Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z rana w niedzielę
Ruby życzę powodzenia, oby tam wszystko się udało :* daj znać jak tylko będziesz mogła :*
Ja się zbieram, jedziemy do Wawy odwieźć moją Teściową do szpitala, jutro będzie miała operację....
Miłej niedzieli wszystkim :* -
I ja się witam. Obudziłam mojego P do pracy o 5.00 i spać nie mogę. Chyba pełnia jest bo zawsze mam wtedy problem ze spaniem.
Ruby trzymam kciuki żeby Cię przyjęli i załatwili szybko sprawę a nie męczyli czekaniem.
Cinnamon szerokiej drogi i wszystkiego dobrego dla teściowej.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
cześć kobitki
Cinnamonku to szerokiej drogi, coś przegapiłam jaką Teściowa będzie miała operację?
madzikk to jak to jest z tą aspirynką? Ile warto brać i od którego dnia cyklu?
Ruby ściskam Cię mocno i kciuki trzymam kochana,jak będziesz miała jak odezwij się do nas,będziemy czekać.
Paryzetko a możemy zobaczyć ten Twój rudy kolorek?
katiuszkaa kochana jak nastrój? lepiej Ci troszkę kochana?
Ja już wczoraj nie miałam chwilki by do Was zajrzeć, bo miałam przedurodzinowe odwiedziny Teściów,oraz szwagierki z bratem M.Moja Mamcia,siorka i jej narzeczony nie przyjechali bo też zasmarkani i na lekach.
Dziewczyny dostałam swoją wymarzoną lokówkęBaByliss od M.szwagierki i brata M.Bardzo się cieszę
bo sama bym tego wydatku nie udzwignęła
Od Teściów dostałam seksowną koszulkęi oczywiście życzenia by mi się udało zajść w ciążę.
https://veronabielizna.pl/bielizna-nocna/4534-koszula-forex-kleoree.html
białą dostałam, do mega seksownych ona nie należy ale za to jest bardzo wygodna.
Jak goście poszli wypiliśmy z M.po lampce winka,pooglądalimy tv i poszliśmy spać.Dziś mamy zamiar spędzić dzionek a lenistwie w wyrku
Aha no i z ważnych rzeczy moja siorka zamówiła suknię ślubną i we wrześniu się pobierająWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 09:18
midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej laski
Jestem jeszcze w domu bo stwierdziłam że obiad jeszcze zjem. Tam bym nie dostała.
A i tak napisze SMS do doktora czy ma to sens bo wiecie on jest ordynatorem więc nie chce sobie tego pobytu sama wydłużyć, i tak on decyduje o zabiegu.
Edycik super prezenty. Daj znać jak się lokowka sprawuje i wszystkiego wymarzonego ci życzę :-*
Miłej niedzieli -
Ruby słuszna decyzja i dobrze zrobiłaś że smsa napisałaś do doktorka.Będzie dobrze kochana
Dziękuję Ruby ale urodzin jeszcze nie mamto było przedurodzinowe spotkanie bo wiadomo w tygodniu każdy zalatany i brak czasu na spotkanie się
dam znać jak lokówka się spisuje
Moja szwagierka już spać nie może,coś czujemy że dzidzia się wcześniej urodzi niż 8 marca.Kopie jak mały zawodowiec -
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby słuszna decyzja i dobrze zrobiłaś że smsa napisałaś do doktorka.Będzie dobrze kochana
Dziękuję Ruby ale urodzin jeszcze nie mamto było przedurodzinowe spotkanie bo wiadomo w tygodniu każdy zalatany i brak czasu na spotkanie się
dam znać jak lokówka się spisuje
Moja szwagierka już spać nie może,coś czujemy że dzidzia się wcześniej urodzi niż 8 marca.Kopie jak mały zawodowiec
Do szpitala nie ma się co pchać od rana bo tylko se pobyt wydłużę, dzisiaj i tak mi nic nie zrobią więc lepiej posiedzieć w domu jeszcze , dzisiaj wzięłam ketonal i nie boli już tak bardzo. Właśnie piszę smsa do lekarza czy jak dzisiaj się zgłoszę na IP to czy jest szansa na zabieg wcześniej niż w środę. ciekawe co odpisze. -
Ruby trzymaj sie.
Edycik z tego co doczytalam wczoraj to bierze sie acard 75, lub aspiryne cardio (nie powinno sie brac na wlasna reke,powinna byc stwierdzona wzmozona krzepliwosc krwi,ale co tam chyba nie zaszkodzi), ponoc powinno sie brac polowe aspiryny 100mg czyli 50mg. Ja chyba jedna tabletke podziele na 6 kawalkow, lepiej mniej niz za duzo tym bardziej ze mam tylko zwykla aspiryne (moja ma 500mg). Bede brala przez 10-12 dni po owulce.Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Ruby trzymaj się tam !:*
Cinnamnek a z teściową to poważna sprawa?:*
Edycik super prezenty
Madzikk ja pierwszy cykl biorę acard 75 od owulki
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyLekarz do nie zadzwonił, powiedział że może mnie przyjąć dzisiaj ale jutro go nie ma więc ktoś inny zrobi mi zabieg, ale niekoniecznie mi to wytnie- mogą tylko ropę upuścić, mam przyjść jutro o 9 rano do niego i mi da skierowanie, a dzisiaj mnie już wpisze na listę zabiegów na wtorek.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby czyli jutro rano po skierowanie kochana i we wtorek zabieg?A wiadomo ile po zabiegu zostajesz w szpitalu? czy do domku wypuszczają
madzikk dziękuję za odpowiedź.
także tak dziewczynki dzisiaj w domku jeszcze, może i dobrze, że mój doktor to będzie robił a nie jakiś inny z przypadku i nie wiadomo co mi tam po robi. Ale mam katar jeszcze ciekawe czy nie będzie problem znowu do narkozy. -
Ruby dobrz że zabieg szybciej:-)
Co do aspiryny to jest też Acesan30mg lub 50mg i nie trzeba dzielić tabletki:-)
Mnie dziś ciut mniej piecze, ale piecze cewka przy sikaniu. Jutro gin i do dzieła z badaniami. Testy ogu robię w tym cyklu Facelle, wczoraj blada druga kreska, zobaczymy czy sciemnieje. Czy zawsze wychodzi druga blada kreska czy czasem jest też białe pole? O której zazwyczaj testujecie? -
nick nieaktualnykas50 wrote:Ruby dobrz że zabieg szybciej:-)
Co do aspiryny to jest też Acesan30mg lub 50mg i nie trzeba dzielić tabletki:-)
Mnie dziś ciut mniej piecze, ale piecze cewka przy sikaniu. Jutro gin i do dzieła z badaniami. Testy ogu robię w tym cyklu Facelle, wczoraj blada druga kreska, zobaczymy czy sciemnieje. Czy zawsze wychodzi druga blada kreska czy czasem jest też białe pole? O której zazwyczaj testujecie?
mi wychodzi zawsze druga ale czasem taka ledwo ledwo widoczna po @
Kas jak będzie ci ciemna wychodzić to zrób z tego samego moczu ten allegrowy jeden i porównasz czy jest dobry czy nie. -
Hej Kochane! Witam się dopiero teraz, bo dłużej dzisiaj pospałam i z Mężulkiem zaszaleliśmy rano
Humor już lepszy, a dodatkowo zrobiłam przed chwilą test owu i wyszedł pozytywny
Tylko teraz nie wiem, czy dalej trzymać się planu "co drugi dzień", czy może jutro wieczorkiem jeszcze spróbować? Co myślicie? Poza tym przekonałam się, że moje testy z allegro są nic nie warte
Wczoraj z allegro pokazał mi biel vizira, a facelle słabą kreskę. Dziś ten z allegro słabą kreskę, a z domowego laboratorium pozytywny... Zgłupieć można! Ruby Ty mówiłaś, że masz namiary na dobre testy z allegro, to jeśli dasz radę, proszę prześlij mi na priv link do sprzedawcy, bo nie chciałabym znów wyrzucić pieniędzy w błoto
Ruby trzymam kciuki, żeby we wtorek zrobili szybciutko zabieg i żebyś w środę mogła wyjść do domku! Mam nadzieję, że to koniec Twoich "przygód"! Buziaki :*
Kas testy owu najlepiej podobno robić popołudniu. Najważniejsze, żeby nie z pierwszego moczu, bo wtedy mogą być fałszywie dodatnie przez skoncentrowany po nocy moczPoza tym również podobno to właśnie popołudniu występuje najczęściej pik LH.
Edycik super prezenty!Daj znać, kiedy składać życzenia
Miłej niedzieli Kobietki!Edycik lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
nick nieaktualnySmerfelinko ja zamawiałam różowe od takiego sprzedawcy jednego i dałam namiary Kas na niego, ale jej wysłał niebieskie więc nie wiem czy ma to sens...chyba miałam akurat szczęście , mi te różowe pokazywały zgodnie z prawdą,niebieskie miałam wrażenie że były gorsza, ale w też coś tam pokazały...
Dziekuję kochana :*
kobiety ja dzisiaj aktywna bo cały dzień leżę...m robi obiadek, kawkę wszystko przynosi i każe leżeć także korzystam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:58
Smerfelinka, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby więc pozostaje mi kupowanie tych z domowego laboratorium. Na nich się jeszcze nie zawiodłam. Mówi się trudno. Na tym nie będę oszczędzać.
Jak tam się dziś czujesz? Przeciwbólowe na razie dają radę? W takim razie do pracy chyba się w nadchodzącym tygodniu nie wybierasz?👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔