Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jem w pracy, ale po reformie z żywnością w edukacji, obiady są obrzydliwe
Jem tylko w tym tygodniu ze względu na nadgodziny
midnight lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
MamaTuśka wrote:Kjopa a tak z ciekawości, wiesz już, czy to można leczyć/korygować, nie wiem, jak nazwać?
Na razie nic nie wiem. Gdzieś mi tam śmignęło, że raczej nie. Może więcej pić. Mogą to też być przeciwciała plemnikowe tak jak wrogi śluz u kobiety który zlepia plemniki. Niektórym parom proponują inseminację. No i może miał jakąś infekcję i to też przyczyna ale zobaczymy jak będą wyniki posiewu. Wogóle nie wiem do jakiego lekarza uderzać.MamaTuśka lubi tę wiadomość
-
Midnight dzieciom nie przeszkadza taka zmiana, ale dorosłym już tak
Edycik nie wiem co powiedzieć, z tego wszystkiego nie mogę przestać ryczećmidnight lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
nick nieaktualnymoja chodzi do prywatnego pkola, mają swoją kuchnię i normalnie gotują
midnight
moja ma alergię- kurz, zboża, trawy i przez to więcej choruje
migdały tez ma przerośnięte, ale nie kwalifikują się do usunięcia- nie chrapie, nie choruje na uszy, nie łapie angin itp.
midnight lubi tę wiadomość
-
Ruby obiadu zazdroszczę, ja w pracy tylko suchy prowiant☺ w domu to po 17tej. A młody wszedł w fazę buntu 3-latka,choć brakuje mu pół roku wszystko jest na nie...nie będzie jadł, pił, spał, szedł itp. Po czym wszystko robi na tak.
Edycik może to ta słynna blokada psychiczna, co to wszyscy co mnie wkur..ają o niej mówią:weź wyluzuj...podejrzewam że twój mózg podobnie jak i mój ma takie rady głęboko w swojej mózgowej d..pieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 12:48
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:Kurde Aga nie przypominaj mi o przesyłakch! idzie do mnie 9 z allie! jak m to zobaczy to mnie spakuje
Przynajmniej wylecisz z domu z zapasem nowych rzeczyEdycik, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Edycik wrote:Aguś tak przyszło mi to,obie rzeczy super i jestem bardzo zadowolona z nich.A spódniczka mega wygodna się okazała
Oj na pewno pięknie w niej wyglądasz, Laseczka
A dziś sobie zafunduj kąpiel, bąbelki, może drineczekEdycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:A mnie glowa boli - czy to juz cionsza urojona czy balansuje jeszcze na granicy ?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucc to już masz odpowiedź dlaczego ta pani wyleciała, bo to prywatne przedszkole. Tam personel jedt traktowany przedmiotowo29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...