X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    I tak w ogóle kobiety jesteście wszystkie WSPANIAŁE! <3

Oho! Jeszcze nam ją trzyma po narkozie :);):):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:23

katiuszaa, Ruby, Kjopa3, cinnamon cookie, midnight lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    no najwyraźniej! :P

Katiusza nie mówił nic a nic pewnie u niego na wizycie się dowiem...

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby super cieszę się że już po wszystkim. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia i <3.

Ruby lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a jak ty w ogóle to przyjęłaś? czułaś coś podświadomie czy raczej na chłodno?

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby Ty jeszcze chyba na haju, że tak nas kochasz ;) hahah dobrze, że już jesteś :* a u mnie 27dc, czyli nie ma opcji że to owu, mam już bóle @, więc cholera wie od czego ten płyn...

Paryzetka każdy ma inny sposób okazywania uczuć, mówienia o ważnych rzeczach itd :) a mnie i tak każdy wzrusza ;) może i kwiatków i serduszek nie było, ale mimo wszystko - emocje w środku są! :)

Ruby, Paryzetka83, Kjopa3, madzikk lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    O tym samym pomyślałam ;)

Ruby lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaTuśka wrote:
    Haha:)
    Ps. Mam Was na smartfonie,WIFI działa :)

Ruby, AgaL lubią tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cinnamon cookie wrote:
    Ruby Ty jeszcze chyba na haju, że tak nas kochasz ;) hahah dobrze, że już jesteś :* a u mnie 27dc, czyli nie ma opcji że to owu, mam już bóle @, więc cholera wie od czego ten płyn...

Paryzetka każdy ma inny sposób okazywania uczuć, mówienia o ważnych rzeczach itd :) a mnie i tak każdy wzrusza ;) może i kwiatków i serduszek nie było, ale mimo wszystko - emocje w środku są! :)

a co w końcu z tą betą robisz?

eee was się nie da nie kochać :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:38

AgaL, katiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka gratuluję :)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik już możesz oglądać. ;)

Edycik lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chmurreczkaa wrote:
    U mnie bez zmian, 46 dc, a @ brak. Wszystko przez tą zakichaną infekcję :( Teraz nawet tą niby-grypę leczę samym rutinoskorbinem, nie chcę antybiotyków bo boją się że znów infekcja się nasili :(
    Z reguły masz takie długie cykle? Myślisz że to przez infekcje?
    Ja przy tych moich infekcjach cykle ma fajne regularne ostatnio ksiazkowe 28dni i nawet ovu chyba jutro wg testu w 14dc:-) napalilam się na ten cykl a i tak pewnie doopa będzie:-(

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Paryzetka a jak ty w ogóle to przyjęłaś? czułaś coś podświadomie czy raczej na chłodno?
    Ruby ja to nic nie rozumiem. Albo to zioła ojca Sroki pite ze 4 razy, albo ta osławiona płodność w miesiącu urodzin albo przypadek, bo w dni płodne seks był tylko raz! Jak jutro powtórzę betę to może to do mnie tak na 100% dotrze. A poza tym to był taki sam cykl jak zawsze.

madka, chmurreczkaa, AgaL, majju, Bratek, cinnamon cookie, midnight, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Z reguły masz takie długie cykle? Myślisz że to przez infekcje?
    Ja przy tych moich infekcjach cykle ma fajne regularne ostatnio ksiazkowe 28dni i nawet ovu chyba jutro wg testu w 14dc:-) napalilam się na ten cykl a i tak pewnie doopa będzie:-(

ostatnie dwa lata miałam cykle ok 30-33 dni, miesiąc temu 47 i w tym miesiącu coś czuje ze będzie nawet dłuższy. Chyba znów się wszystko rozregulowalo...

• AgaL Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Osławiona płodność w miesiącu urodzin"? ,:D marzec jest mój zatem Drogie Koleżanki: D

Paryzetka83, Bratek, madka, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Ruby ja to nic nie rozumiem. Albo to zioła ojca Sroki pite ze 4 razy, albo ta osławiona płodność w miesiącu urodzin albo przypadek, bo w dni płodne seks był tylko raz! Jak jutro powtórzę betę to może to do mnie tak na 100% dotrze. A poza tym to był taki sam cykl jak zawsze.

To wszystko przez tą dietę :-D Zdrowsze i regularne jedzenie i głowa trochę odpoczęła ;-)

Paryzetka83 lubi tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka, aleś mi frajdę sprawiła!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze mówiłam, że luty (miesiąc moich urodzinek), to superowy miesiąc. TRZY ciąże, jupiiiiii :))))

b679177fe5990e22e4a93eb6fef8be2f.jpg

Tylko żadnych fajek!!!!!!! Mam do tego tak samo ostre podejście, jak do alko w ciąży. Nie, nie, NIE!!!! Dostałaś zbyt wielki prezent od losu, Boga czy w kogokolwiek/cokolwiek wierzysz, by ryzykować.
    P.S. Hihi, u nas też były tylko dwa <3 I takie, które bardzo ciepło wspominam.... :)
    P.S.2. A pisz o testach, betach etc.!!!! Dżizas, to jest radość i ciesz się tym!!!! Inna sprawa, to kląskanie na każdą dolegliwość. Ale takie rzeczy???? Ciesz się i już :-*

Ruby, super, że już po :)
    A odlot owszem, jest fajny. Patrzysz na salę, gadasz z personelem... PSTRYK i już się budzisz "po", a po drodze niczego nie pamiętasz ;)

Edycik - zaległe STO LAT :))))

P.S. My jutro wizytujemy na USG. Ale nie wytrzymałam wczoraj i przyłożyłam w lecznicy sondę. Tak na wariata, na stojąco, więc fatalne ułożenie, cichcem plus sonda trochę nie do takich dużych zwierzątek ;) ale.... widziałam!!!! Stworek żyje, serduszko pika (wczoraj: jakieś 130/min, mam nadzieję, że wystarczy) - no i.... machał "gałązkami" ;)))))
    Więc żyć żyje.... Przynajmniej tyle. Więcej będzie wiadomo jutro ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:45

Paryzetka83, madka, Smerfelinka, cinnamon cookie, midnight, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    "Osławiona płodność w miesiącu urodzin"? ,:D marzec jest mój zatem Drogie Koleżanki: D
    Trzymam kciuki z całych sił! A w lutym jeszcze Edycik ma szanse ;)

AgaL, midnight, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik i Cinnamon :-)

Paryzetka83, AgaL, Bratek, midnight, Edycik lubią tę wiadomość

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
  • madka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    To ja sierpień zaklepuję (chyba się załamię) :D

AgaL lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• majju Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartku jak super :) to zdaj nam jutro relację koniecznie! Dobrze się czujesz?

Laski z tym miesiącem urodzin to oby mi się nie sprawdziło bo nie uśmiecha mi się czekać do kolejnego września :)

Ruby jak dobrze, że już po wszystkim! Wracaj szybko do zdrowia!

Edycik świętujesz?

Katiuszka gdzie Ty byłaś jak Cię nie było? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:50

AgaL, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
‹‹ 1309 1310 1311 1312 1313 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ