Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKjopa kochana ale gdzie przeczytałaś, że to jest złe? bo ja zajrzałam do jednego artykułu i to nie wskazuje niczego złego, jeśli jest to w niewielkim stopniu (zlepianie się plemników) to nie wpływa na płodność...głowa do góry nie rób nadinterpretacji sama bo się tylko niepotrzebnie zdenerwujesz :*
Kjopa3, Edycik lubią tę wiadomość
-
No zobaczymy co powie lekarz i co z tym robić ale skoro u mnie ok. to widocznie za dużo ich się zlepia, że nie docierają do celu. Na razie czekamy bo robiłam jeszcze posiew czy coś w nim wyjdzie bo może jakaś bakteria tam siedzi. Jeszcze nic nie czytałam konkretnie o tym dopiero zaczynam
.
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kjopa, głowa do góry - może im trochę za ciasno?
Mam nadzieję, że po prostu mieliście po drodze jakiś stan zapalny czy cóś?Zwłaszcza, że macie spore pH ;/ Komórek okrągłych macie mało, ale huk wie, różnie to bywa.
Mam nadzieję, że to tylko to
Btw - na moim ekranie trochę słabo widać te wyniki i ledwo mogę się doczytaćAle widzę, że macie super koncentrację - tylko objętość mała. Ale może się Małż zestresował za bardzo? Albo za mało odczekał przed badaniem?
Chociaż jeśli się przypałętał jakiś stan zapalny, to i z tego może być.
A na morfologię jeszcze czekacie czy nie kazał Wam doktorek robić?
Za pamięci - czas upłynnienia można podgonić płynami, flegaminą... i vit.C, jeśli mnie pamięć nie myli.
No i pogratulować Mu prolaktyny))))))
-
Dziękuję Bratku co do objętości to mówił,że nie trafił ze wszystkim do pojemniczka
. Nie wnikam
Chciałam trochę to zdjęcie wyregulować ale nie umiem. PH jest wg.norm >7,2. On kiedyś narzekał na bóle jąder ale nie wiem czy nie z przeciążenia. Zrobiłam od razu posiew ma być za 3-5 dni. No prolaktyna aż dziwne bo to nerwus
. Trochę poprawiłam zdjęcie. Widziałam identyczne wyniki i lekarz napisał "mogą być jedną z wielu przyczyn braku ciąży". Zadzwonię dziś do lekarki i zapytam czy ona kuma wyniki nasienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 00:56
Bratek lubi tę wiadomość
-
dobry
jejku kobity ja jak zbudziłam się 0 4 nad ranem tak spać nie mogłam....Mróz - 2.5 ale potem ma być piękne słońce.
Majciu i jak tam przyszła już @?
Madka robiłaś teścik?
Chmureczkaa może obecny cykl będzie szczęśliwy
Katiuszkaa dobrze,że jesteś :*
Kjopa pewnie dobrze napisałaś skoro macie jedno to i drugie uda się zrobić
MamaTuśka ja jestem już z kawą w pracyKjopa3 lubi tę wiadomość
-
Edycik, ja też przy kawce (lura i z mlekiem, ale przynajmniej już mnie na jej widok nie mdli)
i czekam aż dzieci powstają, żeby je do szkoły wyprawić. Nie chce mi się wierzyć, że za tydzień z hakiem Święta Wielkanocne! Jak ten czas zasuwa...
Na szczęście jedziemy do teściów, więc bez spinki.
Za oknem słonecznie, mam już serdecznie dość pochmurnych dni.
Dawać tu te testy, no ile można rano nie sikać! I nie wchodzić na forum. Kciuki mnie bolą. Robota czeka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 06:30
Edycik, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Jednak wczorajszy test był do d...
Miłego dnia i dziękuję Wam bardzo, że byłyście ze mną w tym stresie :*29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Kjopa daj znać co się dowiesz, może i ja zmuszę mojego M do badania... Parę parametrów jest niżej ale ja się nie znam i nie wiem jaki to ma wpływ na zaciążenie
musisz poradzić się jakiejś mądrej głowy
Edycik czekamy w takim razieKjopa3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny