Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
katiuszaa wrote:Cinnamon a nie myślałaś o teście LH z krwi? jeżeli to była owulcja to miałabyś nadal trochę podwyższone bo tak szybko nie spada a poza tym to rób bete bo będę pobijać rekord w byciu forumową ciocią
Ciekawe jak tam Ruby się miewa... -
Cinamonku Smerfelinko koniec czytania i stresowania! do niczego dobrego to nie prowadzi
Moją znajomą tak lekarz naciągał, stwierdził ze problem męski i koniec. okazało się że to u niej był problem a nasienie ok, wiec bez paniki, działać i to z przyjemnoscią nie na rozkaz
Kas dziękuję bardzo, całkiem nieźle, trochę sobie folguję ostatnioi mam zgagę, ale pozatym ok
Paryzetko może wcześniej nie zwracałaś na nie uwagi
Może trochę już za późno na takie porady...ale ja kiedy paliłam, zawsze mówiłam, sobie i wobec swiadków: że rzuce jak zajdę w ciążę (też jakoś siebie niewyobrażałam bez faji) i faktycznie jak zobaczyłam dwie kreski od razu rzuciłam, zeby nie być wbrew sobie. Popalałam teraz ale to dlatego,że po stracie ciężko mi było sobie poradzić, oczywiście już bez fajek. Wiem że to nie łatwe- ja miałam postanowienie, to była dobra motywacja.Trzeba się czegoś chwycic..Ja np żeby zająć czymś rękę, piłam sporo soczków i herbatek owocowych...Pierwszy mniej wiecej miesiąc bedzie najgorszy później już nie bedzie tak źle. Trzymam kciuki żeby się udało!
cinnamon cookie, Smerfelinka, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Melduje tescik ovu pozytywny!!!
wieczorem dzialamy:-) śluz dalej plodny:-)
Robilam test facelle ale ten z allegro też wyszedł pozytywny:-) szok...pierwszy raz widzę na nim II kreski:-)Smerfelinka, midnight, Paryzetka83, AgaL, Ejrene, Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość
-
Paryzetka mówiłam, powiedziałam też że mam takie słabe @ no i powiedział, że będziemy sprawdzać w takim razie co tam się dzieje, dlatego teraz mam przyjść przed połową cyklu... Czemu pytasz? Tobie dała leki na to tak?
Edit. A jak Twoje plamienie? Ustało?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:43
-
No właśnie mi dała luteinę od razu, bez badań. Przeszło więc nue drążyłam tematu. Pytam bo wiem, że miałyśmy podobne te plamienia
Edit: plamienie jest, na razie bez zmian.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 14:46
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Cześć kobiety. Ja mam dzisiaj konferencję, przyszło dużo ludzi więc jestem zadowolona.
Dużo napisałyście ale zagłębię się dopiero w domu
Ruby myślę cały czas o Tobie, trzymaj się Kochana :*
Edycik stóweczka :* wiesz czego Ci najbardziej życzę...
Edycik lubi tę wiadomość
-
Paryzetka83 wrote:No właśnie mi dała luteinę od razu, bez badań. Przeszło więc nue drążyłam tematu. Pytam bo wiem, że miałyśmy podobne te plamienia
Edit: plamienie jest, na razie bez zmian. -
Paryzetko życzę wytrwałości z fajeczkami. Ja co prawda nie palę papierosów ale lubię szisze
Chciałabym już nie móc zapalić
Cinnamonku ja antyki brałam 4 lata, odstawiłam w sierpniu 2013 i było wszystko ok póki się nie zaczęłam spinać i fiksować i zgłębiaćAle teraz pewnie bym już nie brała...
-
majju wrote:Paryzetko życzę wytrwałości z fajeczkami. Ja co prawda nie palę papierosów ale lubię szisze
Chciałabym już nie móc zapalić
Cinnamonku ja antyki brałam 4 lata, odstawiłam w sierpniu 2013 i było wszystko ok póki się nie zaczęłam spinać i fiksować i zgłębiaćAle teraz pewnie bym już nie brała...
Nie palę i tyle. I zaczynam się cieszyć, że nie mogę
AgaL, majju, midnight, emerald_m, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Aguś sikałam, bladzioch, ale wyraźny. A beta jutro po 15, więc wyniki pewnie wieczorem. I to będzie ostatni test, bo zbankrutuję
cinnamon cookie, Edycik, AgaL, midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Paryzetka!
aaaaa! super,trzymam za przyrost :*
Najlepsze ze w cyklu w ktorym serduszkowanie bylo dwa razy.... Chyba nie ma co się spinaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 16:10
Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik, 100 lat!
Ruby, pobudka i powrót na forum. Migusiem.
Paryzetko, ja w pierwszej ciąży miałąm najpierw negatywny test ok 25 maja, potem plamienie , które wzięłam za @, ale jak się skończyło po 3 dniach to w końcu 1 czerwca zrobiłam test ponownie i pokazał już wyraźne dwie kreski.
Palenie... hmm... a epapieros? Może jest mniej szkodliwy (nie wiem, ale tak gdybam).
Katiusza, fajnie, ze jesteś z powrotem.
Kas działąjcie!
Odebrałam badania I trym. Nie mam kiły. Trochę morfologię muszę poprawić.
Buźka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 17:06
Edycik, Paryzetka83, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Edycik trochę mi głupio, że tak piszę o tych testach itp. Nie chcę żeby komukolwiek było przykro przez to, że mi się udało, zwłaszcza, że wiem jakie uczucia się pojawiają przy każdej forumowej ciąży. Także jutro ostatnia beta i koniec mojego przeżywania - tatuś mi w niedzielę uświadomił, że ciąża to nie choroba i nie ma się co nad sobą roztkliwiać.
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?