Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadka
no u maluchów najgorzej, wiadomo- dlatego tam największa rotacja pań
ale ogólnie fajne przedszkole, duże, przestronne sale, basen z kulkami, mają swoją kuchnię, domowe jedzonko i mnóstwo atrakcji, np. co jakiś czas robią dla chętnych imprezę z nocowaniem z piątku na sobotę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 14:08
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Madka
no u maluchów najgorzej, wiadomo- dlatego tam największa rotacja pań
ale ogólnie fajne przedszkole, duże, przestronne sale, basen z kulkami, mają swoją kuchnię, domowe jedzonko i mnóstwo atrakcji, np. co jakiś czas robią dla chętnych imprezę z nocowaniem z piątku na sobotęu nas tez swoja kuchnia, basen z kulkami, duze sale tylko kilka Pań do wymiany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
miesięcznie 300 zł za 8h pobytu (odliczają 7 zł dziennie za nieobecność)
a Ty?
jak młoda chodzi cały miesiąc to ok 220 zł z posiłkami od 7-16, jak nie chodzi to posiłek i godziny odliczają to tez jakoś 10 zł na dzień chyba.
a to masz z jedzeniem już?
edit: tylko , że mam dziecko w publicznym nie prywatnym. Jeśli tyle płacisz z posiłkami to mega tanioWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 14:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:z posiłkami Ruby
i wyprawka w cenie, tylko szczoteczkę i kapcie trzeba kupić
także tanio
Madka - moja do publicznego ja płace za dodatkowe godziny bo podstawa jest chyba od 8-13 a ja mam młodą od 7-16, ale Lucce płaci nie wiele więcej w prywatnym! -
nick nieaktualny
-
Imię Róży dzięki, niby sama to wiem, ale czasem nie daję rady...i sama sobie koło nakręcam bo mam wyrzuty ze jestem złą matką...a u mojej teraz jest prawie co dzień o coś awantura, szczególnie gdy mamy 5 min do wyjścia...i wtedy jest ryk nawet o to, że kazałam założyc spodnie (mówiłam że jak nie założy to ja jej założę)...czekam czekam, w końcu zakładam i jest histeria , ryk wyk że to ja sama miałam...i weź tu znajdź cierpliwość i czas na przeczekanie na tłumaczenie jak za 10 min zamykają drzwi przedszkola...po przedszkolu to jeszcze jakoś , bo nie ma pośpiechu, więc łatwiej mi znaleźć cierpliwość na tłumaczenie, ale rano...dlatego zapytałam, chciałam się przekonać że nie jestem w tym sama
a niestety dobre rady obczytałam już chyba wszystkie, tylko niestety nie zawsze jestem w stanie je wprowadzic
I martwi mnie że jest na etapie sprawdzania mnie...a ja niestety nie mam do tego cierpliwości
Moja do państwowego chodzi i jestem zadowolona, i z wychowawczyni i z dyrektorki, i z tego co wynosi z przedszkola, też mają swoją kuchnię, czesto jakieś konkursy, wystepy itp. ostatnio brałam udział w spotkaniu recytatorskim bo musiała w jeden dzień wierszyka się nauczyć, w zastepstwie za kolegę który się pochorowałi pani była bardzo zadowolona
Ruby ja płacę podobnieale tez publiczne więc odgórnie chyba mają stawki
Edycik leć do domku i odechnij sobie, :*
Edycik, Imię_Róży lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:dlatego nawet nie probowałam do panstwowego
To wcześnie musisz młodą obudzić, Rubyale róznie idzie czasem na 8 , a najwcześniej na 7.15 - ale zdeklarować się trzeba jasno, mimo że czasem sie zdarzy że cał tydzień idzie na 8 to i tak musze płacić bo w kolejnym tyg pójdzie dwa razy na 7.15. Na szczęście to sa małe kwoty więc luz
Kiedyś ja odbierałam wcześnoiej jak tylko mogłam, a teraz lubi bardziej przedszkole i siedzi do 16 ( bo sama chce) nawet jak ja pracuje z domu albo mam wolne -
nick nieaktualnykobiety zbieram się i lece po młodą i jej koleżankę
korzystajcie z pogody, ja chyba za okna się wezmę jeszcze dzisiaj albo jutro
edit: bo jeszcze auto musze po drodze zatankowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 14:45
Edycik lubi tę wiadomość
-
Edycik tak mi przykro...
nosz cholera jasna.... Przytulam mocno :* spraw sobie dziś przyjemność na ten smutek :*
Ruby jak masz jeszcze butelkę tej wódki to wrzuć foto, bo ciekawa jestem co to za wódka, nie wiem czy u nas taka jestEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Edycik tak mi przykro...
nosz cholera jasna.... Przytulam mocno :* spraw sobie dziś przyjemność na ten smutek :*
Ruby jak masz jeszcze butelkę tej wódki to wrzuć foto, bo ciekawa jestem co to za wódka, nie wiem czy u nas taka jest
tutaj masz: http://vodka.pl/produkt/17cinnamon cookie lubi tę wiadomość