Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik a Tobie vit b6 nie pomaga na śluz? Bo mi wiesiołek nic nie dawał a witaminka i owszem, choć fakt że dawka końska - już nie pamiętam skąd wzięłam info o takiej ilości ale chyba od Bratka
Aguś trzymam kciuki żebyś nie mogła lecieć do Gdańska, najwyżej pojedziesz pociągiemAgaL, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyAle przecież można latać w ciąży tylko w wysokiej nie powinno się już latać o ile dobrze kojarzę
edit: nooooo chyba , że na niby nie można że tak na przekór robimy - późno jest nie zczaiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 20:30
Paryzetka83, AgaL, madka, Kasienka1986, Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Paryzetka :* jak Twój remont??
A Gdańsk zawsze chciałam zwiedzić, w ogóle Trójmiasto
A remont dziś przerwany, bo P. ma imieninyJutro porobię zdjęcia "w trakcie" a później "po" i się Wam pochwalę jak już skończę
Choć chwilę to potrwa, bo ciągle coś nowego wymyślam
Fascynujące ile pomysłów można mieć w pomieszczeniu o powierzchni 4m²
AgaL, midnight, Bratek, MamaTuśka, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Ruby wrote:Ale przecież można latać w ciąży tylko w wysokiej nie powinno się już latać o ile dobrze kojarzę
edit: nooooo chyba , że na niby nie można że tak na przekór robimy - późno jest nie zczaiłam29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Aguś byłam w Gańsku i zimą i latem-polecam
w gdyni dość często
niewiele do obejrzenia ale itak uroczo
w sopocie nie byłam, ale super że taką wycieczkę obmysliliście
udanego wyjazdu zatem
i oby los na przekór Ci zrobił
AgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Paryzetka83 wrote:Gdańsk pamiętam sprzed jakiś 20 lat i baaardzo fajnie wspominam, sama bym pojechała
A remont dziś przerwany, bo P. ma imieninyJutro porobię zdjęcia "w trakcie" a później "po" i się Wam pochwalę jak już skończę
To zapraszam
A zdjęcia pokaż, uwielbiam oglądać takie zmiany!! własnie oglądam na polsacie "nasz nowy dom"Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Paryzetka83 wrote:Gdańsk pamiętam sprzed jakiś 20 lat i baaardzo fajnie wspominam, sama bym pojechała
Zdjęcia koniecznie, kocham remonty
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
AgaL wrote:To zapraszam
A zdjęcia pokaż, uwielbiam oglądać takie zmiany!! własnie oglądam na polsacie "nasz nowy dom"Lubię ten program
Ruby czyżby cionsza mózg w kalafior zmieniła?
Madka ja też uwielbiamDobrze pamiętam, że Ty też remontujesz domek na działce?
AgaL lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
nick nieaktualny
-
Ale najfajniej to byłoby gdybym była w ciąży i jeszcze mogła lecieć
ja to mam wymagania, wiem
ale jak już gdybamy....to na całego;)Paryzetka83, madka, midnight, Edycik lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Hahahaha, Kjopa, dobrze, że się przyznał w tym trafieniem
)))))
No to dobrze, w takim razie żołnierzyków macie dużo - jeszcze byście mogli komuś pożyczyć, hihi)))
Tylko szkoda, że nie ma tam morfologii - czyli tego, co robi analityk własnym okiem, na podstawie rozmazu - oceniając np.procent prawidłowych plemników, a wśród nieprawidłowych - podział na nieprawidłowe ze względu na główkę, witkę etc. Bo wklejone wyniki, to analiza komputerowa - kojarzę, bo sami w wakacje robiliśmy to samo
ph tak, ma być >= 7,2, ale wydaje mi się, że jednak 8,7, to chyba ciutkę za dużo, ale może mi się coś zwarło w móżdżku)))))
MamaTuśka, to niesamowite, jak ten czas pędzi - już 11.tydzień u Ciebie???? WOW!!!!
P.S. Uwielbiam te opowiastkę o IndianinieZawsze wpędza mnie w refleksję, jaki to człek goopi bywa w życiu i sam karmi swoje problemy
madka, Edycik przykro mi
Tulę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-*
Luccecita - oooo, naturalne sposoby))) To lubię!!!!
)))
Paryzetka - hihi, tak chyba ja tę informację o vit.B6 tak dzielnie forsowałamAle serio, efekty po niej miałam tak łatwo zauważalne, że po prostu aż się pysio radowało. Zawsze mówię, że wiesiołek mi pomógł...... ale na cerę
P.S. Oj tak, od dawna mam poczucie, ze choć każda przestrzeń jest szansą na popis umiejętności i zmysłu wnętrzarskiego... to jednak małe powierzchnie wymagają od człowieka chyba najwięcej - bo jak tu upchnąć milion rzeczy/funkcji.... i jeszcze tak, żeby było miło, estetycznie etc.?
My odkładamy na remont naszych 43mkw. Ojjjj, będzie wyzwanie, bęęędzie)))) (przy zestawie: rodzina 2+1+pies+2koty+staaaaado książek
)))))))) ).
madka wrote:Paryzetko, teraz zaraz. Skąd ja to znam. Ja jestem człowiekiem, który jak czegoś chce, to od razu to maNie ma dla mnie rzeczy niemożliwej. Ciąża jest jedynym nieosiągalnym. I trace już nadzieję.
Chociaż życzę, żeby ta lekcja jak najszybciej się zakończyła :-*
Imię Róży - brrrrr, zdrówka życzę dla Młodego :-*
A co do buntu - brzmi groźnie, ale wiem, że kiedyś to każdego rodzica czeka...
Btw - odnośnie tulenia etc. Czyli koleeeejny raz się sprawdza, że psy i dzieci wychowuje się.... podobnie
Jak z psa histerycznego zrobić psa, który będzie chodzącym nerwusem i będzie dobijał właściciela?Podczas ataków histerii/paniki etc.przytulać i nawijać pod nosem, że wszystko będzie dobrze bla bla bla
Luccecita, Ruby - i da się tam dopchać z pierwszym dzieckiem??????? 220-230ł za praktycznie cały dzień opieki? WOW, super!!!!! Żłobki też u Was takie tanie? (i pytanie - czy dostępne).
A tak btw - echhhh, tak piszecie o tych przedszkolach, opiekunkach etc.....
Mój Bratanek poszedł do klubiku, gdzie Pani miała kilka dzieciaczków na krzyż, ale w tym tylko jedna czy dwie dziewczynki... i z połową grupy sobie nie radziła.... ;] Bo ona radziła sobie tylko z grzecznymi dziewczynkami, które można usadzić przy stoliku i dać im kredki, żeby tak przesiedziały całe popołudnie..... Szkoda gadać......(((
Aaaaa, i nie wspominajcie o tych drinkach z miętą.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... ;(
Chyba zaraz polecę po Sprite'a, miętę i limonki))))))))) (spokojnie, bez dodatkowych składników
).
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Aguś mówimy, że latać nie będziesz mogła
Zaklepuj te bilety jak najszybciej
Paryzetko dobrze pamiętaszTaką starą chatkę, 150letnią
Ale czad
Ale jak ściany zostały kartongipsem obite, to już się willa zrobiła
Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Bratku witamina b6 działa, ale na mnie dopiero w takiej dawce - wcześniej zazdtościłam Ci śluzu
Z drinków polecam Ci mój ulubiony wakacyjny - wodę z plasterkiem ogórka
Pycha i super gasi pragnienia, a ładnie w szklaneczce wygląda
AgaL, Bratek, Edycik lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
madka wrote:Aguś mówimy, że latać nie będziesz mogła
Zaklepuj te bilety jak najszybciej
Paryzetko dobrze pamiętaszTaką starą chatkę, 150letnią
Ale czad
Ale jak ściany zostały kartongipsem obite, to już się willa zrobiła
8 cs - [*] 6/7 tydzień