X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz Aga dobrze prawi, Ja właśnie w kwietniu mam gruba imprezę , znajomi robią 30 stkę razem także małe wesele się szykuje i mam zamiar nie być kierowcą z tej okazji także bedę szaleć ;) na maj planuję termy , a do czerwca jeszcze daleko ;)

madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    A ja mogę zacząć się nakręcać, tempka dziś 37,00 więc obstawiam, że jutro mi wyznaczy kiedy była owulka...
    mierzysz w pochwie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik stres nie jest wskazany dopóki wyniku nie ponasz także pełen luz :D

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ruby

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ale kurde jakaś masakra z oczekiwaniem na wynik .....zamiast się skupić na pracy zerkam na zegarek :P

AgaL lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to nakręcamy się razem na Twoją owu :)

Edycik :* Jeszcze trochę

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Tak Ruby

Aga ja bym po objawy podciągneła częstomocz-wprawdzie wypiłam dużą latte przed chwilą no ale się nie bedziemy rozdrabniac nie? :D

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    no, u nas 1 rok pkola też był najgorszy, teraz juz 2 rok to dużo lepiej
    ale moja jest alergiczka, więc wiesz, w sezonie jesienno-zimowym katar co miesiąc to norma...
    wit D podaję też, ale jakąś mniejszą dawkę

• AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby podciągamy a co ;)

Ruby lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby ale kurde jakaś masakra z oczekiwaniem na wynik .....zamiast się skupić na pracy zerkam na zegarek :P

szkoda, że na necie nie masz, mogłabyś 100 razy na minutę odświeżać , a tak to musisz dzwonić, lipa totalna :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ruby
    no, u nas 1 rok pkola też był najgorszy, teraz juz 2 rok to dużo lepiej
    ale moja jest alergiczka, więc wiesz, w sezonie jesienno-zimowym katar co miesiąc to norma...
    wit D podaję też, ale jakąś mniejszą dawkę

no moja juz 3 rok chodzi, a twoja to 2010 rocznik?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja 2011 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka
    dostałaś @ ?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja też mam takie przemyślenia. Tzn teraz już jakby mniej, bo jednak skoro się udało to może wystarczy odrobina cierpliwości, szkoda, że nie ma tego w tabletkach ;) Wiem, że to rada z dupy, ale taka jest prawda - chciałybyśmy już teraz zaraz. Ja nie mam nawet cierpliwości czekać tego miesiąca. Ukryłam termometr, ziółka i inne leki, żeby mi w oczy nie wpadały i popijam melisę na uspokojenie i czekam. Tylko ile można. I tak w kółko - staram się racjonalnie do tego podejść, ale chyba już nie umiem.

Cynamonku ja uwielbiam zioła w doniczkach, ale już się poddałam - zawsze mam suszone ;)

madka, AgaL, Ruby, MamaTuśka, midnight, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry.
    Widzę że dziś temat drinków który przerodził się z prostej rozmowy o doniczkach z ziołami ;)
    Edycik trzymam kciukasy.
    Madka :* ale wiesz nie ma @ to jeszcze jest szansa.

Edycik, AgaL, madka, Ruby, MamaTuśka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetko, teraz zaraz. Skąd ja to znam. Ja jestem człowiekiem, który jak czegoś chce, to od razu to ma :) Nie ma dla mnie rzeczy niemożliwej. Ciąża jest jedynym nieosiągalnym. I trace już nadzieję.

Lucc @ nie ma. Pewnie jutro przyjdzie, 3 dni po odstawieniu dupka. Myślałam, że będzie szybciej, bo dziś 15dpo, a fazę lutealną miałam 12-14 dni. Najwyraźniej dupek ją jeszcze wydłuży.

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Paryzetko, teraz zaraz. Skąd ja to znam. Ja jestem człowiekiem, który jak czegoś chce, to od razu to ma :) Nie ma dla mnie rzeczy niemożliwej. Ciąża jest jedynym nieosiągalnym. I trace już nadzieję.

Lucc @ nie ma. Pewnie jutro przyjdzie, 3 dni po odstawieniu dupka. Myślałam, że będzie szybciej, bo dziś 15dpo, a fazę lutealną miałam 12-14 dni. Najwyraźniej dupek ją jeszcze wydłuży.

dlatego ja biorę 10 dni lutkę i odstawiam, nie ma co przedłużać, ale tychyba miałaś inne zalecenia o ile pamiętam...co lekarz to inny patent widzę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka83 wrote:
    Madka ja też mam takie przemyślenia. Tzn teraz już jakby mniej, bo jednak skoro się udało to może wystarczy odrobina cierpliwości, szkoda, że nie ma tego w tabletkach ;) Wiem, że to rada z dupy, ale taka jest prawda - chciałybyśmy już teraz zaraz. Ja nie mam nawet cierpliwości czekać tego miesiąca. Ukryłam termometr, ziółka i inne leki, żeby mi w oczy nie wpadały i popijam melisę na uspokojenie i czekam. Tylko ile można. I tak w kółko - staram się racjonalnie do tego podejść, ale chyba już nie umiem.

Cynamonku ja uwielbiam zioła w doniczkach, ale już się poddałam - zawsze mam suszone ;)

A w ogóle jak ten cykl przechodzisz? zupełnie normalnie jak zwykle? bo już chyba płodne masz teraz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a u Ciebie jak, plamisz dalej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ruby a u Ciebie jak, plamisz dalej?
    no plamisz plamisz, ale to nie krew. Plamię na brązowo razem z jakimś śluzem niezidentyfikowanym bliżej :P ciężko stwierdzic ;)

‹‹ 1445 1446 1447 1448 1449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ