Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
cinnamon cookie wrote:Dzień dobry
Wpadam na chwilę, lecę na betę i do pracy... Antyki brałam ponad 5 latwiem, wiem, mój błąd... A zaczęło się od trądziku
i tak poszło... Wczoraj się naczytałam o powodach bycia płynu w zatoce nie związanych z owulacją... Myślałam że nie zasnę! Dziś jak będę miała wynik mam zadzwonić do gina i powiedzieć, ale nie widzę żadnej opcji że może być pozytywna...
Ruby trzymaj się tam :* powodzeniacinnamon cookie lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka dobre
ja odstawiłam w lipcu 2014, to już mogłyby przestać działać
Ooooo Edycik wszystkiego naj naj najjj! Spełnienia marzeń a w szczególności tego jednego, wspólnego dla nas wszystkich tutaj.... Buziaki :*
Nie byłam na becieod rana wszystko pod górkę! Wsiadam do auta a tu akumulator rozładowany... Na szczęście Szwagier ma wolne więc zawiózł mnie do lab a tam kolejka chyba z 10 osób... Nie zdążyłabym do pracy
duuuupaaaa....
Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby trzymam za Ciebie :*:*
Cinnamonek może faktycznie popołudniu dasz radę zrobić :* i nie czytaj dr google.... !
Kasia naprawdę konkretny gin Ci się trafił! superWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 09:09
Kasia1407 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka niestety ja w pracy do 19
(( gdybym miała auto to może udałoby mi się wyskoczyć ale przez ten akumulator wszystko się zrąbało
ehhhh... Ja i tak na nic nie liczę ale zadzwoniłabym do gina i może by coś myślał co tu ze mną zrobić.... Martwi mnie ten płyn
przecież to nie owulacja, to już koniec cyklu to jak owulacja mogłaby się tak przesunąć... Do tego te bóle
naczytałam się wczoraj i teraz mam!
-
Partyzerka super wynik. Gratulacje niech sie wszystko prawidlowo rozwija:)
Edycik, wszystkiego co najlepsze!
Ruby powodzonka, daj znac jak juz dojdziesz do siebie.
Kas to twoje ph jest bardzo wysokie takie ph bardzo sprzyja infekcjom. Juz to chyba kiedys pisalam. Jedz duzo jogurtow.
Cynamonku, nie czytaj za duzo bo idzie zwariowac. No stress!
Kasia ty poronilas w 26tc? Naprawde wspolczuje! Mojej kolezance musieli cesarke robic w 26tc. Szanse byly 50/50 ale sie udalo, jest zdrowa (chociaz podejrzewaja ja ze moze byc jakies zaburzenie) miala specjalne testy, iq troche zanizone, slabo sie uczy, nie chce sie sluchac, ale jak rozmawia to wydaje sie byc bardzo inteligentna. Czas pokazeponoc jest ogromne ryzyko zaburzen przy wczesniakach urodzonych przed 30tc, ale mi sie wydaje ze zawsze mozna nad tym popracowac.
To milego dnia ja znikam pracowac.
Znowu mnie jajniki/jajowody swedza.Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Witajcie
Edycik wszystkiego naj najlepszego! spełnienia marzenia
Ruby trzymaj się!! :*
Kasia bardzo sie cieszę ze taki lekarz Ci się trafił ! to jest oczywiście ważne zeby znaleść przyczynę strat. Tak strasznie współczuję, bo wiem co to znaczy...Nasze kochane NFZ uważa ze badania dokładne powinno sie robić po trzeciej stracie- idioci. Kochana mam nadzieję że wykluczą co trzeba i tym razem się uda i wszystko będzie dobrze!
Cinnamon a jutro jeszcze możesz na betę iśc? Złośliwość rzeczy martwych..
Kas to tylko korzystajtym bardziej że po
nic się nie dzieje
Miłego dnia!Edycik, Kasia1407 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Midnight no właśnie pójdę jutro... Wstanę wcześniej
chociaż znając życie wtedy nie będzie kolejki
Aga no właśnie to zależy wszystko od tego jaki to jest rodzaj płynu w tej zatoce... Żeby mieć pewność trzeba go pobraćoczywiście pierwszym i nie groźnym powodem jest właśnie owulacja ale ja nie wierzę, że u mnie właśnie wczoraj była, bo tego płynu było sporo... Różne powody podają, od ciąży pozamacicznej po raka
-
Cześć i czołem z rana:-))
Paryzetka super wieści teraz kciukasy za przyrost:-)))
Ruby trzym się kochana:-)
Edycik wszystkiego naj i szybkiego zaciążenia:-))
Cynamonku noooo a może wyjdziesz wcześniej z pracy??.... ja brała antyki przez rok po porodzie odstawiłam bodajże w maju albo w czerwcu w zeszłym roku, także tego już czas:-)
Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
madzikk wrote:Partyzerka super wynik. Gratulacje niech sie wszystko prawidlowo rozwija:)
Edycik, wszystkiego co najlepsze!
Ruby powodzonka, daj znac jak juz dojdziesz do siebie.
Kas to twoje ph jest bardzo wysokie takie ph bardzo sprzyja infekcjom. Juz to chyba kiedys pisalam. Jedz duzo jogurtow.
Cynamonku, nie czytaj za duzo bo idzie zwariowac. No stress!
Kasia ty poronilas w 26tc? Naprawde wspolczuje! Mojej kolezance musieli cesarke robic w 26tc. Szanse byly 50/50 ale sie udalo, jest zdrowa (chociaz podejrzewaja ja ze moze byc jakies zaburzenie) miala specjalne testy, iq troche zanizone, slabo sie uczy, nie chce sie sluchac, ale jak rozmawia to wydaje sie byc bardzo inteligentna. Czas pokazeponoc jest ogromne ryzyko zaburzen przy wczesniakach urodzonych przed 30tc, ale mi sie wydaje ze zawsze mozna nad tym popracowac.
To milego dnia ja znikam pracowac.
Znowu mnie jajniki/jajowody swedza.
Edycik wszystkiego najlepszego:-)
Właśnie nie rozumiem tego mojego ph, bo czytałam że ph sluzu plodnego oscyluje w granicach 7 a ja naal nie rozumiem jak bada się ph pochwy? Też ze sluzu? Te paski które miał gin to znalazłam na necie i ten najciemniejszy kolor który ja myslam oznacza najbardziej plodny sluz, metoda zalecana przy npr.
Balam się że po stosunku pieczenie się nasili a tu o dziwo jest lepiej.
Edycik lubi tę wiadomość