Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
wstajesz i poniedziałek
PARYZETKA wooooowwwwww jaki cień! Ło matko, ja o takim marzętrzymam kciuki oczywiście, daj znać szybko po wizycie co ciekawego się dowiedziałaś
Ruby biedulko będzie dobrze :*
Edycik koszuleczka bardzo fajna, no i masz swoją wymarzoną lokówkęco do życzeń... Ehhh
Majju ja zjadłam 7daysa! Niestety podróż mnie zmusiła, jak jadę z pustym żołądkiem to odzywa mi się choroba lokomocyjna... Musiałam, tylko to mieliśmy
Dziewczyny a co do mojej Teściowej to ma dziś operację na "babskie sprawy", chciałabym byście wspomniały w swoich modlitwach Jej intencję... Jakoś wszyscy mocno się denerwujemy, wiadomo, pełna narkoza...
Ja się zbieram do miasta, parę spraw do załatwienia a wieczorem wizyta u gin... Będę zaglądać :*Edycik lubi tę wiadomość
-
midnight wrote:To niezła przebitka...na razie rekord, w gamecie podobno 45 i wydawało mi się duzo...w Tuszynku robiłąm za 15zł, ale to trochę nie po drodze
Najlepiej skierowanie jak masz możliwośćteraz dzwoniłam do labo zapytać o badania na chlamydię i nie wiem czy nie zdecyduję się na badania z krwi pod kątem chlamydii, natomiast ureaplasma i te inne to wymaz. Tak czytam o tej chlamydii i cholera to wie, tylko to choroba weneryczna a ja z mężem tylko baraszkuje to niby skąd by miało być to zakażenie? eh
-
Cinnamon będę się modlić za tesciową :* i trzymam kciuki za Twoją wizytę :*
Kas oczywiście że można betę na nfz jeśli tylko lekarz ma podstawy do wydania takiego skiero...cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
KOBIETYYYY no co tu się dzieje
Paryzetka Kochana widzę kreseczkę drugąteż chcę! super, trzymam mocno :*
Cinnamonek wspieram modlitwą :* i powodzonka na wizycie dziś
Ruby przesyłam całusy :*
Agatia i Ewelinkaa zastanawiałam się wczoraj co u Was Ciężaróweczki :*
Katiuszka jak u Ciebie dziś ?:*
Edycik jutro będę Cię wirtualnie ściskać
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego i napisać wszystkim co chciałam, więc wybaczcie
Miłego dnia@!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 09:37
Paryzetka83, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Paryzetka a czujesz się jakoś inaczej niż zazwyczaj na dwa dni przed @??
wiesz ja już chcę u siebie szukać objawów, więc pytamA poza tym czuję się dokładnie jak na @ pobolewają mnie jajniki, podbrzusze, czasem kłują piersi. No i jestem przeziębiona od tygodnia. I nadal mam plamienia, więc raczej nastawiam się, że ta wredota przyjdzie.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kurka...Paryzetka niech nie przychodzi! Tak chciałabym żeby się udało
:* Nie dziwię się ze nie możesz się skupić....jak ja nie mogę przez Twoją kreskę
u mnie jeszcze tydzień do @ więc wszystko jak zazwyczaj, zero specyficznych objawów
A nie pochwaliłam sie Wam, w ciągu dwóch tygodni sprzedałam stare autko i od soboty jeżdżę citroenem C2 - kolor limonkacudo, zakochałam się w nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 09:50
Paryzetka83, majju, midnight, Edycik, cinnamon cookie, Ejrene lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetko niech ta @ nie przychodzi, bardzo bardzo Ci tego życzę!
Cinnamonku zapewniam o modlitwie, będzie dobrzeDaj znać jak po wizycie.
Aguś gratuluję, to masz prawdziwą cytrynkę
A ja się boję znów monitoringu. Żeby chociaż endo ciutek urosło, 2,9 mm to tragedia, nic mi się tam nie zagnieździAgaL, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Aga dziękuję, czuję się całkiem nieźle, tylko mam codzienne dylematy typu-wziąść się za robotę czy iść spać i często spanie wygrywa
Wizyta 1.03, a dziś wieczorem do endo
Paryzetko te plamienia dziwne...ale test wyszedł dość wyraźnie..o tych plamieniach koniecznie lekarzowi powiedz.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
midnight wrote:Aga dziękuję, czuję się całkiem nieźle, tylko mam codzienne dylematy typu-wziąść się za robotę czy iść spać i często spanie wygrywa
Wizyta 1.03, a dziś wieczorem do endo
Paryzetko te plamienia dziwne...ale test wyszedł dość wyraźnie..o tych plamieniach koniecznie lekarzowi powiedz.8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?