Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paryzetko daj znać po wizycie. Jeśli lekarz Cię zbada to myślę,że będzie mógł już potwierdzić w razie co czy to ciąża po szyjce. Może na plamienia każe zwiększyć lutkę? Trzymam kciuki.
AgaL super, że zmieniłaś autko. Życzę aby się dobrze sprawowało
.
Ruby powodzenia jutro. Dobrze, że udało się trochę przyśpieszyć.
Majju kciuki za monitoring. Na pewno pęcherzyki urosły. A endo to wiesz i w takich się zagnieżdża. Ja mam po 12mm i dupa.
Ciężaróweczki nasze oby mdłości Was szybko opuściły. Agatia współczuję tej poradni diabetologicznej oby w Wawie się Tobą odpowiednio zajęli.
Dziękuję kochane za wsparcie. Nie mam za bardzo doła ale ile jeszcze mam czekać!?!?!?! Wrrr. Sama nie wiem czy olać wszystko i żyć normalnie czy na razie chodzić do lekarza, porobić badania. Oj. Wydaje mi się że progesteron kuleje był na poziomie 13 a do 27 norma. Lekarze mówią, że powyżej 10 jest zadowalający
.
AgaL, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:nie miałam
dlatego tak się boję
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze! nie bój się. Ja miałam dwa razy...Będzie dobrze
Ruby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Ruby kochanie trzymam kciuki! Narkoza nie jest taka straszna

Edycik ja też nie mogę - zerkam na test co chwila i biegam do wc, żeby zobaczyć co z tym plamieniem.
Kjopa przytulam mocno :*
majju, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Kjopa mam te same dylematy co miesiąc jak @ przychodzi... teraz dałam nam czas na starania, ale za tydzień jak @ przyjdzie..to pewnie znowu przyjdą myśli żeby iść do gin, zbadać się...sprawdzić raz jeszcze tą prl, tsh itp...
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Kurcze Aga no właśnie. Tylko,że mija rok od ostatniej ciąży i chyba pochodzę do gina trochę. Jak będzie ok to trudno ale może coś wynajdzie i pomoże zajść. Kazała przyjść w marcu na monitoring. Więc chyba się zarejestruję. Najdogodniejszy termin wypada 16dc więc nie wiem czy nie za późno.
-
Paryzetka83 wrote:http://static.pokazywarka.pl/i/6353762/496107/img-20160222-082200.jpg
Lepszego nie udało mi się zrobić
Paryzetko, toż to normalna druga kreska. Taka bordo to wychodzi ze 2 tyg po terminie @. Trzymam kciuki!
Dziewczynki, podczytuję Was i oczywiście zbieram się do pisania, ale ciągle coś.
Ruby trzymaj się i jak się uda- odpocznij przy okazji, choćby z nudów.
Dziś byłam na pobraniu krwi. Czekam na wyniki. W moczu na bank coś siedzi, ale póki co urosept z żurawiną wystarcza. Na wizytę idę w środę z wynikami badań. Buziaki.
-
Ruby będzie dobrze, nie denerwuj się! Jesteśmy z Tobą

Paryzetka koniecznie dawaj znać po wizycie
Teścik wygląda imponująco
Czekam z niecierpliwością 
Zbieram się do pracy. Miłego
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Paryzetka83 wrote:MamaTuśka bo to jest zrobione jak już było ją widać na zdjęciu, tej co wyszła od razu aparat nie łapał
A jak Ty się czujesz?
Nie no. Kreska jest.
Czuję się dobrze, dziękuję. Spać mi się chce
i kocham cytrusy
.
midnight lubi tę wiadomość
-
Ja po wybudzeniu usłyszałam, że dziecko obok mnie miało wycinane jąderko - to spytałam czy to chłopiec czy dziewczynka
AgaL, majju, MamaTuśka, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Hejo!
Ja dziś niestety musiałam w końcu wrócić do pracy i od razu zostałam zasypana robotą. Dopiero śniadanie wcinam i postanowiłam sobie przerwę zrobić i zajrzeć do Was, a tu takie nowiny!
Paryzetka toż to prawdziwa druga krecha! Super, super, super
Niech ciemnieje!
Ruby współczuję Ci, ale jak będziesz musiała dłużej zostać, to poproś Męża o seriale lub książki i pisz do nas
My Cię tak zagadamy, że nawet się nie obejrzysz, a już będziesz w domku 
Midnight właśnie z tą ochotą u nas ostatnio różnie bywa, ale śluz mam dziś taki piękny, że spróbuję jeszcze Męża wieczorkiem zmolestować i liczę na cud
Kasiu ja się tak zastanawiam, bo u nas nasienie kiepskie i w związku z tym nie wiem, czy lepiej co drugi dzień, czy może codziennie… No nic, jeszcze dzisiaj spróbujemy i zobaczymy, czy coś z tego będzie, ale dziękuję za miłe słowa!
Majuś ja też bardzo bym chciała zobaczyć te efekty
W ogóle jesteście Kochane, bo jak Wasze ciepłe słowa poczytałam, to znów wiara we mnie odżyła
:* Tylko żebym za bardzo się nie nakręciła…
Cynamonku trzymam kciuki za Teściową! :*
Buziaki Kochane! Oby ten nadchodzący tydzień okazał się obfitujący w kolejne dobre wieści
Paryzetka83, majju, midnight, AgaL, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość
👩37 lat 🧑39 lat
31.07.2025 - ⏸️ naturals 🤯
1.08. - bHCG 16 mlU/ml 🍀
4.08. - bHCG 45 mlU/ml 🤞
6.08. - bHCG 99 mlU/ml 🍀
8.08 - bHCG 287 mIU/ml 🤞
19.08 - bHCG 7781 mlU/ml 🍀
20.08 - jest ❤️
26.08 - 0,77 cm Misia Haribo 🥰
10.09 - 2,26 cm 😍
29.09 - nifty prawidłowe - czekamy na zdrową Basieńkę 🩷
6.10 - prenatalne super - 6,4 cm Dzidziutka 🥳
3.12 - drugie prenatalne dalej super - 380 g 😍
15.05.2025 - transfer 💔
8.02.2025 - transfer💔
14.09.2024 - transfer ❄️- pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer❄️ 💔
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon 🩵
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - ivf
starania od 2014

-
witam już po wizycie. Gin po badaniu wziernikiem zapalenia nie stwierdził, wydzielina skąpa, zaczerwienienia brak, natomiast gdy zbadał PH to wyniosło 7
tylko wczoraj wieczorkiem ok.22 był sexik, dziś badania ok.11 czy to może mieć jakiś wpływ na to PH ? dał mi globulki Macmiror 500 za miesiąc do kontroli i jak PH będzie też wysokie to wtedy pobierze wymaz na wszystkie bakterie.
już mnie o wiele mniej piecze i troche mniej biegam do wc pomimo iż tak samo piję hmmm martwi mnie to moje ph...doooppaaaa
edit: doczytałam że każdy stosunek podnosi ph pochwy a w okolicach owulacji jest ono zasadowe, czyli chyba wysokie jak u mnie...hm...
Ruby trzymaj się tam dzielnie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:25
-
Kas widziałam kiedyś w Rossmanie takie testy z domowego laboratorium do wykrywania infekcji dróg moczowych. Nie wiem dokładnie na czym one polegają ale jak masz gdzieś blisko Rossmana to może poczytaj ulotkę i może warto by coś takiego zrobić i sprawdzić czy tam nic się nie dzieje skoro odczuwasz dyskomfort.