Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Kasia te interleukina i wskaźniki nic mi nie mówią...
Homocysteina chyba ok, tylko ja miałam normy w zależności od suplementacji folianami i bez i podczas ciązy -może też masz tam rozpisane? ja przy suplementacji bez ciąży miałam 10,80-to wyszło by jak bez ciąży i bez suplementacji to masz wynik ok .Ana ok ujemny, Apa nie miałam,-ale dodatni ? niestety nie wiem co znaczy
Bratku gratuluję dużego chłopczyka
Aga przytaulam :* nie jestes złym człowiekiem! nie wolno Ci tak myśleć. Dużo sił na weekend życze :*
Ruby to super ze się udało i to z efektem WOWto teraz trzymam kciuki żeby to był marzec
Edycik śliczny avatarek
Edycik, AgaL, Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agulek kochana na ciebie tez przyjdzie pora. Czasem jest dobrze poplakac, ta negatywna energia od nas wychodzi. Po tym moim ostatnim zjezdzie psychicznym staram sie nie przejmowac za bardzo niczym, ale czasem jest ciezko. Kolezanka mi powiedziala ze lekarz jej polecil w takich sytuacjach najlepiej jest pisac list do kogos i plakac (nie musisz listu wysylac), u mnie to raczej placzu by nie bylo tylko agresja. Ale juz kiedys o tym czytalam ze w ten sposob najlepiej jest pozbyc sie negatywnej energii ktora siedzi w naszych organizmach.
Kasia dla mnie to czarna magia, ale dziwne zawsze cos mozna znalezc w internecie, chociaz czasem lepiej nie szukac tylko poczekac na interpretacje lekarza.
Ciastko ja sie bardzo ciesze ze juz piatek. Jutro moj brat z dziewczyna przyjezdza na trzy dni a w niedziele jeszcze jeden braciszek, wiec maly zjazd rodzinny, a maly dlatego ze jest nas piatka rodzenstwa
Edycik, sliczny avatarek, musze tez sobie jakis sprawic.
AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziękuję wam za wszelka pomoc dla mnie rowniez czarna magia i niestety musze poczekać na wizytę u gina.
Bratku bardzo ci dziękuję za artykuł niestety teraz nie mogę tam wejsc ale w wolnym czasie na pewno to zrobię. Tez na moje oko nie jest tak zle tylko to APA.
I kiedy ty kochana planujesz isc na zwolnienie? Bo tak chyba nie powinnas sie przepracowywac w ciąży?
Ruby może to dobry znak taki bol może po tym zabiegu cos szybciutko zaskoczy
Aga nie jesteś zlym człowiekiem. Mysle ze wszystkie tutaj tak reagujemy. Ja staram sie trzymac jak dostane taka wiadomość ale jak pójdę do domu to tez lzy cisną mi sie do oczu. Pragniemy dziecka i to dlatego tak reagujemy na wiesci o innych ciazach.
Dziewczynki ja niestety do was wpadnę dopiero w niedziele ponieważ dzisiaj ide z psiapsiola na gale disco czyli koncert samych gwiazd disco polo. Zrobila mi taki prezencik na urodzinkiA jutro do poludnia do pracy a po południu goście do mnie przybywaja. A do tego bratowa z bratem beda u nas spac wiec weekend będę miala zapełniony
Bratek lubi tę wiadomość
-
Edycik wrote:Wiem,że jest paskudny
i tak obstawiam kochana że OF źle mi wyznaczył owulkę i że była ona troszkę wczesniej ...no ale zobaczymy
Też tak myślęale to już wiesz
mi OF co chwilę przestawiał owulkę a ja i tak wiem swoje
Edycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnymidnight wrote:Też tak myślę
ale to już wiesz
mi OF co chwilę przestawiał owulkę a ja i tak wiem swoje
dlatego nie bawię się w to mierzenie temp bo i tak pewnie źle bym to robiła
ale za to testy owulacyjne sa mi pomocne bo bez nich mogła bym za późno wychwycic owulację - tak myslę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:10
midnight lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ruby ja też źle mierzę, ale się tym nie przejmuję, bo jakoś mi of wyznacza owulację. A po sroce z poprzednim cyklu też mnie jajniki bolały jakby bardziejA piłam go ze 4 razy.
Aguś każda z nas tak ma, ja też mam poczucie rozdwojenia jaźni na wieść o ciąży, bo i cieszę się i zazdroszczę jak cholera. Wyjątkiem była koleżanka z pracy, w ciąży z bliźniakami, starała się tak długo, że nie czułam zazdrości tylko czystą radość
Trzymam kciuki za wszystkie paskudne wykresy!
Bratku idź na zwolnienie, z kręgosłupem nie ma żartów! Zwłaszcza, że stres nie tylko wzmaga mdłości ale też bóle kręgosłupa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:34
AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Edycik uduś...ode mnie też
Ja jak pomyślę o tym spotkaniu z kumpelami, gdzie wszystkie w tym moja bratowa albo w ciąży obecnie albo z dwójką już dzieci.... to mi słabo. Nie wiem czy pójdę, bo obawiam się że jak po raz kolejny usłyszę: musisz wyluzować....to powiem chyba, że staram się, ale co chwilę któraś z Was zachodzi i mnie wyprowadza z równowagiEdycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś dobry tekst,smiało możesz tak powiedzieć na spotkaniu.
Znając mnie ja bym powiedziała :bzykamy się często i czekamy na ten złoty psik
Ja powoli stresuję się dzisiejszą wizytą w szpitalu.Wczoraj brat M, przyszedł i widziałam od pierwszej chwili życia małą na filmiku i zdjęciach.
Wow naprawdę to musi być zajebiste.
A brat M. z nerwów drugą noc nie spał, mało jadł i po dwóch drnikach z moim M. zaczął bełkotać.Zacytuję
" życzę Wam by się Wam udało - bo to piękne kiedy dziecko patrzy na Ciebie oczami, takimi Twoimi oczami"
AgaL, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość