Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby Ty jeszcze chyba na haju, że tak nas kochasz
hahah dobrze, że już jesteś :* a u mnie 27dc, czyli nie ma opcji że to owu, mam już bóle @, więc cholera wie od czego ten płyn...
Paryzetka każdy ma inny sposób okazywania uczuć, mówienia o ważnych rzeczach itda mnie i tak każdy wzrusza
może i kwiatków i serduszek nie było, ale mimo wszystko - emocje w środku są!
Ruby, Paryzetka83, Kjopa3, madzikk lubią tę wiadomość
-
MamaTuśka wrote:Oho! Jeszcze nam ją trzyma po narkozie
Ps. Mam Was na smartfonie,WIFI działa
Ruby, AgaL lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby Ty jeszcze chyba na haju, że tak nas kochasz
hahah dobrze, że już jesteś :* a u mnie 27dc, czyli nie ma opcji że to owu, mam już bóle @, więc cholera wie od czego ten płyn...
Paryzetka każdy ma inny sposób okazywania uczuć, mówienia o ważnych rzeczach itda mnie i tak każdy wzrusza
może i kwiatków i serduszek nie było, ale mimo wszystko - emocje w środku są!
a co w końcu z tą betą robisz?
eee was się nie da nie kochać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:38
AgaL, katiuszaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Paryzetka gratuluję
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
chmurreczkaa wrote:U mnie bez zmian, 46 dc, a @ brak. Wszystko przez tą zakichaną infekcję
Teraz nawet tą niby-grypę leczę samym rutinoskorbinem, nie chcę antybiotyków bo boją się że znów infekcja się nasili
Ja przy tych moich infekcjach cykle ma fajne regularne ostatnio ksiazkowe 28dni i nawet ovu chyba jutro wg testu w 14dc:-) napalilam się na ten cykl a i tak pewnie doopa będzie:-( -
Ruby wrote:Paryzetka a jak ty w ogóle to przyjęłaś? czułaś coś podświadomie czy raczej na chłodno?
madka, chmurreczkaa, AgaL, majju, Bratek, cinnamon cookie, midnight, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
kas50 wrote:Z reguły masz takie długie cykle? Myślisz że to przez infekcje?
Ja przy tych moich infekcjach cykle ma fajne regularne ostatnio ksiazkowe 28dni i nawet ovu chyba jutro wg testu w 14dc:-) napalilam się na ten cykl a i tak pewnie doopa będzie:-(
ostatnie dwa lata miałam cykle ok 30-33 dni, miesiąc temu 47 i w tym miesiącu coś czuje ze będzie nawet dłuższy. Chyba znów się wszystko rozregulowalo...
-
Paryzetka83 wrote:Ruby ja to nic nie rozumiem. Albo to zioła ojca Sroki pite ze 4 razy, albo ta osławiona płodność w miesiącu urodzin albo przypadek, bo w dni płodne seks był tylko raz! Jak jutro powtórzę betę to może to do mnie tak na 100% dotrze. A poza tym to był taki sam cykl jak zawsze.
To wszystko przez tą dietęZdrowsze i regularne jedzenie i głowa trochę odpoczęła
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Paryzetka, aleś mi frajdę sprawiła!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze mówiłam, że luty (miesiąc moich urodzinek), to superowy miesiąc. TRZY ciąże, jupiiiiii)))
Tylko żadnych fajek!!!!!!! Mam do tego tak samo ostre podejście, jak do alko w ciąży. Nie, nie, NIE!!!! Dostałaś zbyt wielki prezent od losu, Boga czy w kogokolwiek/cokolwiek wierzysz, by ryzykować.
P.S. Hihi, u nas też były tylko dwaI takie, które bardzo ciepło wspominam....
P.S.2. A pisz o testach, betach etc.!!!! Dżizas, to jest radość i ciesz się tym!!!! Inna sprawa, to kląskanie na każdą dolegliwość. Ale takie rzeczy???? Ciesz się i już :-*
Ruby, super, że już po
A odlot owszem, jest fajny. Patrzysz na salę, gadasz z personelem... PSTRYK i już się budzisz "po", a po drodze niczego nie pamiętasz
Edycik - zaległe STO LAT)))
P.S. My jutro wizytujemy na USG. Ale nie wytrzymałam wczoraj i przyłożyłam w lecznicy sondę. Tak na wariata, na stojąco, więc fatalne ułożenie, cichcem plus sonda trochę nie do takich dużych zwierzątekale.... widziałam!!!! Stworek żyje, serduszko pika (wczoraj: jakieś 130/min, mam nadzieję, że wystarczy) - no i.... machał "gałązkami"
))))
Więc żyć żyje.... Przynajmniej tyle. Więcej będzie wiadomo jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:45
Paryzetka83, madka, Smerfelinka, cinnamon cookie, midnight, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:"Osławiona płodność w miesiącu urodzin"? ,
marzec jest mój zatem Drogie Koleżanki: D
AgaL, midnight, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
AgaL wrote:"Osławiona płodność w miesiącu urodzin"? ,
marzec jest mój zatem Drogie Koleżanki: D
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Bartku jak super
to zdaj nam jutro relację koniecznie! Dobrze się czujesz?
Laski z tym miesiącem urodzin to oby mi się nie sprawdziło bo nie uśmiecha mi się czekać do kolejnego września
Ruby jak dobrze, że już po wszystkim! Wracaj szybko do zdrowia!
Edycik świętujesz?
Katiuszka gdzie Ty byłaś jak Cię nie było?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 19:50
AgaL, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość