X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :)
    Bratku cieszę się że humorek dopisuje :) oby tak dalej. Z tym drugim trymestrem tak mówią, podobno większości mdłości przechodzą, za to zgadzysko niestety jak złapoe to trzyma od początku do końca, więc jestem na gorszej pozycji ;)

Edycik zignoruj koleżankę...udawaj ze jej nie ma-żebyś się nie nastawiała agresywnie na ciążę..nawet u głupiej i wrednej koleżanki. :*

AgaL ja piję :) Inkę ;)

Ruby ja dość czesto w ciągu paru lat noclegowałam sie w szpitalach..ciesz sie się nie gadała do Ciebie cała noc :) miałam kiedyś taką kobitkę, jak tylko zobaczyła że wstaje do łazienki (to było w ciąży więc wc dość często) od razu zaczynałam opowiadać swoje życie :) Trzymam kciuki żeby szybko wypuścili

Miłego dzionka

AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja zrezygnowałam już z coli i piwa i czipsów i białego cukru od początku stycznia, więc na razie nie chyba, że jakiś lekarz powie inaczej ;)

midnight, AgaL, majju lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight zdrówko Wasze ;)

midnight lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka to najlepiej kiedy ktoś Ci nakłada a Ty lezysz by nie spływało.Szczerze ja sama się za to nigdy nie zabrałam

Aguś to pijemy kawkę jak przyjedziesz do Sky Towera :) chodź mam taki sajgon w pracy że jeszcze kawki nie zrobiłam a jestem od 6 rano.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik dokładnie o tym samym pomyślałam :)

Edycik lubi tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Krew upuszczona, ale dziewczyny żadnych kciuków proszę nie trzymać, to jest badanie tylko na WYKLUCZENIE ciąży ;) poza tym boli już trochę na @...

Aguś ja byłam na Sky Towerze, dobrą pizzę mają na którymś tam piętrze ;) więc jak będziecie piły kawkę to przy okazji pizzę zjedzcie ;)

Ruby współczuję takiej nocy... Ja jeszcze w szpitalu nie byłam (oczywiście poza swoimi narodzinami ;)) ale mogę sobie wyobrazić jakie to męczące...

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku ok nie będę kciuków trzymać...ale tak bez nakręcania ból brzucha też niewele znaczy, bo mnie też bolał przed tym jak miała przyjść @ a nie przyszła ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku o której wyniki?

• kas50 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinamonku ja tam kciukam:-)

I dolaczam z kawka:-) dziś jeszcze w domu, jutro do pracy:-/ ale weekend wolny.

Ale dużo teraz zaciazonych:-) cieszę się, byle tylko bym sama tu nie została hihi

cinnamon cookie, AgaL, Edycik, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pizzaaa hmmmm ale mi smaka zrobiłaś Cinnamonek :)
    a jak się dzis czujesz?

• kas50 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ale dużo teraz zaciazonych:-) cieszę się, byle tylko bym sama tu nie została hihi

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• kas50 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Kurcze piszę z tel.i 3razy mi wyslalo:-( ups

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:53

Edycik lubi tę wiadomość

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wynik między 14 a 16 :)

Aga a dziękuję, czuję się w miarę Ok ale już powoli odczuwam zbliżającą się @... Czyli jak zawsze parę dni przed. Dlatego nawet nie mam złudzeń ;)

Edycik lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Ruby jak z takim nastawieniem to na pewno ciebie dzisiaj wypisza. Fajnie ze juz jestes po i ze nie bylo zadnych komplikacji.

Partyzerka no to mi narobilas smaka na chipsy, juz zjadlam paczuszke:)

Ja do wrzesniowych urodzin moge czekac, moge czekac do ostatniego mozliwego dnia, oby tylko sie udalo:)

W szpitalu bylam tylko raz - na Hsg, w sumie tylko na 1,5h, i mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby juz nigdy wiecej:)

Ja zrezygnowalam z kawy, mam problemy z przysfajaniem magnezu a kawa jeszcze bardziej utrudnia, ale uwielbiam jej zapach, jej wdychanie mi wystarczy i nie zaszkodzi:) za ro zaczelam pic kakao z mlekiem migdalowym.

Paryzetka83, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk kakao z mlekiem migdałowym....mniam..muszę spróbować.

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzikk napisz mi jaką aspirynkę bierzesz ?

• madka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)
    Teraz ja piję kawkę i szykuję się do pracy.

Ale mnie nerw wczoraj ogarnął... Syn koleżanki wpadł w klasie maturalnej. Teraz ich mała ma roczek i wpadli znowu. Nie mają perspektyw, mieszkania, tą małą się kiepsko zajmują. I dlaczego takich szczęście spotyka, a nas nie :(

Edycik dzięki :* U mnie nieźle. Staram się nastawiać pozytywnie. Monitoring będzie to może troche pomoże lub wyjaśni z czym są problemy :)
    Mój brat mieszka pod Wrocławiem :)

Edycik lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka a henny w ciąży można używać ;) Może już dzidzia i przeszkadza ;)
    Edycik wiem co czujesz jeżeli dowiem się o jeszcze jednej ciąży to rozerwe kogoś na strzępy (paryzetka nie mówię o tobie bo bardzo się ciesze gdy której z paczki Ruby się udaje chodź nie ukrywam również że zazdrość kipi we mnie)
    Aguś śnieg fuj fuj zapraszam do mnie słonko i temperatura na plusie ;) w radiu dziś mówili że bociany już wyruszyły w naszą stronę więc jest szansa na wiosnę
    Kas dobrze że to tylko pęcherz ale może weź na wszelki wypadek jakiś urafuraginum lub coś w tym stylu. Kas ty to szybko zaciążysz, ja zostanę i będę witać nowe pokolenia aż z forumowej cioci zostanę forumową babcią.
    Cinnamon tak dziewczynom smaka narobiłaś pizzą we wrocławiu że zamiast na mazury to tam pojadą. ;)
    Madka mi lekarz ostatnio na wizycie powiedział że jak kobieta się stresuje to trudniej jej zajść i z 25% szans w każdym cyklu one jeszcze spadają a tacy co wpadają to niczym się nie stresują, dopiero potem sobie uświadamiają co zrobili.
    Dziewczyny ja z wami jestem cały czas. Może trochę mniej bo... same wiecie ten cykl mi przypomniał że nie mam szczęścia w grach losowych i 25% to za mało na wygraną dla mnie. Ja od życia dużo dobrego dostałam może poprostu za dużo i więcej mi nie przysługuje

Edycik, majju, AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Smerfelinka lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M, własnie wyszedł od lekarza wyniki morfoligii i białka reaktywnego ma straszne ale ponoć normalne po chorobie i przy antybiotyku.

Katiuszkaa ja jak usłyszałam ta koleżankę i jej tekst ...k...a w ciązy jestem to mi szczęka opadła.No i nie powiem bo mialam ochotę ją udusić.

madka dobrze,że idziesz na monitoring zawsze będzie coś wiadomo.

• Smerfelinka Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

Ja kawusi jeszcze nie piłam, chociaż pewnie dziś później się skuszę. W pracy jestem do oporu, więc będzie na to sporo czasu. Wydaje mi się, że wczoraj mogła być owulacja. Szkoda, że nie ciut wcześniej, ale dzień przed późno wieczorem było <3 i szansa jakaś jest. Trzymajcie kciuki za mój cud! A jak go nie będzie, to od 1 marca łykamy suplementy. Dziś rano zamówiłam, więc już postanowione.

Madka to jest po prostu okropne! :( Taka niesprawiedliwość zawsze mnie boli, ale co na to poradzić?

Ruby współczuję nocy, ale najważniejsze, że już po i teraz wszystkie paskudztwa mają omijać Cię szerokim łukiem ;) Trzymam kciuki za szybki powrót do domku!

Aguś, a u mnie dziś na zmianę śnieg i słonko ;)

Katiuszka ja Cię doskonale rozumiem. Też czasami podobnie myślę, ale trzeba mieć nadzieję. Po prostu trzeba, bo inaczej właśnie takie doły łapiemy... Pamiętaj, że my tu wszystkie mocno trzymamy kciuki za Ciebie!

👩36 lat 🧑39 lat

1 ❄️

7 dpt - beta <1 💔
    8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️

14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
    9 dtp - beta 32 mIU/ml
    11 dpt - beta 75 mIU/ml
    13 dpt - beta 225 mIU/ml
    16 dpt - beta 1028 mIU/ml
    18 dpt - beta 1804 mIU/ml
    20 dpt - beta 2872 mIU/ml
    24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
    14.10 - pusty pęcherzyk 💔

kwalifikacja z MZ - 10.06

21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔

lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞

luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży

22.07.2019 - urodził się Leon <3
    13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
    październik 2018 - Salve - ivf
    sierpień 2018 - histeroskopia ok
    kwiecień 2017 - hsg ok
    starania od 2014
‹‹ 1312 1313 1314 1315 1316 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ