Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Katiuszka, nawet tak nie myśl, bo młotek wezmę i wybiję to z Twojej główki! Każdy zasługuje na szczęście, nieważne ile w życiu już go dostał :*29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Heja, ja już piję drugą kawę bo mi łeb dzisiaj pęka.
A w robocie wszyscy chyba się uparli żeby mnie wyprowadzić z równowagi.
Katiuszka, Smerfelinka i reszta przechodzących kryzys wiary w macierzyństwo... jestem pewna, że to minie i że każda z nas będzie mamą... Ostatnio jak beczałam, że znowu @ itd. to trafiłam na taki obrazek w internecie. Chyba trafia w punkt
Paryzetka83, Smerfelinka, midnight, AgaL, cinnamon cookie, Edycik, MamaTuśka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Katiuszka jak masz słonko to już się pakuję i jadę
Madka, Edycik...ja też co chwilę słyszę o nowych ciążach...a mnie coś szerokim łukiem omija.... no ale nie możemy się poddawać!Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Katiuszka jak masz słonko to już się pakuję i jadę
Madka, Edycik...ja też co chwilę słyszę o nowych ciążach...a mnie coś szerokim łukiem omija.... no ale nie możemy się poddawać!AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Edycik dziękuję Kochana :* Nie chcę się nakręcać przy tych naszych wynikach, ale jakaś iskierka jeszcze się we mnie tli...
Majuś obrazek w sam raz dla mnie i pewnie nie tylkoJa ostatnio czuję, że jeśli nie wyluzuję, to skończę w wariatkowie
U mnie też jednak kawkaKoleżanka z pracy przyniosła ciacho, to zrobiłam kawkę i mam śniadanie
Wiem, wiem, że niezdrowo, ale codziennie tak nie jadam
AgaL lubi tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml
20 dpt - beta 2872 mIU/ml
24 dpt - pęcherzyk 0,94 cm
14.10 - pusty pęcherzyk 💔
kwalifikacja z MZ - 10.06
21.08.2023 - transfer blastocysty 3AA ❄️ 💔
lipiec 2023 - transfer odwołany - za niski progesteron 😞
luty 2023 - poronienie naturalnej ciąży
22.07.2019 - urodził się Leon
13.11.2018 - transfer blastocysty 4AA
październik 2018 - Salve - ivf
sierpień 2018 - histeroskopia ok
kwiecień 2017 - hsg ok
starania od 2014 -
Edycik ja kupilam zwykla aspiryne bayer 500mg ale ja dziele na 6 czesci
biore ja po obiadku.
Katiuszka na kazdego przyjdzie pora
Agulek ja sie staram ograniczyc mleko krowie, ale ciezko bo u mnie to jest uzaleznienie, mleko to dla mnie afrodyzjak:)
Madka a co to jakas patologia? Rozumiem raz mozna wpasc...Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Majju trafiłaś tym obrazkiem w samo sedno!
Katiuszka jak przeczytałam że u Ciebie tak ładnie to też już chciałam się zbierać z pracy, ale widzę że już się pogorszyło i pewnie jest tak samo jak u mnie
Edycik to musisz teraz suplementować męża i zdrowo odżywiać, żeby wrócił do pełni sił
Ruby to pewnie już na wypis czekaEdycik, AgaL, Ruby lubią tę wiadomość
-
madzikk wrote:
W szpitalu bylam tylko raz - na Hsg, w sumie tylko na 1,5h, i mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby juz nigdy wiecej:)
A ja mam nadzieję że raz będzie potrzebanp do porodu ?
U nas też próbuje się słonko przedostać!
Dziewczyny ja wierzę w to ze w końcu każdej z Was sie uda i jeszcze będziecie siebie pytały po co Wam to byłogdy młode się wykluje
(Wiem że moje zdanie niewiele tu znaczy, szczególnie ze jestem w ciąży-chociaż musicie pamiętać, że też jeszcze nie wiadomo co z tego będzie),nie wiem też czy to dobra rada-na mnie podziałało, jakbyście spróbowały spojrzeć na cieżarne troche inaczej...? Z zazdrościa jak najbardziej ale nie zawistną..Oczywiście niech tylko się żadna nie urazi, ja tylko piszę co czuję, jak widziałam ciężarne, czy obce czy bliskie, bardziej myslałam jakby fajnie byłoby być w ciąży, a nie dlaczego ona nie ja....Nie zrozumcie mnie źle, ale może warto spróbować zmienić nastawienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:02
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Midnight dobrze piszesz, też słyszałam, że można sobie próbować na siłę wyrabiać sobie pozytywne nawyki, odruchy jak widzimy kolejną ciężarną ....np uśmiechać się , mrugnąć oczkiem tak do siebie oczywiście, pod nosem, żeby nie wyjść na wariata
że nasza podświadomośc, psychika na to reaguje... a pozytywne myśli prowadzą do pozytywnych zdarzeń
ja dopiero się tego uczę...midnight, Smerfelinka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Katiuszka rozbawilas mnie z tą babcią
do babci Ci jeszcze daleko:-)
Ja również cieszę się jak któraś tu zaciazy bo wiem że dla każdej jest nadzieja:-)
Najbardziej bolą ciaze znajomych i z rodziny, choć mam siostrę w związku już długo bez dzieci i z jej ciąży bardzo bym się ucieszyła:-) a więc głowa do góry i do dzieła:-)
Ja tak wogóle jestem w szoku że te lipne testy ovu z allegro pokazują mi II kreski a pokazywaly wcześniej tylko raz w cyklu gdzie zaszlam i poronilam.może pozostałe cykle były bez ovu...czort wie;-) ale te kreseczki wywoluja uśmiech na mej twarzy choć wiem że pęcherzyk może nie peknac itd.to jakoś pozytywnie mnie nastqwiaja.
Urofuraginę biorę od razu jak zaczęły się objawy i herbatkę Urosan.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:12
AgaL, midnight, Smerfelinka, Edycik lubią tę wiadomość
-
Midnight mnie też zwykle daleko od złośliwości, nikomu źle nigdy nie życzyłam i nie myślę "dlaczego ona, a nie ja"... Tak, uważam że to niesprawiedliwość, że nie każdy może, że ten kto nie chce, to ma, a ten kto chce, musi wiele wycierpieć, a i tak nie zawsze się udaje. Oczywiście to jest temat rzeka i można na ten temat dużo powiedzieć, ale moim koleżankom w ciąży zawsze szczerze gratulowałam. Zawsze cieszyłam się razem z nimi, bo niektóre też wiele przeszły. Tylko później, w domu zwykle kończyło się łzami, bo ja tego póki co nie mogę doświadczyć, a bardzo bym chciała... Myślę, że większość z nas zna te uczucia, niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 12:13
AgaL, katiuszaa lubią tę wiadomość
👩36 lat 🧑39 lat
1 ❄️
7 dpt - beta <1 💔
8.02.2025 - transfer blastocysty 2.1.1 🤞❤️
14.09.2024 - transfer blastocysty ❄️
9 dtp - beta 32 mIU/ml
11 dpt - beta 75 mIU/ml
13 dpt - beta 225 mIU/ml
16 dpt - beta 1028 mIU/ml
18 dpt - beta 1804 mIU/ml