Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadka , cynamon no oglądam the walking dead
właśnie była u mnie Pani anestezjolog porozmawiać o znieczuleniu...powiedziałam, ze mam sobie zaaplikować kropelki na noci rano też do nosa, że zabieg powinien być w miarę szybki także dożylne spanko ale oddycham sama, bez maszyny.
Majju fajnie ,że ruszyło widać wspomagacze działają
Parzyetka ściskam kciuki za betę
Smerfelinka ja szukam na allegro najtańszych supli i zamawiam z all.
edit: głupiego jasia też dostanę także jutro będę na haju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 19:01
Smerfelinka, majju, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość
-
Beta 24,83 mlU/ml wg norm z luxmedu do powtórki za 48h
Kjopa3, Ejrene, midnight, cinnamon cookie, AgaL, Ruby, Szyszka1, Edycik, EwelinaaKa, MamaTuśka, madzikk, Imię_Róży, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Ejrene no właśnie wmawiam sobie, że nie cierpię fajek
Chyba zainwestuję w meliskę na uspokojenie nerwów
Pewnie będzie ciężko ale na pewno dasz radę :* może Twój organizm Ci pomoże i sam stwierdzi że są beeewiem że niektóre kobity odrzuca odrazu
-
Paryzetka juuuuchuuuuuuuuuu
http://static.pokazywarka.pl/i/6355456/370273/gratulacje.jpg
Jeśli chodzi o fajki to trzymam kciuki. Mi się nie udało rzucić w ciąży. Dopiero jak urodziłam i jak wyszłam ze szpitala to nie zapaliłam.
A no i trzymam kciuki za przyrostWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 20:34
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
hejka
Ruby nic się nie martw! haj jest spokoTylko później jeszcze spać się trochę chce, przynajmniej ja tak miałam, i trzymam kciuki żeby to cholerstwo dokładnie i ładnie wycięli raz na zawsze !
Paryzetkomyślę ze nie jutro a już dziś bez fajek ? ja zawsze myślałam tak:
jestem w ciaży -nie palę. jak się okaże ze jednak nie jestem albo coś sie stanie, to przecież w sklepie będą i zawsze można znów kupić. A póki jest ciąża-nie ma fajekdasz radę
Ja po wizycie u endokrynologa.mam euthyrox 25 i jodid, i skiero na antyTPO czy jakoś tak. Jutro zaczynam brać tabletki, musi być dobrzeParyzetka83 lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid euthyrox na czczo pół godziny przed jakimkolwiek posiłkiem
Będzie dobrze
A wracając do acardu mam go brać nadal dopóki gin nie odwołamidnight, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Kjopa3 wrote:Paryzetko jeśli brałaś to bierz dalej. Z tego co pamiętam to Bratek pisała, że trzeba brać do końca ciąży nie można ostawiać go.
Piszę o tym bo wiele dziewczyn zaczęło brać ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 20:59
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ruby ja mam trochę większe "zakupy" apteczne do zrobienia, więc niestety allegro odpada, bo musiałabym od kilku osób zamawiać
A Ty jutro w takim razie będziesz miała niezły humorek Kochana
Paryzetko rewelacyjne wieści! Niech teraz ładnie przyrastaTrzymam kciuki za rzucanie palenia i silną wolę
Dziewczyny, ja już naprawdę opadam z sił... Dziś się dowiedziałam, że komórki okrągłe w nasieniu to leukocyty, które świadczą o stanie zapalnym/infekcji i teraz sama nie wiem, czy warto się starać w tym cyklu, czy warto kupować te suplementy i je brać, czy może jednak najpierw trzeba zrobić posiew i iść do andrologaMasakra jakaś... Któraś z Was może się z tym spotkała?
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Czytałyście dzisiejszą poradę dnia?
"Jeśli chcecie zwiększyć ilość i jakość spermy, dobrym pomysłem może być rezygnacja ze współżycia na jeden, dwa dni. Jednak dłuższe przerwy w kochaniu się (więcej niż 3-6 dni) mogą spowodować odwrotny skutek i pozostawić w spermie za dużo starszych, mniej ruchliwych plemników. "
Mi ostatnio lekarka powiedziała, żeby się wstrzymać i odpocząć aż do staranek około owulacji.
Co o tym sądzicie?Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka o wstrzymaniu czytałam gdzieś, ma to jakiś sens bo zwiększa się kumulacja, jak
kilka razy dziennie to nie nadążą się produkować koledzy.
Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Za to słyszałam też,że im więcej przyjemności z seksu tym większa szansa na poczęcie...i w moim przypadku się sprawdzaCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dopiero wróciłam... Nic ciekawego się nie dowiedziałam, jestem pod koniec cyklu więc trudno cokolwiek stwierdzić... Zapalenia pęcherza nie mam, wzdęcia chyba gastrologiczne, kazał brać Espumisan
płyn w zatoce jest, cholera wie kiedy była owulacja, może dziś nie wiadomo czemu? Ogólnie to nie wiadomo czy mój organizm się obudził po antykach, no a konkretnie jajniki czy się obudziły
mam dla pewności jutro zrobić betę i jak coś zjawić się za ok 2 tygodnie... Spadam do łóżka, zajrzę rano
dobranoc