzę
Bratku no nie ma wyjścteraz już musisz zacząć dbać o was o boje i nie o 12 kawa tylko zdrowe regularne jedzenie. Fajnie że już 10 tydzień. No i przedewszystkiem Wszystkiego NAAAAJ LepszegoMniejszej ilości mdłości i radochy z bycia mamą.
Kjopa ;* ile masz jeszcze do @? Piękny tort. Dzięki za relacje z wizyty. Trochę mnie utwierdziłaś w przekonaniu że zostaję u swojego specjalistyAgaL wrote:http://www.pudelek.pl/artykul/89294/ziewajace_i_usmiechniete_noworodki_uwaga_slodkie_zdjecia_s/foto_1#s6
zobaczcie jakie SŁODZIAKI
Edycika ale ty masz przejścia z teściową. Czytając to coraz bardziej się cieszę że tak daleko mam do teściów
A ja dziś wolny dzień miałam ogarnęłam w domu byłam na zakupach i zabralam psine na pierwszy spacer.Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
O matko... Co za dzień, wyczerpana psychicznie, przygnębiona
Zrobiłabym wszystko, żeby zmienić pracę, ale trzyma tu mnie tylko umowa na czas nieokreślony. A jak chcę mieć dzidziusia to taką muszę mieć
W placówce mamy tak okropne baby. Knują, tworzą intrygi, celowo kłamią, aby robić zamęt. Prosto w oczy są miłe, a potem się odwracają i gadają. Zaczynając od dyrektorki, poprzez nauczycieli, obsługę. Mam dość!
Bratku wszystkiego najlepszego! Spokojnej ciąży
Edycik odpoczywaj Kochana :* i zdrowiejA z tą kaszką to się uśmiałam, przepraszam
Katiuszka jak pierwszy spacerek?
Paryzetka czekam już z niecierpliwością do niedzieli
Ruby, a na usg w piątek nie ma szans, żeby coś można było zobaczyć, zarodka widać nie będzie, ale pęcherzyk w macicy? Nie znam się na tym, tak tylko się zastanawiam... Czekam na mądrą odpowiedźTeoretycznie 7dpo mogło już dojść do zagnieżdżenia
Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Witam was moje drogie
Edycik ja pierdziele jaką masz teściową ja to nie mogę narzekać na swoją fakt musiałyśmy się dotrzeć ale teraz się lubimy:) A tobie to serdecznie współczuję ja bym chyba nie wytrzymała żeby tego nie skomentować. I kuruj się nam
Bratku wszystkiego co najlepszePrzede wszystkim zdrowej fasoleczki
Ruby postanowienie ekstra w tym cyklu mam nadzieje że ja również tak do wszystkiego podejdę. A mam nadzieje że twoje przeczucia się nie sprawdzą w końcu tak się wszczeliłaś.
Kjopa no to w sumie wizyta udana jak jesteś zadowolona. Ja to osobiście lubię jak lekarz mi powie plan działania bo wtedy wiem na co się nastawić.
A ja dziewczynki zapomniałam wam się pochwalić. Wczoraj przyszły wyniki mojego M i są zdecydowanie lepsze niż były ostatnioBardzo bardzo się cieszę ale zobaczymy co ginek powie na ten temat
I jajniki zaczynają pracować po clo chyba bo prawy daje czadu
midnight, Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadka to ja Ci życzę dzidziusia jak najszybciej żebyś mogła na macierzyński jak najszybciej pójść. Pierwszy spacer w połowie był na moich rękach bo strasznie się bała ze strachu stała w miejscu i cała się trzęsła ale jak spotkała sąsiadkę ślicznego labradora to ani Atenka ani sąsiadka nie chciały wracać do domu
Kasiu super informacje.madka, Paryzetka83, Smerfelinka, Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadka no coś ty, przecież nie ma szans zobaczyć nawet powtarzam nawet gdyby coś się zadziało
ale jak mówię przeczucia z reguły mnie nie mylą. Będzie co ma być. Raczej to tylko kontrola mojego czegoś ...powiem mu, że na zabieg się na razie nie zgadzam... chyba że ból będzie nie do zniesienia
nie wiem nie będę gdybać wszystko się zobaczy w pt, może antybiota zmieni.
Kasia trzymam kciuki za dobre nastawienie no i gratki na te dobre wyniki
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Katiuszka bardzo dziękuję :* Czyli spacerek udany, super
Krok po kroczku i będzie coraz lepiej
Dla Atenki to było nieznane przeżycie, ale dała radę
Ruby, ja nie wiem co i kiedy widać na usg, dlatego pytałamMoże zmieni Ci antybiotyk i to pomoże, mocno trzymam kciuki!
-
Kasia cieszę się, że wyniki w porządku i kciukam za ten cykl :*
A ja dzisiaj, ale trochę wcześniej doszłam do wniosku, że mam dość tych starań, tych bolących cycków po owu, tego zastanawiania się - czy jak jestem przemarźnięta to mogę wziąć gorącą kąpiel czy nie, czy iść na basen, a może złapię infekcję, czy farbować włosy czy się wstrzymać do po @? No i wypiłam teraflu, poleżałam w wannie z ciepłą, ale nie gorącą wodą i w końcu mi ciepło i stan podgorączkowy mija i znów zmieniłam zdanie i jednak będę się jeszcze trochę starać
P.S. dla mnie stan podgorączkowy to najgorsza choroba zaraz po katarze. Dużo lepiej znoszę wysoką gorączkę niż taki stan pośrednikatiuszaa, AgaL, Smerfelinka, Kasia1407, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kasiu super, że wyniki się poprawiły. U mnie po clo też prawy jajnik się odzywa
Katiuszka ależ Ci zazdroszczę małej Atenki! Taki szczeniak to jak dziecko, nabieraj wprawy
Ruby na którą wizyta w pt?
Kobiety a ja chyba jednak jutro nie pójdę do tego lekarza na NFZ. Niby mam urlop na jutro ale na kilka godzin do pracyI może dobrze. Chyba niepotrzebnie kombinuję. W piątek będę wszystko wiedziała.
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
Paryzetko na pewno każdej się taka chwila zwątpienia zdarza. Dobrze, że szybko przeszło. Ja parę razy w tygodniu myślę, że już mnie tak to wkurrrrr, że zaraz rzucę w piz. te starania. I za pięć minut dochodzę do wniosku, że jednak nie
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
-
Majju nic nie ryzykujesz tą wizytą, może trzeba będzie zrobić za jakiś czas badania ponowne, a na nfz jednak nie płacisz. Może monitoringi.
Paryzetko cieszę się, że "kłopoty" minęłyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 20:55
Paryzetka83 lubi tę wiadomość