Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paryzetko daj znać po wizycie. Jeśli lekarz Cię zbada to myślę,że będzie mógł już potwierdzić w razie co czy to ciąża po szyjce. Może na plamienia każe zwiększyć lutkę? Trzymam kciuki.
AgaL super, że zmieniłaś autko. Życzę aby się dobrze sprawowało.
Ruby powodzenia jutro. Dobrze, że udało się trochę przyśpieszyć.
Majju kciuki za monitoring. Na pewno pęcherzyki urosły. A endo to wiesz i w takich się zagnieżdża. Ja mam po 12mm i dupa.
Ciężaróweczki nasze oby mdłości Was szybko opuściły. Agatia współczuję tej poradni diabetologicznej oby w Wawie się Tobą odpowiednio zajęli.
Dziękuję kochane za wsparcie. Nie mam za bardzo doła ale ile jeszcze mam czekać!?!?!?! Wrrr. Sama nie wiem czy olać wszystko i żyć normalnie czy na razie chodzić do lekarza, porobić badania. Oj. Wydaje mi się że progesteron kuleje był na poziomie 13 a do 27 norma. Lekarze mówią, że powyżej 10 jest zadowalający.
AgaL, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:nie miałam
dlatego tak się boję
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze! nie bój się. Ja miałam dwa razy...Będzie dobrzeRuby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby kochanie trzymam kciuki! Narkoza nie jest taka straszna
Edycik ja też nie mogę - zerkam na test co chwila i biegam do wc, żeby zobaczyć co z tym plamieniem.
Kjopa przytulam mocno :*
majju, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kjopa mam te same dylematy co miesiąc jak @ przychodzi... teraz dałam nam czas na starania, ale za tydzień jak @ przyjdzie..to pewnie znowu przyjdą myśli żeby iść do gin, zbadać się...sprawdzić raz jeszcze tą prl, tsh itp...
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Kurcze Aga no właśnie. Tylko,że mija rok od ostatniej ciąży i chyba pochodzę do gina trochę. Jak będzie ok to trudno ale może coś wynajdzie i pomoże zajść. Kazała przyjść w marcu na monitoring. Więc chyba się zarejestruję. Najdogodniejszy termin wypada 16dc więc nie wiem czy nie za późno.
-
Paryzetka83 wrote:http://static.pokazywarka.pl/i/6353762/496107/img-20160222-082200.jpg
Lepszego nie udało mi się zrobić
Paryzetko, toż to normalna druga kreska. Taka bordo to wychodzi ze 2 tyg po terminie @. Trzymam kciuki!
Dziewczynki, podczytuję Was i oczywiście zbieram się do pisania, ale ciągle coś.
Ruby trzymaj się i jak się uda- odpocznij przy okazji, choćby z nudów.
Dziś byłam na pobraniu krwi. Czekam na wyniki. W moczu na bank coś siedzi, ale póki co urosept z żurawiną wystarcza. Na wizytę idę w środę z wynikami badań. Buziaki.
-
Ruby będzie dobrze, nie denerwuj się! Jesteśmy z Tobą
Paryzetka koniecznie dawaj znać po wizycieTeścik wygląda imponująco
Czekam z niecierpliwością
Zbieram się do pracy. Miłego29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Paryzetka83 wrote:MamaTuśka bo to jest zrobione jak już było ją widać na zdjęciu, tej co wyszła od razu aparat nie łapał
A jak Ty się czujesz?
Nie no. Kreska jest.
Czuję się dobrze, dziękuję. Spać mi się chcei kocham cytrusy
.
midnight lubi tę wiadomość
-
Ja po wybudzeniu usłyszałam, że dziecko obok mnie miało wycinane jąderko - to spytałam czy to chłopiec czy dziewczynka
AgaL, majju, MamaTuśka, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hejo!
Ja dziś niestety musiałam w końcu wrócić do pracy i od razu zostałam zasypana robotą. Dopiero śniadanie wcinam i postanowiłam sobie przerwę zrobić i zajrzeć do Was, a tu takie nowiny!
Paryzetka toż to prawdziwa druga krecha! Super, super, superNiech ciemnieje!
Ruby współczuję Ci, ale jak będziesz musiała dłużej zostać, to poproś Męża o seriale lub książki i pisz do nasMy Cię tak zagadamy, że nawet się nie obejrzysz, a już będziesz w domku
Midnight właśnie z tą ochotą u nas ostatnio różnie bywa, ale śluz mam dziś taki piękny, że spróbuję jeszcze Męża wieczorkiem zmolestować i liczę na cud
Kasiu ja się tak zastanawiam, bo u nas nasienie kiepskie i w związku z tym nie wiem, czy lepiej co drugi dzień, czy może codziennie… No nic, jeszcze dzisiaj spróbujemy i zobaczymy, czy coś z tego będzie, ale dziękuję za miłe słowa!
Majuś ja też bardzo bym chciała zobaczyć te efekty
W ogóle jesteście Kochane, bo jak Wasze ciepłe słowa poczytałam, to znów wiara we mnie odżyła:* Tylko żebym za bardzo się nie nakręciła…
Cynamonku trzymam kciuki za Teściową! :*
Buziaki Kochane! Oby ten nadchodzący tydzień okazał się obfitujący w kolejne dobre wieściParyzetka83, majju, midnight, AgaL, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
witam już po wizycie. Gin po badaniu wziernikiem zapalenia nie stwierdził, wydzielina skąpa, zaczerwienienia brak, natomiast gdy zbadał PH to wyniosło 7
tylko wczoraj wieczorkiem ok.22 był sexik, dziś badania ok.11 czy to może mieć jakiś wpływ na to PH ? dał mi globulki Macmiror 500 za miesiąc do kontroli i jak PH będzie też wysokie to wtedy pobierze wymaz na wszystkie bakterie.
już mnie o wiele mniej piecze i troche mniej biegam do wc pomimo iż tak samo piję hmmm martwi mnie to moje ph...doooppaaaa
edit: doczytałam że każdy stosunek podnosi ph pochwy a w okolicach owulacji jest ono zasadowe, czyli chyba wysokie jak u mnie...hm...
Ruby trzymaj się tam dzielnie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:25
-
Kas widziałam kiedyś w Rossmanie takie testy z domowego laboratorium do wykrywania infekcji dróg moczowych. Nie wiem dokładnie na czym one polegają ale jak masz gdzieś blisko Rossmana to może poczytaj ulotkę i może warto by coś takiego zrobić i sprawdzić czy tam nic się nie dzieje skoro odczuwasz dyskomfort.