Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madka ściskam Cię mocno :*
Kjopa daj lekarzowi szansę interpretacji wynikównie wyglądają źle. Pamiętam, że jak zobaczyłam wyniki M. to popadlam w czarną rozpacz a gin powiedziała, że nie są takie złe
Edycik wyłamię sobie kciuki z tych nerwów!
Cinnamonku a co Ty tak szybko wstajesz na wolnym??
Ruby jak TAM dzisiaj?
Edit: @ brakWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 07:50
Edycik, madka lubią tę wiadomość
-
Majju ostatnio psy mnie budzą bo rano głośno szczekają (a raczej jeden pies i to nie mój
) ale później zasypiam, a dziś wyjątkowo nie zasnęłam... Do tego mocno boli mnie gardło, zaraziłam się od M, chyba za dużo buziaków było
no i jak się obudziłam to zaczęłam myśleć o doniczce z ziołami (świetne myśli rano co???) i biorę się za szukanie pomysłów
a właśnie, ma któraś taką doniczkę? Robiła albo zamierza zrobić?
Majju @ dalej brak? no ludzie..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej, ho,
Ja też w pracy po sniadanku
Na poczatek Madka :* przykro mi.....
Cynamon - ja mam teraz w doniczkach kiełki posadzone - pietruszka, koperek, rzodkiewka i bazylia chyba to jest
Na wiosnę sadzimy w dużych donicach pietruszke normalną, seler, koperek, cebulkę zielona , lubczyk i pomidorki koktajlowe
Majju a dziekuję - smarowałam rivanolem i odrobine lepiej
Kobiety był ktoś w Białce Tatrzańskiej na termach? właśnie zamierzam zrobić rezerwację na weekend 7-8 majmadka lubi tę wiadomość
-
Cinnamonku ja kiedyś miałam w doniczkach póki koty nie zaczęły mi wyciagać zieleninki z korzeniami i latać po całym domku z nimi
Ruby pomysł świetny z rezerwacją.
Majjusia no rzeczywiście dziwne,że @ dalej nie ma.
Luccecita to kuruj Młodą herbatka z czarnego bzu i inne specyfiki.Zdradliwa pogoda teraz.Paryzetka83 lubi tę wiadomość
-
Ruby ja kiełki bardzo lubię, szczególnie na kanapki
pomidorki koktajlowe z własnej uprawy... mmmmm.... już wiem, o co poproszę Tatę
a u siebie to zamierzam tylko zioła, mięta, bazylia... Czytam, co z czym można zasiać
A na termach byłam w Bukowinie, w Białce nie byliśmy, chociaż mieliśmy darmowy wstęp z hotelu wrrrrr... Tylko jakoś nam z M czasu zabrakło na toAgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Madka Kochana tulę mocno... :* jak się czujesz?
Edycik....ja z nerwów chyba osiwieje... trzymam za Ciebie :*
Ruby byłam raz, spoko jest, Małej się spodobaale polecam też Besenova na Słowacji-moje ulubione termy, sauny, baseny
Kjopa tak jak już Majju pisała też na początku przeraziłam się wynikami M, a okazały się super, także nie szukaj po necie, czekaj na opinię lekarza
MamaTuśka ale od Ciebie bije pozytywna energiachyba podwójna
Edycik, madka, MamaTuśka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Aguś jednym słowem czuję się zawiedziona. Czar prysł...
Edycik, ale nerwy nam fundujesz
Lucc zdrówka dla MałejEdycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
MamaTuśka wrote:Hmmm...
, no nie wiem... Mój mąż ostatnio zebrał opiernicz, że za głośno kichnął...
AgaL, MamaTuśka, cinnamon cookie, madzikk, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka tule :x
Edycik czekam:)
Ciastko ja sie przyznam ze w zeszlym roku mialam cztery donice na balkonie z ziolkiem (wiesz jakim ;-p) urosly na 190cm. A teraz u mnie w supermatkecie jest promocja i przy zakupach dostaje sie takie male papierowe doniczki z nasionkiem ktore sie sadzi i przesadza do 12cm doniczki jak roslinka ma 4cm. Mam chyba fasolke, ogorka i cos jeszcze. W zeszlym roku tez sadzilam bazylie i pietruszke ale dalam ciala bo wsadzilam nasionka i zalalam woda i wszystko sie pomieszalo i czesc nasionek chyba poplynela na bok doniczki. Kiepska ze mnie ogrodniczkacinnamon cookie, madka, Edycik lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAguś Besanova też super - bylismy kilk alat temu, ale właśnie teraz chcialam do tej Bialki bo wydaje sie raj dla dzieci:)
Luce zdrowka młodej, a co w domu została?
Cynamon a ja tez miałam miętę- rewelka w lecie do drinków siada jak złoto i do wody zimnej teżmiałam dwa rodzaje cytrynową i pieprzową chyba