Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U synka to były gradówki z infekcją wyglądało to okropnie, mam nadzieję że już się żadna nie przyłącze. Tak Ruby cykl nawet nie wiem jaki dzień itp. Myśli miałam zajęte okiem małego i tym żeby nie trzeba było interwencji chirurga. Edycik właśnie co niestety?
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Dziękuję dziewczynki, ale mam ochotę wykrzyczeć głośno ....ku...dlaczego znowu mi się nie udało
normalnie podłamałam się tak,że aż mi łzy poleciały
Też jestem zła i masz prawo płakać i krzyczeć.
:*** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
majju wrote:Madka ściskam Cię mocno :*
Kjopa daj lekarzowi szansę interpretacji wynikównie wyglądają źle. Pamiętam, że jak zobaczyłam wyniki M. to popadlam w czarną rozpacz a gin powiedziała, że nie są takie złe
Edycik wyłamię sobie kciuki z tych nerwów!
Cinnamonku a co Ty tak szybko wstajesz na wolnym??
Ruby jak TAM dzisiaj?
Edit: @ brak
Majju a u Was w komentarzu też było napisane, że coś jest nie tak? Bo u nas właśnie jest AGREGACJA PLEMNIKÓW ja nic sama z tego nie interpretuje. Czekam tylko żeby lekarz powiedział jak bardzo i czy przeszkadza mocno w zaciążeniu.
Edycik tulę kochana :-*.
Madka :-*madka lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:nie prosze nie nakręcajmy tej machiny ...
MamaTuśka, Ruby lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ruby najchętniej bym coś rozpitoliła o ścianę
Luccecita babeczka z laboratorium powiedziała mi to samo ale jakoś nadzieja zgasła.Niby zagnieżdzenie następuje 7-10 dni tak mi powiedziała i beta zaczyna rosnąc po 48h ale sama już nie wiem czy w to wierzyć
-
nick nieaktualny