Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Mid ja się nie spodziewałam, że mi coś powie, ale przynajmniej szyjka jeszcze nie na @
Tylko w środku widać, że to jednak nie zwykłe plamienia a krwawienie. Dlatego zrobiłam betę
midnight lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka z całych sił trzymam kciuki!
Ruby co porabiasz?
Ja w pracy jeszcze. Zostało mi jedno dzieckoParyzetka83 lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Paryzetka tak późno w luxmedzie u Ciebie robią bete? U mnie do 12 tylko pobierają krew. I gina tak szybko dorwałaś? Wow. Trzymam kciuki za betę. U mnie tak po 4h są wyniki w lux albo wchodzę na diagnostyki stronę bo dają u mnie do diagnostyki i są szybciej.
Ja się zapisałam go mojej gin na 7.02 na USG. Tylko z pracy mnie raczej nie zwolnią. Zawsze z nimi problem jak wolne trzeba. Zastanawiam się czy powiedzieć szefowej, że staram się i będę czasem potrzebować wolne albo żeby wyskoczyć do lekarza. Ona jest świadoma , że się staram bo jak byłam w tamtym roku w ciąży to jej mówiłam że chcieliśmy i się staraliśmy . Więc chyba postawie kawę na ławę. Umowę mam na stałe więc nie mam czego się bać, że by mnie zwolniła.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie :* Teściowa po operacji, jest Ok, obolała ale nie było komplikacji, teraz odpoczywa
Kochane jesteście :*
Paryzetka czekam razem z resztą na wynik!! Ależ emocje fundujesz
Majju cieszę się, że u Ciebie ruszyło
Ruby jak tam się trzymasz? Nie nudzi się?
Ja się powoli zbieram do gina, wizyta na 19 ale muszę wyjechać wcześniej bo to parę ładnych kilometrów... Zajrzę wieczorem :*Paryzetka83, MamaTuśka, midnight, Edycik, majju lubią tę wiadomość
-
Kjopa ja dzisiaj dorwałam jedynego wolnego gina a z tym pobraniem to dalej jestem w szoku, bo zawsze było.mówione, że do 12. Ale powiedziałam p. w recepcji, że to nie trzeba być na czczo to poszła spytać pielęgniarek i mi pobrały. A z tą stroną diagnostyki to dobry pomysł. Popatrzę tam czy ciś szybciej będzie
A jak masz możliwość szczerze w pracy powiedzieć to się nie zastanawiaj. Ja nie mogę więc siedzę cicho. Chociaż koleżanki wiedzą, że się staram to powiem im dopiero jak to już pewne będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 17:21
Kjopa3 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Kjopa ja dzisiaj dorwałam jedynego wolnego gina a z tym pobraniem to dalej jestem w szoku, bo zawsze było.mówione, że do 12. Ale powiedziałam p. w recepcji, że to nie trzeba być na czczo to poszła spytać pielęgniarek i mi pobrały. A z tą stroną diagnostyki to dobry pomysł. Popatrzę tam czy ciś szybciej będzie
A jak masz możliwość szczerze w pracy powiedzieć to się nie zastanawiaj. Ja nie mogę więc siedzę cicho. Chociaż koleżanki wiedzą, że się staram to powiem im dopiero jak to już pewne będzie
I chyba tak zrobię bo ona i tak jest świadoma więc żeby nie wypuszczała do lekarza jak będzie potrzeba to powiem wprost. Z jednej strony gadam z nią o różnych rzeczach z życia i mojego i jej prywatnego a z drugiej to wiem, że nie na rękę będzie mnie stracić. Po poronieniu nie chciała źle bo powiedziała to wprost ale cieszyła się że już wracam. Ale udało Ci się z tym pobraniem i czychaj tam na diagnostycei dawaj szybciutko znać
. A miałam jeszcze podpytać bo nie pamiętam od kiedy lutkę bierzesz?
Cinnamon kciuki za wizytę. Dobrze, że z teściową w porządku.
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ja już w domu, ale czeka mnie zapracowany wieczór, więc nie wiem, czy będę miała czas zajrzeć
Postanowiłam jednak, że szalejemy wieczorkiem z Mężulkiem, bo mamy próbować trafić jak najbliżej owulacji. O ile wcześniej nie padnę nad robotą, to czeka mnie miły wieczór, więc trzymajcie kciukasy
Paryzetko trzymam kciuki za betę! Ale nam emocje zapewniasz Kochana
Kjopa ja bym spróbowała wyjaśnić i tak jak mówisz, zagrać w otwarte karty. Oczywiście jeśli szefowa jest w porządku i myślisz, że zrozumie. Ja moim szefom w życiu nie odważyłabym się powiedzieć, ale u mnie w ogóle kiepska atmosfera jest
Maju ja również bardzo się cieszę, że u Ciebie zmierza do owulki i mam nadzieję, że wszystko będzie książkowoTrzymam kciuki Kochana!
Cynamonku powodzenia na wizycie i przywieź nam same dobre wieściParyzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Paryzetka i jak krwawienie uspokoiło się ? Trzymam kciuki mocno i jestem dobrej myśli
Ruby jutro będę za Ciebie kciuki trzymać :* by poszło sprawnie, bez komplikacji i byś szybko do domku wyszła. I mam nadzieję że to ostatnia cholera która Ci się przyplątała.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Kochane mam jeszcze pytanko. Jaką aptekę internetową polecacie? Dodam, że byłoby miło, gdyby była tania, bo my też powoli bankrutujemy👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Maju, Ejrene dziękuję
DOZ mam chyba u siebie, więc porównam, jak to wychodzi cenowo, ale właśnie te dwie rozważałam
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Ejrene wrote:Paryzetka i jak krwawienie uspokoiło się ? Trzymam kciuki mocno i jestem dobrej myśli
Ruby jutro będę za Ciebie kciuki trzymać :* by poszło sprawnie, bez komplikacji i byś szybko do domku wyszła. I mam nadzieję że to ostatnia cholera która Ci się przyplątała.Dzięki za kciuki
Ejrene, Smerfelinka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?