Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:A w ogóle jak ten cykl przechodzisz? zupełnie normalnie jak zwykle? bo już chyba płodne masz teraz?
Edycik :*8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
midnight wrote:Imię Róży dzięki, niby sama to wiem, ale czasem nie daję rady...i sama sobie koło nakręcam bo mam wyrzuty ze jestem złą matką...a u mojej teraz jest prawie co dzień o coś awantura, szczególnie gdy mamy 5 min do wyjścia...i wtedy jest ryk nawet o to, że kazałam założyc spodnie (mówiłam że jak nie założy to ja jej założę)...czekam czekam, w końcu zakładam i jest histeria , ryk wyk że to ja sama miałam...i weź tu znajdź cierpliwość i czas na przeczekanie na tłumaczenie jak za 10 min zamykają drzwi przedszkola...po przedszkolu to jeszcze jakoś , bo nie ma pośpiechu, więc łatwiej mi znaleźć cierpliwość na tłumaczenie, ale rano...dlatego zapytałam, chciałam się przekonać że nie jestem w tym sama
a niestety dobre rady obczytałam już chyba wszystkie, tylko niestety nie zawsze jestem w stanie je wprowadzic
I martwi mnie że jest na etapie sprawdzania mnie...a ja niestety nie mam do tego cierpliwości
Moja do państwowego chodzi i jestem zadowolona, i z wychowawczyni i z dyrektorki, i z tego co wynosi z przedszkola, też mają swoją kuchnię, czesto jakieś konkursy, wystepy itp. ostatnio brałam udział w spotkaniu recytatorskim bo musiała w jeden dzień wierszyka się nauczyć, w zastepstwie za kolegę który się pochorowałi pani była bardzo zadowolona
Ruby ja płacę podobnieale tez publiczne więc odgórnie chyba mają stawki
Edycik leć do domku i odechnij sobie, :*
Mid ja to stosuję od jakichś trzech tygodni:-)) także ten, mały pewnie znajdzie sposób żeby nie wykiwać i postawić na swoim i zacznę szukać innych sposobów:-) ... z takich nie wychowawczych i mojego autorstwa:-PP (zła matka;-)) to mówię mu , że wyrzucę mu jego ulubioną koparkę do kosza i ...skutkuje:-)) ... jak zaczął mu się ten bunt na na początku łapy mi się rozjeżdżały z bezradności:-))midnight lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Edycik wrote:Mam wynik - oczywiście wszystkim znany,nie udało się jak zawsze.
Ja też dziś robiłam betę wynik 3658 przyrost 119,8% po 72h więc chyba jest dobrze tfu tfuParyzetka83, midnight, madzikk, Edycik, AgaL, Ejrene, cinnamon cookie, MamaTuśka, Bratek, chmurreczkaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Edycik a dziękuję u mnie na razie ok. Udalo mi sie do gina zapisac w poniedziałek na 12
I jestem mega szczesliwa z tego powodu a po za tym z M trenujemy powolutku
przed owulka
Jezeli będzie, w pon wszystkiego sie dowiem. A ty jak sie kochana czujesz?
Edycik lubi tę wiadomość
-
Kas piękny przyrost. Gratulacje :*
Ziolka mi dziewuszki przyszly wiec od dzis zaczynam pic. A powiedzcie mi czy wy pijecie do owulki ziolka czy cały cykl?kas50, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jedynie w moczu mam b.liczne moczany bezpostaciowe i liczne kryształy. Zrobilam badanie moczu bo wczoraj znów odczuwalam szczypanie przy sikaniu. Bakterie nieliczne.
Kasienka1986 lubi tę wiadomość
-
Kasiu ziolka jak pisze Ruby pijemy 3 cykle i miesiąc przerwy.Ja dziękuje jakos sie trzymam.wlasnie biore kąpiel z drinkiem w łapce.
Dzwoniłam do mojego ginekologa i mnie wysmiał ze 10 dni po robiłam betę.On sie trzyma tego ze testy po 14 dniach maja byc.Zwłaszcza jak ktoś ma cykle tak durne jak moje.
Dodatkowo kazał mi brac clo od nowego cyklu.Nie wiem co robic bo 29 mam wizytę u Markuszewskiego...ale chyba clo zacznę brać mimo toWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 17:43
Kasia1407 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Kasiu ziolka jak pisze Ruby pijemy 3 cykle i miesiąc przerwy.Ja dziękuje jakos sie trzymam.wlasnie biore kąpiel z drinkiem w łapce.
Dzwoniłam do mojego ginekologa i mnie wysmiał ze 10 dni po robiłam betę.On sie trzyma tego ze testy po 14 dniach maja byc.Zwłaszcza jak ktoś ma cykle tak durne jak moje.
Dodatkowo kazał mi brac clo od nowego cyklu.Nie wiem co robic bo 29 mam wizytę u Markuszewskiego...ale chyba clo zacznę brać mimo to
Mnie przed zabiegiem wysłał 8-9 dni po i twierdzili, że już wiarygodne będzie bo jakby ruszyło to już by coś było ...nie żebym ci odbierała nadzieję, ale staram się trzeźwym umysłem to ogarniać...sama wmawiałam sobie, że 8-9 dni to jeszcze może być nie pewne ale prawda okazała się inna. Siły życzę :*Edycik lubi tę wiadomość
-
Ruby sama nie wiem co myslec...bo doktorek powiedzial ze zagniezdzenie moze trwac 7 do 12 dni.No nie wazne poki co @ nie ma a dupka nie biore 3 dzień
P.S.oczywiście powiedział że może nie jestem w ciązy, ale w swoim życiu różne przypadki widział.Nawet miał kobietę która 12 dpo beta wskazywała że nie jest w ciązy a 15 dpo na tescie ciążowym cień byl już.
Lżej mi po rozmowie z nimkazał na razie nie przyjeżdzać na wizytę żebym się nie stresowała
ogólnie gdyby się coś działo mam dzwonić do niego na komórkę i uwaga nawet nr tel.domowy podał.Mowił że albo On albo żona odbierze zawsze.Szok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 18:21
Ruby, AgaL, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Edycik kochana ja Tobie też absolutnie nie chcę odbierać nadziei, ale też nie chcę nakrecać...juz dzis i tak za duzo stresu przeszłaś...nie nakręcaj się :*
zobaczymy jak się sprawy potocząEdycik lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edytko, a jak Ty to wszystko odbierasz teraz? Jak się czujesz? Kąpiel pomogła? Do mnie właśnie jakiś czas temu dotarło wszystko i tak mi jakoś źle i smutno. A kociaków zazdroszczę, tak bym się chciała do jakiegoś pluszaka przytulić
A ile po odstawieniu dupka przychodzi @ u Ciebie?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."