X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Cinnamon a nie myślałaś o teście LH z krwi? jeżeli to była owulcja to miałabyś nadal trochę podwyższone bo tak szybko nie spada a poza tym to rób bete bo będę pobijać rekord w byciu forumową ciocią ;)
    Nie myślałam, ja w ogóle o żadnym badaniu nie myślałam tylko kazał mi tą betę zrobić. I tak to bez sensu, tylko kasę wydam, bo czuję nadchodzącą @, a jakoś do tej pory się nie myliłam... No ale cóż, pan każe sługa musi ;)

Ciekawe jak tam Ruby się miewa...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik samych najlepszosci kochana :-*
    Paryzetko GRATULACJE :-D cudowne wieści :)

Paryzetka83, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Katiuszka :) :)

Ciekawe jak Ruby.... :*

Cinnamonek przykro mi bardzo, że taki masz kiepski dzień, tulę :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamonku a Ty mówiłaś o tych swoich plamieniach?

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • midnight Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku Smerfelinko koniec czytania i stresowania! do niczego dobrego to nie prowadzi
    Moją znajomą tak lekarz naciągał, stwierdził ze problem męski i koniec. okazało się że to u niej był problem a nasienie ok, wiec bez paniki, działać i to z przyjemnoscią nie na rozkaz ;)

Kas dziękuję bardzo, całkiem nieźle, trochę sobie folguję ostatnio 0blush2.gif i mam zgagę, ale pozatym ok :)

Paryzetko może wcześniej nie zwracałaś na nie uwagi ;)
    Może trochę już za późno na takie porady...ale ja kiedy paliłam, zawsze mówiłam, sobie i wobec swiadków: że rzuce jak zajdę w ciążę (też jakoś siebie niewyobrażałam bez faji) i faktycznie jak zobaczyłam dwie kreski od razu rzuciłam, zeby nie być wbrew sobie. Popalałam teraz ale to dlatego,że po stracie ciężko mi było sobie poradzić, oczywiście już bez fajek. Wiem że to nie łatwe- ja miałam postanowienie, to była dobra motywacja.Trzeba się czegoś chwycic..Ja np żeby zająć czymś rękę, piłam sporo soczków i herbatek owocowych...Pierwszy mniej wiecej miesiąc bedzie najgorszy później już nie bedzie tak źle. Trzymam kciuki żeby się udało!

cinnamon cookie, Smerfelinka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje tescik ovu pozytywny!!!:-) wieczorem dzialamy:-) śluz dalej plodny:-)

Robilam test facelle ale ten z allegro też wyszedł pozytywny:-) szok...pierwszy raz widzę na nim II kreski:-)

Smerfelinka, midnight, Paryzetka83, AgaL, Ejrene, Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka mówiłam, powiedziałam też że mam takie słabe @ no i powiedział, że będziemy sprawdzać w takim razie co tam się dzieje, dlatego teraz mam przyjść przed połową cyklu... Czemu pytasz? Tobie dała leki na to tak?
    Edit. A jak Twoje plamienie? Ustało?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:43

f2wl20mmrxkgechr.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mi dała luteinę od razu, bez badań. Przeszło więc nue drążyłam tematu. Pytam bo wiem, że miałyśmy podobne te plamienia :)

Edit: plamienie jest, na razie bez zmian.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:46

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobiety. Ja mam dzisiaj konferencję, przyszło dużo ludzi więc jestem zadowolona.
    Dużo napisałyście ale zagłębię się dopiero w domu :)

Ruby myślę cały czas o Tobie, trzymaj się Kochana :*

Edycik stóweczka :* wiesz czego Ci najbardziej życzę...

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    No właśnie mi dała luteinę od razu, bez badań. Przeszło więc nue drążyłam tematu. Pytam bo wiem, że miałyśmy podobne te plamienia :)

Edit: plamienie jest, na razie bez zmian.
    To może i ja dostanę na kolejnej wizycie... Zobaczymy. A u Ciebie niech już się uspokoi!

f2wl20mmrxkgechr.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko życzę wytrwałości z fajeczkami. Ja co prawda nie palę papierosów ale lubię szisze :) Chciałabym już nie móc zapalić ;)

Cinnamonku ja antyki brałam 4 lata, odstawiłam w sierpniu 2013 i było wszystko ok póki się nie zaczęłam spinać i fiksować i zgłębiać ;) Ale teraz pewnie bym już nie brała...

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Paryzetko życzę wytrwałości z fajeczkami. Ja co prawda nie palę papierosów ale lubię szisze :) Chciałabym już nie móc zapalić ;)

Cinnamonku ja antyki brałam 4 lata, odstawiłam w sierpniu 2013 i było wszystko ok póki się nie zaczęłam spinać i fiksować i zgłębiać ;) Ale teraz pewnie bym już nie brała...
    Majju powiem Ci że jest dużo lepiej niż gdybym tak poprostu rzucała :) Nie palę i tyle. I zaczynam się cieszyć, że nie mogę ;)

AgaL, majju, midnight, emerald_m, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka jutro powtórka bety? :) a sikałaś jeszcze dziś na jakiegoś testa?? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:41

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś sikałam, bladzioch, ale wyraźny. A beta jutro po 15, więc wyniki pewnie wieczorem. I to będzie ostatni test, bo zbankrutuję ;)

cinnamon cookie, Edycik, AgaL, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka ajj zapewniasz nam sporo emocji :P

Majjusia,Agatia dziękuję kochane babeczki :*

Kas działajcie :)

kas50 lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka! :) aaaaa! super,trzymam za przyrost :*
    Najlepsze ze w cyklu w ktorym serduszkowanie bylo dwa razy.... Chyba nie ma co się spinać;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:10

Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek jak się czujesz? :*

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, 100 lat!

Ruby, pobudka i powrót na forum. Migusiem.

Paryzetko, ja w pierwszej ciąży miałąm najpierw negatywny test ok 25 maja, potem plamienie , które wzięłam za @, ale jak się skończyło po 3 dniach to w końcu 1 czerwca zrobiłam test ponownie i pokazał już wyraźne dwie kreski.
    Palenie... hmm... a epapieros? Może jest mniej szkodliwy (nie wiem, ale tak gdybam).

Katiusza, fajnie, ze jesteś z powrotem.

Kas działąjcie :)!

Odebrałam badania I trym. Nie mam kiły ;). Trochę morfologię muszę poprawić.
    Buźka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 17:06

Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka dziękuję.

Aguś czekam na foto cytrynki :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik trochę mi głupio, że tak piszę o tych testach itp. Nie chcę żeby komukolwiek było przykro przez to, że mi się udało, zwłaszcza, że wiem jakie uczucia się pojawiają przy każdej forumowej ciąży. Także jutro ostatnia beta i koniec mojego przeżywania - tatuś mi w niedzielę uświadomił, że ciąża to nie choroba i nie ma się co nad sobą roztkliwiać.

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
‹‹ 1307 1308 1309 1310 1311 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ