Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Paryzetka83 wrote:Beta 24,83 mlU/ml wg norm z luxmedu do powtórki za 48h
Paryzetko gratulacje!!!!! Super:-) kciukam za przyrost:-)
A ten Acard bralas bo wyniki wyszły niebardzo czy profilaktycznie?
Ja umieram ...piecze znowu bardziej. ..szlag by to wszystko trafił. Ginka nie odbiera:-( doopa zbita. -
Madka ja nie wiem co z tą poradą dnia począć u nas
w 9 i 16dc a owu w 18-19 więc przerwa spora między jednym a drugim. Za to tak jak Mid pisze - przyjemność była taka, że do tej pory mi gorąco na samo wspomnienie
Może to o to chodzi?
Cynamonku czyli na 100% po owulacji? Trzymam kciuki za jutrzejszą betęKiedy odstawiłaś antyki?
midnight, madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Za to tak jak Mid pisze - przyjemność była taka, że do tej pory mi gorąco na samo wspomnienie
Może to o to chodzi?
Tak sobie pomyślałam, bo jak sięchoć trochę bardziej spontanicznie i z przyjemnosci i chęci a nie obowiązku-bo owulacja- to może i tym plemniczkom sie bardziej chce działać
? a nie takie smutasy...jak mi kazali chodzić do szkoły to też mi się nie chciało...
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
Kjopa3 wrote:Paryzetko mogła być owu 16 dc patrząc na wykres.
Początkowo wyznaczył w 17dc ale potem zmienił zdanie.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Dziewczyny ja się tak jeszcze zastanawiam nad braniem dupka/luteiny od owu przez 10 dni. Testy ciążowe nie wykrywają często ciąży 10dpo i wtedy jest ryzyko czy odstawiać czy nie. Co o tym sądzicie?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka ja brałam od 2 dnia po owu przez 10 dni czyli do 12dpo, 13tego robiłam test i odstawiałam. Chociaż to i tak wcześnie. Zawsze możesz brać dłużej niż 10dni, jak @ ma przyjść to i tak przyjdzie.
madka, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Witam was moje drogie
Paryzetka kurde ten cień to taki galanty ale jak beta taka to cień zacznie z dnia na dzień ciemniećSuper bardzo bardzo się cieszę
I wielkie gratulacje
Aga gratulacje zakupu samochodziku
Ruby trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg. Na pocieszenie miałam podobnie jak Maja. Dzień przed narkozą dali mi jakiegoś leka na rozluźnienie a w dniu operacji miałam również totalny odlot i nawet nie wiem kiedy co i jak i już byłam poWięc głowa do góry my tutaj jesteśmy z tobą
Maju no to super wieściZ tym bankructwem nie jesteś sama bo mam podobnie
Cinnamon kciuki za teściową niech szybko do siebie dochodziNo i oby beta wyszła pozytywna
Ale takich wizyt to też nie lubię jak zbyt dużo się nie dowiem.
U mnie dziewczynki była dzisiaj wizyta u gina i co to była za wizyta. Ja ogólnie jestem chwilowo zachwycona tym lekarzem ponieważ jest taki konkretny. Pęcherzyk się w tym cyklu utworzył 19 mmI z tego powodu szczęśliwa jestem na maksa. Owulka przewidywalna na środę i w środę muszę jechać do Warszawy do Invicta na test po stosunku PCT i w piątek kolejna wizyta. Ogólnie powiedział że czeka mnie bardzo dużo badań ponieważ musi dojść do tego dlaczego straciłam tą pierwszą ciążę w 26tc i drugą miałam taką zagrożoną i urodziłam również przedwcześnie i ogólnie w szoku jest że do tej pory żaden lekarz się tym nie zajął. I on się musi bliżej temu przyjrzeć ponieważ może być tak jest że jakiś problem imunologiczny i nie chciał by żeby było tak że zajdę w ciążę i mój organizm wykluczy zarodek lub później płód. Ogólnie jestem zadowolona z tej wizyty ponieważ ten lekarz szczegółowo podchodzi do mnie i rzeczywiście wszystkiego się doszukuje żeby później odpowiednie leczenie zapodać
To się rozpisałam
Życzę dobrej nocki wszystkim
cinnamon cookie, Smerfelinka, AgaL, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ruby powodzenia :*
Kasia to widzę, że w końcu konkretny lekarz. Mam ndzieję, że szybko cię "naprawi"
Miłego dnia, zbieram się do pracyKasia1407 lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Dzień dobry
Wpadam na chwilę, lecę na betę i do pracy... Antyki brałam ponad 5 latwiem, wiem, mój błąd... A zaczęło się od trądziku
i tak poszło... Wczoraj się naczytałam o powodach bycia płynu w zatoce nie związanych z owulacją... Myślałam że nie zasnę! Dziś jak będę miała wynik mam zadzwonić do gina i powiedzieć, ale nie widzę żadnej opcji że może być pozytywna...
Ruby trzymaj się tam :* powodzenia -
Kasiu super wieści:-)
U nas mąż napalony w tym cyklu, ♥ codziennie póki co jeszcze chyba przed ovu. Choć nie wiem co jest grane ale w tym cyku mam sporo fajnego sluzu a zazwyczaj mialam problem z nawilzeniem:-/ i do tego po seksie przechodzi mi pieczenie i szczypanie...hmmm..moja ginka ma ferie z dziećmi:-(
Ruby trzymaj się!
Cinamon kciuki za bete!
Co do testow ovu w rossmanie mają teraz w promocji ovu facelle za 16zl, ciazowy facelle za 6zl i ovu Domowe Laboratorium za 20zl:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 07:55
Edycik, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość