Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaTuśka - to super, że nie masz kiły
Hihihi. I dzięki za przypomnienie - epapieros się kurzy, a w końcu są liquidy bez nikotyny więc na te ciężkie chwile będzie jak znalazł.
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ruby wracaj do nas!
Mama Tuska poprawiaj krew szybciutko
Paryzetko, e-papieros też fuj...jak rzucac to po całości, a ciąża to nie choroba, ale pamiętaj by o siebie dbaćbo choroby to się mogą przypałetać
kiedyś położna ciekawą rzecz mi powiedziała: ze ciąża to taki test- można nabawić się choroby, która w przyszłości i tak by się pojawiłaja się dorobiłam nadciśnienia i tak się z tym męczę
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetka a ja chyba nie doczytałam... Możesz mi przypomnieć jak Twój mężczyzna zareagował?
Aguś mnie już brzuch boli na @, hormony szaleją, to płakać się chce to śmiać... Comiesięczna norma
No właśnie Ruby... Pobudka....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 17:06
-
cinnamon cookie wrote:Paryzetka a ja chyba nie doczytałam... Możesz mi przypomnieć jak Twój mężczyzna zareagował?
Aguś mnie już brzuch boli na @, hormony szaleją, to płakać się chce to śmiać... Comiesięczna norma
No właśnie Ruby... Pobudka....Cieszy się, trochę boi. Wyściskał mnie i powiedział, że będzie dobrze z taką pewnością, że mu wierzę
midnight, Smerfelinka, majju, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Paryzetka83 wrote:Bo nie pisałam
Cieszy się, trochę boi. Wyściskał mnie i powiedział, że będzie dobrze z taką pewnością, że mu wierzę
takie "opisy" uwielbiam najbardziej, kiedy się powiadamia swojego mężczyznę czy rodzinę... Wzruszające
zawsze chce mi się płakać
AgaL, midnight, Paryzetka83, majju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem kobiety ,żyję i mam się nieźle:D
Mam to za sobą - huraaaaa
ból okropny ale dostałam dawkę podwójną do żylną i z kroplówki ketonal i jakoś daję radę
Podobno dużo ropy,duże to było i wycięli razem z kawałkiem chyba wargi i będę to czuć na zamianę pogody trochę
Samo znieczulenie- rewelka....patrzysz patrzysz, oni się rozkładają, narzędzia se przygotowują , a ty nagle znikasz i budzisz się w łóżku u siebieSmerfelinka, midnight, cinnamon cookie, AgaL, katiuszaa, Paryzetka83, Ejrene, majju, Kjopa3, Wiola90, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki przepraszam z kilkudniową nieobecność, ale tak mnie w niedziele choróbsko złamało, że nosa spod pierzyny nie wystawiałam
Muszę nadrobić Wasze posty. Mam nadzieję, że mi wybaczycie tę nieobecność
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
cinnamon cookie wrote:Bo będzie dobrze!
takie "opisy" uwielbiam najbardziej, kiedy się powiadamia swojego mężczyznę czy rodzinę... Wzruszające
zawsze chce mi się płakać
Mam to samo...:* i Paryzetka mi nie przeszkadza,pisz co czujesz pisz o ciąży... W końcu i na pozostałe przyjdzie kolej
Cinnamonek dobra kolacje sobie zafunduj na poprawę nastrojumidnight, cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:Jestem kobiety ,żyję i mam się nieźle:D
Mam to za sobą - huraaaaa
ból okropny ale dostałam dawkę podwójną do żylną i z kroplówki ketonal i jakoś daję radę
Podobno dużo ropy,duże to było i wycięli razem z kawałkiem chyba wargi i będę to czuć na zamianę pogody trochę
Samo znieczulenie- rewelka....patrzysz patrzysz, oni się rozkładają, narzędzia se przygotowują , a ty nagle znikasz i budzisz się w łóżku u siebie
Tak to właśnie jest z tą narkoząDobrze że juz po wszystkim, szybkiej i lekkiej bezbolesnej rekonwalescencji
odpoczywaj
Ruby lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Dziewczynki poczytam Was trochę na tablecie i idę spać, bo jeszcze jestem strasznie słaba... Chcę Was nadrobić, mam nadzieję, że trafię na jakieś dobre wieści... Brakuje mi neta w komórce, nie umiem się z WIFI połączyć
Popróbuję jeszcze, bo łatwiej byłoby mi z Wami z kom popisać, bo na kompa nie mam siły się ruszyć, a tableta mi zaraz siostra odbierze
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Ruby i po śliweczce
No to masz problem z głowy, oby szybko się zagoiło
Ruby lubi tę wiadomość
-
Ruby dzielna dziewczyna!
A właśnie mialam Ci pisać że ten test ovu od tego sprzedawcy z allegro wyszedł mi dziś pozytywny! Również facelle. Tak więc te z allegro też wychodzą, miesiac temu też je mialam i byly neatywne moze ovu nie było hmmm...niemniej jednak bedziemy działać dziś i jutro wieczorem:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 18:02
Ruby, Edycik lubią tę wiadomość
-
U mnie bez zmian, 46 dc, a @ brak. Wszystko przez tą zakichaną infekcję
Teraz nawet tą niby-grypę leczę samym rutinoskorbinem, nie chcę antybiotyków bo boją się że znów infekcja się nasili
-
nick nieaktualnyKochane starałam się wszystko doczytać i:
Katiusza nareszcie wróciłaś! ;*
Cynamonku z tym płynem to ja się też zastanawiałam bo w zasadzie pęcherzy to ja nie widziałam tylko płyn i tak sobie myślę może ja go tam zawsze mam
Ale to fakt, że mogłaś mieć późną owu bo widzisz jak te nasze cykle naw wariują...będzie dobrze :*
MamaTuśka super , że nie masz kiły
Chmureczka zdówka:*
Smerfelinka nie smutaj się, ja też staram się nie dołować mimo tego, że wiem że powrót do formy i staranek zajmie trochę czasu
Chciałabym jutro wyjść ale nie wiem czy mnie puszczącinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby witaj z powrotem
Haj po głupim jasiu jest świetny
Leż sobie spokojnie i czekaj cierpliwie aż cię wypiszą.
Cynamonku wiesz w tej scenie nie było nic romantycznego, przyszedł do mnie do pracy na fajkę i mu oświadczyłam, że to ostatni paczka bo zaliczyliśmy test
Zawsze było, że oblaliśmy i czas na poprawkę.
Aguś to będę pisać :* Dzięki za zrozumieniemajju, cinnamon cookie, madka, Ruby, chmurreczkaa, Smerfelinka, AgaL, MamaTuśka, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć?