Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się
już jestem i kawkę popijam a mąż jeszcze śpi, w nocy już nie gorączkował więc chyba jest troszkę lepiej
Ruby ja jak jestem chora to obiad zrobię, dom posprzątam itp.Teściowa jest ok ale teraz pokazała prawdziwe ja jak syn jest chory.Szwagierka się przeraziła że będzie tak Jej słuchać jak dziecko urodzi.
Kasia1407 cieszę się,że wyniki Twojego M, są lepsze
katiuszkaa a jak tam Antenka śpi grzecznie w nocy?
Majjusia a czemu nie chcesz iść na tą wizytę na NFZ?
kas ja bym te globulki co Ci zostały zapodała po serduszkowaniu, kiedyś gdzieś coś czytałam na ten temat.
Mid super,gratuluję, cudowne wieści
AgaL, Kasia1407, midnight lubią tę wiadomość
-
Mid super gratulacje:)
Edycik wypoczywaj.
Kas a u ciebie znalezli przyczyne tych infekcji? Bo powodow moze byc wiele, nawet glupi antybiotyk moze wywolac grzybice. Czy masz tak slaby organizm ze to co chwila lapiesz, czy maz zostal poddany leczeniu? Wazne jest zeby znalezc zrodlo problemu. A robilas badania na chlamydie?midnight, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dzień dobry
Mid GRATULUJEcieszę się bardzo i trzymam nadal by wszystko było dobrze:*
Edycik Ty to pracowita pszczółka jesteśnawet na wolnym !
Ruby jak tam Twoje "coś" wchłania się??:*
Kasia powodzenia na wizycie i samych dobrych nowinKasia1407, midnight, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik szkoda, że o Ciebie się nie martwi jak chora robisz wszystko w domu
Jak tam z rana Dziewczynki?Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
Aguś u mnie też sennie. Kawka nie pomogła
Za oknem szaro, buro i nijako.
Ruby dobrze, że masz jutro wizytę, musi coś Ci pomóc :*AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Witam
Agus dziękuję :*
Edycik cieszę się że M juz lekko przechodzi a ty jak sie czujesz?
Ruby oby się to wchlonelo. Zobaczcie kobiecie to zawsze cos sie przyplata a chlopu to jedynie katarek.
Miłego dnia życzęAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Witam się przy kawce
Midnight super wynik!)) rośnie jak na drożdżach
oby tak dalej :*
Ruby no co za dziadostwo się Ciebie uczepiłomyślisz że skończy się na tym wycinaniu?
Edycik odpocznij trochę Kobietona wolnym o 7 na nogach... Rany!
podziwiam
Madka u mnie też taka sama pogoda, do tego zapowiadają jeszcze deszcz ze śniegiem na najbliższe dni... Porażka
Aguś co słychać ciekawego?
A my już od dwóch dni spacerujemy z Prezesemdaje radę na smyczy, aczkolwiek czasami włazi pod nogi, no i lubi mnie widzieć, więc mimo, że M go prowadzi to i tak łepek wykręca gdzie jestem
już się nie mogę doczekać wiosny....
midnight, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Ja dziś później ale też się witam
Wczoraj padłam po 21 przed kompem i mało brakowało a mój luby musiałby nieść mnie do łóżka
Plus jest taki, że czuję się lepiej i w końcu się wyspałam
Mid gratulacje, rośnijcie zdrowoA odpowiadając na pytanie jak przetrwam ten stan podgorączkowy w ciąży - w łóżeczku i pod kołderką
Napisz mi proszę jeszcze raz nazwisko gina z Łodzi, gdzieś z w górnej, o którym kiedyś pisałaś, bo szukam kogoś kto mi monitoring zrobi
Katiuszka testowałaś dzisiaj?
Miłego dnia kobietki :*AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć Sisterko
a co ciekawego... hmmm czekam właśnie na przyjaciółkę, ma mnie odwiedzić w pracy
wiec nie zabieram się jeszcze za nic konkretnego.
Poza tym bez większych zmian.... druga faza cyklu - czyli czekanie na @ z nadzieją że nie przyjdzie
A Ty co masz mieć na wizycie? jakiś plan działania, badania, czy po prostu wizyta kontrolna??cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej witam się niewyspana
Kasia oczywiście że wszystkie zasługujecie! i mocno trzymam kciuki, żeby posypało się lawinowomaltretuj, kciuki zeby udało się zapisać.
Katiusza właśnie, jak tam testy ?
Edycik naprawdę pracowitazrób im na przekór i walnij sie do wyra
Ruby to paskództwo nie chce odpuścić, daj znać co jutro lekarz powie.
Paryzetko dobry plana p.dr Aleksandra Wieczorek, przychodni Chojny, ale musiałabyś się dowiedzieć, bo nie wiem czy takie rzeczy robi...ja do niej z ciążami chodziłam, wiec sie nie orientuję.
Aga trzymam kciuki by @ ni eprzyszłąEdycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyCynamom to fajnie, że prezesik tak pieknie szybko się uczy, ty jesteś jego "mamusią" więc się nie dziw , że patrzy za tobą
kciuki za wizytę
Paryzetka a twój gin nie robi monitoringu?
Aga miłego plotkowaniatylko o nas nie opowiadaj
Mid jutro dopiero 20.45 ale na pewno wieczorem zajrzę bo rano w sb jedziemy do Zamościa i może być ciężko tam z netem, zostaję do poniedziałku także trochę się oderwę od wszystkiegoAgaL, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość
-
Aga no oczywiście trzymam kciuki, żeby menda nie przyszła
znaczy się @
Wizyta w sumie kontrolna, ale nie byłam jeszcze po zrobieniu wyników bo wtedy nie wyszły mi jakieś tragiczne, poza tym Święta, Sylwester i tak zleciało.. W styczniu się zapisałam i dopiero na 22.02 był termin
Ruby właśnie Prezes to taki przytulak, może trochę w tym mojej winy...wiem, że to pies który ma pilnować domu, ale nie potrafię go nie głaskać i przytulać
mój M jedynie go poklepie i trzyma dyscyplinę, u mnie może liczyć że wlezie mi na kolana i drapanie po brzuchu
M trochę się śmieje, że go rozpieszczam i wyrośnie na "cielaka"
Ooo Kjopa, przypomniałaś mi o Katiuszce i Jej braku @ :> no ciekawe ciekawemajju, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby w luxmedzie to jakies straszne koszty są a w dodatku nie moge sie doprosic skierowania
Także szukam kogoś sprawdzonego choć w sumie nie wiem czy na NFZ robią monitoring.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?