Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby super, że już po wszystkim!
nie ma to jak w domu
leż i odpoczywaj
do kiedy masz zwolnienie?
-
Ruby wrote:ft3 2-4,2
ft4 0,9-1,7
Suplementujesz selen? bo konwersję masz ciut słabszą.
Ewelinka kiedy robiłas tsh?
jak w tym tyg.to jutro zzrobiłabym jeszcze ft3 i ft4 żeby mieć komplet. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykas50 wrote:wyniki masz bardzo ładne, ft4 72%, ft3 41%, tsh wcale nie takie złe. Jaką dawkę bierzesz? możesz ewentualnie podnieść o 1/4 lub 1/2 tabletki25.
Suplementujesz selen? bo konwersję masz ciut słabszą.
Ewelinka kiedy robiłas tsh?
jak w tym tyg.to jutro zzrobiłabym jeszcze ft3 i ft4 żeby mieć komplet.
dziękuję za interpretację:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:06
-
Ruby wrote:Ja to już nawet do spowiedzi byłam umówiona na dzisiaj z księdzem, ale jak chodził rano to akurat byłam pod prysznicem:P no ale postanowiła, idę na przed świętami do spowiedzi!
Super :*Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby zwiększyłabym dawkę nieznacznie i możesz brać 4x25 i 3x50, ale zalecam wizytę lub konsultację u endo. Dawka naprzemienna mogłaby spowodować że ft4 miałabyś ponad poziom, a nieznacznie zwiększając zobaczysz jak ft4 dużo rośnie.
Oba hormony powinny być na podobnym poziomie, za złą konwercję ft4 do ft3 odpowiadają niedobory żelaza, wit.b12, kwasu foliowego i selenu:)
Ewelinka ft3 i ft4 zrób na czczo.
edit: zrobiłam przed chwilą test ovu i negatyw.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:18
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby to odpoczywaj w domku
super że już po wszystkim kochana
Kobity ja dzis po pracy idę na pazurki
Masz już coś wybrane czy na spontana? ja mam ohydne teraz po ściągnięciu,nie mogę na nie patrzeć więc chyba też sobie machnę jutro albo w pt.AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Masz już coś wybrane czy na spontana? ja mam ohydne teraz po ściągnięciu,nie mogę na nie patrzeć więc chyba też sobie machnę jutro albo w pt.
O Tyohydne masz, a pisałaś, że ładniejsze niż moje
haha
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby nie mam nic wybrane ale może coś wymyslę zaraz
teściowej nie pytałam, M. już śmiga wczoraj na obiadek fasolkę po bretońsku zrobił więc teraz póki ma L4 mam jak u Pana Boga za piecemcinnamon cookie, Paryzetka83, AgaL, Smerfelinka, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
-
No Edycik pochwal się, może na ten efekt szklanych paznokci na jednym pazurku się zdecydujesz
http://kobieta.wp.pl/gid,17942038,img,17942074,kat,52556,title,Szklany-manicure,galeriazdjecie.html?ticaid=11689e&_ticrsn=3
Na wszystkich to wygląda trochę kosmicznie...lubię science fiction...ale nie na pazurkach
Cinnamonek fajnie, że gin Cię uspokoiłWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 13:44
Paryzetka83, Smerfelinka, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hej
Niestety nie jestem w stanie was teraz nadrobić bo powiem wam ze sie dzisiaj rozpisalyscie. Ale co nie co podczytalam.
Cinnamon tule mocno za betę :-*
Ruby witamy z powrotemDobrze ze juz wracasz do siebie
Teraz świństwo usunięte i marzec będzie twoj
Agus najlepiej radzę ci henne zrobic u kosmetyczki poniewaz na rzesy sama sobie dobrze nie zrobisz bo to sie robi przy zamknietych oczach i trzeba to trzymac minimum 20 min.
Katiusza jak fajnie ze dołek zakopany i powrocilam do nas
Madzik ta strata była juz dawno temu przed urodzeniem mojego synka ale nie ukrywam tego zapomniec nigdy sie nie da. Ale ten ginek chce dojść do tego dlaczego tak sie stalo i dlaczego w ciazy z synkiem tez mialam taka zagrozaona ciążę.
Nie wiem ktora sie pytala ale chyba Aga do jakiego gina chodzę. Jest to dr.Andrzej Kwiatkowski jak ktos jest z rejonu Łódzkiego to szczerze go polecamNaprawdę podejście ma super
Ja właśnie moje drogie jestem w drodze do Warszawy na to badanie. Niestety spodziewam sie zlych wyników poniewaz przewidywalna na dzis owulka ale sluzu u mnie nie ma w ogóle więc mysle ze po plemniczkach porannych tam nawet sladu nie ma. Nawet M powiedzial ze strasznie tam sucho
Cos ten śluz mi sie znacznie pogorszyl musze mojemu ginowi o tym w piatek powiedzieć.
Życzę wam milego dnia :-*
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
Aguś mnie się to nawet podoba, ale wygląda jak hologramy albo folia rwana pod pazurkami wtopiona w żel. Takie kiedyś miałam
Teraz daję przerwaznie żel kolorek
Cinnamonku fajnie,że udało sie zadzwonić do gina i że nie ma powodów do nerwów.
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Edycik ale mi smaka narobiłaś na fasolkę! Mmmmm... jutro gotuję
Kasiu powodzenia na badaniu! Nie martw się, u mnie też zawsze jest sucho jak na pustyni a jakoś udało się zrobić PCT i nawet wszystko wyszło ok, także głowa do góryEdycik, AgaL, Kasia1407 lubią tę wiadomość