X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kasia te interleukina i wskaźniki nic mi nie mówią...
    Homocysteina chyba ok, tylko ja miałam normy w zależności od suplementacji folianami i bez i podczas ciązy -może też masz tam rozpisane? ja przy suplementacji bez ciąży miałam 10,80-to wyszło by jak bez ciąży i bez suplementacji to masz wynik ok .Ana ok ujemny, Apa nie miałam,-ale dodatni ? niestety nie wiem co znaczy

Bratku gratuluję dużego chłopczyka :)

Aga przytaulam :* nie jestes złym człowiekiem! nie wolno Ci tak myśleć. Dużo sił na weekend życze :*

Ruby to super ze się udało i to z efektem WOW :) to teraz trzymam kciuki żeby to był marzec ;)

Edycik śliczny avatarek :)

Edycik, AgaL, Kasia1407, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ja już mam mdłości także cionsza jak byk ;)

Edycik, midnight, madzikk, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby dwie jestesmy w cionszy :)ciii bo się wyda :P

mnie zimno coś dziś,ręce rano miałam jak z lodówki M.mi tak mówił :P
    i jeszcze te jajniki pobolewają.

midnight, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik i ten wykres jaki fuj się zrobił brzydki ;)

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że ja nie prowadzę wykresu :D

Ja też mam ręce jak lody to ten Sroka tak działa mówięc ci ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 09:29

midnight, Edycik lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek kochana na ciebie tez przyjdzie pora. Czasem jest dobrze poplakac, ta negatywna energia od nas wychodzi. Po tym moim ostatnim zjezdzie psychicznym staram sie nie przejmowac za bardzo niczym, ale czasem jest ciezko. Kolezanka mi powiedziala ze lekarz jej polecil w takich sytuacjach najlepiej jest pisac list do kogos i plakac (nie musisz listu wysylac), u mnie to raczej placzu by nie bylo tylko agresja. Ale juz kiedys o tym czytalam ze w ten sposob najlepiej jest pozbyc sie negatywnej energii ktora siedzi w naszych organizmach.

Kasia dla mnie to czarna magia, ale dziwne zawsze cos mozna znalezc w internecie, chociaz czasem lepiej nie szukac tylko poczekac na interpretacje lekarza.

Ciastko ja sie bardzo ciesze ze juz piatek. Jutro moj brat z dziewczyna przyjezdza na trzy dni a w niedziele jeszcze jeden braciszek, wiec maly zjazd rodzinny, a maly dlatego ze jest nas piatka rodzenstwa :)

Edycik, sliczny avatarek, musze tez sobie jakis sprawic.

AgaL, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk ale ci fajnie :) sami bracia i ty jedna czy mieszane? na pewno macie wesoło ;)

madzikk lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Madzikk :* a o avatarku pomyśl koniecznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 09:33

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:

Ja też mam ręce jak lody to ten Sroka tak działa mówięc ci ;)

No czyli coś jest na rzeczy może ojczulek działa :)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Edycik i ten wykres jaki fuj się zrobił brzydki ;)

Wiem,że jest paskudny :)
    i tak obstawiam kochana że OF źle mi wyznaczył owulkę i że była ona troszkę wczesniej ...no ale zobaczymy

midnight lubi tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję wam za wszelka pomoc dla mnie rowniez czarna magia i niestety musze poczekać na wizytę u gina.

Bratku bardzo ci dziękuję za artykuł niestety teraz nie mogę tam wejsc ale w wolnym czasie na pewno to zrobię. Tez na moje oko nie jest tak zle tylko to APA.
    I kiedy ty kochana planujesz isc na zwolnienie? Bo tak chyba nie powinnas sie przepracowywac w ciąży?

Ruby może to dobry znak taki bol może po tym zabiegu cos szybciutko zaskoczy :-)

Aga nie jesteś zlym człowiekiem. Mysle ze wszystkie tutaj tak reagujemy. Ja staram sie trzymac jak dostane taka wiadomość ale jak pójdę do domu to tez lzy cisną mi sie do oczu. Pragniemy dziecka i to dlatego tak reagujemy na wiesci o innych ciazach.

Dziewczynki ja niestety do was wpadnę dopiero w niedziele ponieważ dzisiaj ide z psiapsiola na gale disco czyli koncert samych gwiazd disco polo. Zrobila mi taki prezencik na urodzinki :) A jutro do poludnia do pracy a po południu goście do mnie przybywaja. A do tego bratowa z bratem beda u nas spac wiec weekend będę miala zapełniony :)

Bratek lubi tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1407 idziesz na gale disco polo? wow- zazdroszczę i sama z chęcia bym poszła :)
    dobrze że we Wrocku mamy dwa kluby disco polo :P

madzikk, Kasia1407 lubią tę wiadomość

• midnight Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Wiem,że jest paskudny :)
    i tak obstawiam kochana że OF źle mi wyznaczył owulkę i że była ona troszkę wczesniej ...no ale zobaczymy

Też tak myślę ;) ale to już wiesz :P mi OF co chwilę przestawiał owulkę a ja i tak wiem swoje :P

Edycik lubi tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight wrote:
    Też tak myślę ;) ale to już wiesz :P mi OF co chwilę przestawiał owulkę a ja i tak wiem swoje :P
    OF to tylko maszyna więc warto polegac na instynkcie i syganalach, które wysyła nasze ciało :) dlatego nie bawię się w to mierzenie temp bo i tak pewnie źle bym to robiła :P
    ale za to testy owulacyjne sa mi pomocne bo bez nich mogła bym za późno wychwycic owulację - tak myslę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:10

midnight lubi tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ruby ja też źle mierzę, ale się tym nie przejmuję, bo jakoś mi of wyznacza owulację. A po sroce z poprzednim cyklu też mnie jajniki bolały jakby bardziej :) A piłam go ze 4 razy.

Aguś każda z nas tak ma, ja też mam poczucie rozdwojenia jaźni na wieść o ciąży, bo i cieszę się i zazdroszczę jak cholera. Wyjątkiem była koleżanka z pracy, w ciąży z bliźniakami, starała się tak długo, że nie czułam zazdrości tylko czystą radość :)

Trzymam kciuki za wszystkie paskudne wykresy!

Bratku idź na zwolnienie, z kręgosłupem nie ma żartów! Zwłaszcza, że stres nie tylko wzmaga mdłości ale też bóle kręgosłupa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 10:34

AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba przewrażliwona jestem ale jak jeszcze raz usłyszę tekst koleżanki z pokoju czegokolwiek sie on tyczy " trudno sie mówi i zyje się dalej" to ją uduszę.Wrrr.Strasznie mi działa to na nerwy.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik uduś...ode mnie też :P

Ja jak pomyślę o tym spotkaniu z kumpelami, gdzie wszystkie w tym moja bratowa albo w ciąży obecnie albo z dwójką już dzieci.... to mi słabo. Nie wiem czy pójdę, bo obawiam się że jak po raz kolejny usłyszę: musisz wyluzować....to powiem chyba, że staram się, ale co chwilę któraś z Was zachodzi i mnie wyprowadza z równowagi :D

Edycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś dobry tekst,smiało możesz tak powiedzieć na spotkaniu.
    Znając mnie ja bym powiedziała :bzykamy się często i czekamy na ten złoty psik :P

Ja powoli stresuję się dzisiejszą wizytą w szpitalu.Wczoraj brat M, przyszedł i widziałam od pierwszej chwili życia małą na filmiku i zdjęciach.
    Wow naprawdę to musi być zajebiste.
    A brat M. z nerwów drugą noc nie spał, mało jadł i po dwóch drnikach z moim M. zaczął bełkotać.Zacytuję
    " życzę Wam by się Wam udało - bo to piękne kiedy dziecko patrzy na Ciebie oczami, takimi Twoimi oczami"

AgaL, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik.... co za słowa... no ja dziś się rozklejam co moment, ale naprawdę piękne, i to że powiedział to Mężczyzna.

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 11 marca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama bym w szoku, ale nie ma się co dziwić -zakochany w córce facet i tyle.Pierwsze dziecko,radość,nie ma się co dziwić.
    Ale chrzest zmiany pierwszej pieluszki był dla Niego straszny :P

AgaL, midnight, Bratek lubią tę wiadomość

‹‹ 1406 1407 1408 1409 1410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ