Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiusza wizyta taka jak wszędzie więc nie widzę na razie potrzeby żeby chodzić do Invicty. Ufam mojej lekarce na NFZ i tam jednak na razie zakotwiczę. Do @ mam jeszcze 3-4 dni. Teraz mam 9-10dpo.
Majju madka ma rację może na NFZ dr. będzie miała jakiś pomysł na ciebie. Choć nie dawno miałaś hsg więc może warto poczekać te magiczne 3 cykle.
Kasiu fajnie,że wyniki się poprawiły
Oj Paryzetko jak ja Cię rozumiem. Cycki mnie tak nawalają, że też już mam wszystkiego dosyć i jestem na etapie,że już mi się odechciewa wszystkiego. Libido sięga dna.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny doradzcie plisss...z uwagi na moje ostatnie częste infekcje intymne biorę Provag doustnie i w zelu, ostatnio przeleczylam się Albothylem, potem 7dni Lactovagical dopochwowo i zostały mi 3globulki i tak myślę kiedy je zapodac? Czy przed staraniami czy po? Jak myślicie? Twk żeby mi się żadne paskudztwo znowu nie przyplatalo, w tym cyklu ♡ od 10dc
-
Paryzetka83 wrote:
A ja dzisiaj, ale trochę wcześniej doszłam do wniosku, że mam dość tych starań, tych bolących cycków po owu, tego zastanawiania się - czy jak jestem przemarźnięta to mogę wziąć gorącą kąpiel czy nie, czy iść na basen, a może złapię infekcję, czy farbować włosy czy się wstrzymać do po @? No i wypiłam teraflu, poleżałam w wannie z ciepłą, ale nie gorącą wodą i w końcu mi ciepło i stan podgorączkowy mija i znów zmieniłam zdanie i jednak będę się jeszcze trochę starać
Paryzetka pięknie ujęłaś moje odwieczne rozważania drugiej fazy cyklumadka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kasia piąteczka za wyniki
trzymam kciuki za cykl
Madka życzę również szybkiego zaciążenia, żebyś mogła wykorzystać umowę
Katiusza niech sobie Atenka odpoczywa po wrazeniach i niech przyjaźń kwitnie
Paryzetko dobrze że Ci przeszło. z mojej strony mogę rzec- bo jestem na etapie wczytywania się-po raz czwarty z resztą jużo ciąży- że do 5 tc ,czyli do momentu aż Wam się @ nie spóźni, nie powinno nic tak bardzo zaszkodzić...Wiem wiem uważajcie na siebie oczywiście-ale bez przesady
Nie zwariujcie kobitki
Apropos podgorączki- to jak kochana ciążę przetrwasz z podgorączka
?
Majju z całego serca oczywiście życzę aby to był TEN cykl
Kas ja się niestety nie znam..
madka, Kasia1407, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
czekam na wynik
takie badania muszą niestety wysyłać gdzie indziej...a tam muszą przestawić nastawić aparat...eh...tak jest jak się robi po taniości
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Madka no i masz, wywołałaś
Bhcg na dziś ranek : 279
po niecałych trzech dniach
teraz to pofrunęłam do sufitu zradości
Smerfelinka, madka, Edycik, MamaTuśka, AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
przesyłam hormonków!! podzielę się z Wami!!
miałam iść spać ale z wrażenia chyba nie zasnę...Dziękuję Wam bardzo ze ze mna jesteście, naprawdę ogromnie to doceniam...i eh, teraz tylko przetrwać każdy dzień mam nadzieję że do końca (nie przedwczesnego)Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dzięki dziewczynki za mile słowa
Sama ogromnie sie cieszę. Wizytę powinnam miec w poniedzialek bo kazal mi przyjsc w 11dc ale moj ginek będzie wracal z urlopu i nie wiem czy uda mi sie do niego dostać. Dzisiaj sie nie moglam dodzwonic zeby sie zapisac to jutro będę ich tam maltretowac.
Mid super! !!!!!! Kurcze jak ja sie cieszę jak się uda którejś na naszym forum zajść. Wszystkie tutaj na to zaslugujemyA tobie kochana teraz duzo duzo zdrowka życzę :*
Życzę dobrej nocki wszystkim :*midnight, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Edycik dzisiaj wolne to sobie labe zrobiła z napisaniem pierwszego postu jak co rano
Ja już w pracy, źle spałam, jakieś bzdury mi się śniły i co chwilę się budziłam, a teraz już nawet ni epamiętam
dzisiaj mały piatek także jakś to będzieAgaL, madzikk lubią tę wiadomość