X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamon jak dziś to może jeszcze spontaniczne <3 ..? :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Beta 24,83 mlU/ml wg norm z luxmedu do powtórki za 48h :)

Paryzetko gratulacje!!!!! Super:-) kciukam za przyrost:-)

A ten Acard bralas bo wyniki wyszły niebardzo czy profilaktycznie?

Ja umieram ...piecze znowu bardziej. ..szlag by to wszystko trafił. Ginka nie odbiera:-( doopa zbita.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja nie wiem co z tą poradą dnia począć u nas <3 w 9 i 16dc a owu w 18-19 więc przerwa spora między jednym a drugim. Za to tak jak Mid pisze - przyjemność była taka, że do tej pory mi gorąco na samo wspomnienie ;) Może to o to chodzi?

Cynamonku czyli na 100% po owulacji? Trzymam kciuki za jutrzejszą betę :) Kiedy odstawiłaś antyki?

midnight, madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaś prze to moje palenie brałam, na zwiększenie przepływu krwii :)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • midnight Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Za to tak jak Mid pisze - przyjemność była taka, że do tej pory mi gorąco na samo wspomnienie ;) Może to o to chodzi?

Tak sobie pomyślałam, bo jak się <3 choć trochę bardziej spontanicznie i z przyjemnosci i chęci a nie obowiązku-bo owulacja- to może i tym plemniczkom sie bardziej chce działać ;) ? a nie takie smutasy...jak mi kazali chodzić do szkoły to też mi się nie chciało...

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko to nieźle :) Żołnierzyki długo poczekały :)

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetkaaaa WOW :) :) :) Trzymam mocno za piękny przyrost...i za odrzut od fajek ;) wspaniałe wieści!:*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby myślami będę z Toba,badz dzielna :*

Cinnamonek a długo antyki brałaś? Zlecił jeszcze jakieś badania? Czy tylko betę?:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko mogła być owu 16 dc patrząc na wykres.

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko -gratulacje <3 ,kto nam jeszcze coś wykluje? ;)
    Cynamon wiesz, że nic nie wiesz ;)

A jaw tym cyklu też miałam <3 nie wymuszone, mało ale za to super były i co i jajco :/
    i się tego Bartka dorobiłam.

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kjopa3 wrote:
    Paryzetko mogła być owu 16 dc patrząc na wykres.
    Też tak podejrzewałam, ale OF nie chciał mi dodać wykresu do galerii dopóki się nie zgodziłam na jego ustalenia ;) Początkowo wyznaczył w 17dc ale potem zmienił zdanie.

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Ruby :*
    Strasznie Ci współczuję tego paskudztwa :(

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • madka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja się tak jeszcze zastanawiam nad braniem dupka/luteiny od owu przez 10 dni. Testy ciążowe nie wykrywają często ciąży 10dpo i wtedy jest ryzyko czy odstawiać czy nie. Co o tym sądzicie?

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja brałam od 2 dnia po owu przez 10 dni czyli do 12dpo, 13tego robiłam test i odstawiałam. Chociaż to i tak wcześnie. Zawsze możesz brać dłużej niż 10dni, jak @ ma przyjść to i tak przyjdzie.

madka, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was moje drogie :)

Paryzetka kurde ten cień to taki galanty ale jak beta taka to cień zacznie z dnia na dzień ciemnieć :) Super bardzo bardzo się cieszę :) I wielkie gratulacje :D <3

Aga gratulacje zakupu samochodziku :)

Ruby trzymam kciuki za jutrzejszy zabieg. Na pocieszenie miałam podobnie jak Maja. Dzień przed narkozą dali mi jakiegoś leka na rozluźnienie a w dniu operacji miałam również totalny odlot i nawet nie wiem kiedy co i jak i już byłam po :) Więc głowa do góry my tutaj jesteśmy z tobą :)

Maju no to super wieści :) Z tym bankructwem nie jesteś sama bo mam podobnie :)

Cinnamon kciuki za teściową niech szybko do siebie dochodzi :) No i oby beta wyszła pozytywna :) Ale takich wizyt to też nie lubię jak zbyt dużo się nie dowiem.

U mnie dziewczynki była dzisiaj wizyta u gina i co to była za wizyta. Ja ogólnie jestem chwilowo zachwycona tym lekarzem ponieważ jest taki konkretny. Pęcherzyk się w tym cyklu utworzył 19 mm :) I z tego powodu szczęśliwa jestem na maksa. Owulka przewidywalna na środę i w środę muszę jechać do Warszawy do Invicta na test po stosunku PCT i w piątek kolejna wizyta. Ogólnie powiedział że czeka mnie bardzo dużo badań ponieważ musi dojść do tego dlaczego straciłam tą pierwszą ciążę w 26tc i drugą miałam taką zagrożoną i urodziłam również przedwcześnie i ogólnie w szoku jest że do tej pory żaden lekarz się tym nie zajął. I on się musi bliżej temu przyjrzeć ponieważ może być tak jest że jakiś problem imunologiczny i nie chciał by żeby było tak że zajdę w ciążę i mój organizm wykluczy zarodek lub później płód. Ogólnie jestem zadowolona z tej wizyty ponieważ ten lekarz szczegółowo podchodzi do mnie i rzeczywiście wszystkiego się doszukuje żeby później odpowiednie leczenie zapodać :)

To się rozpisałam :)

Życzę dobrej nocki wszystkim :)

cinnamon cookie, Smerfelinka, AgaL, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smefrlinko ja też zamawiam z mellisy internetowo :)

Paryzetka powolutku gratuluję :*

Ruby kochana jak tam ?

Biorę się do pracy - miłego dnia kobity

Paryzetka83, Smerfelinka lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Edycik no już coraz bliżej dostałam leki, czopka , ciśnienie zmierzyli i idę pod prysznic. Był Ksiądz i mówiłam się z nim na spowiedz jutro ;-)

Edycik lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;)

Ruby powodzenia :*

Kasia to widzę, że w końcu konkretny lekarz. Mam ndzieję, że szybko cię "naprawi" :)

Miłego dnia, zbieram się do pracy :)

Kasia1407 lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Wpadam na chwilę, lecę na betę i do pracy... Antyki brałam ponad 5 lat :/ wiem, wiem, mój błąd... A zaczęło się od trądziku :/ i tak poszło... Wczoraj się naczytałam o powodach bycia płynu w zatoce nie związanych z owulacją... Myślałam że nie zasnę! Dziś jak będę miała wynik mam zadzwonić do gina i powiedzieć, ale nie widzę żadnej opcji że może być pozytywna...

Ruby trzymaj się tam :* powodzenia :)

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu super wieści:-)

U nas mąż napalony w tym cyklu, ♥ codziennie póki co jeszcze chyba przed ovu. Choć nie wiem co jest grane ale w tym cyku mam sporo fajnego sluzu a zazwyczaj mialam problem z nawilzeniem:-/ i do tego po seksie przechodzi mi pieczenie i szczypanie...hmmm..moja ginka ma ferie z dziećmi:-(

Ruby trzymaj się!

Cinamon kciuki za bete!

Co do testow ovu w rossmanie mają teraz w promocji ovu facelle za 16zl, ciazowy facelle za 6zl i ovu Domowe Laboratorium za 20zl:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 07:55

Edycik, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ