Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja Wam mogę coś doradzić z warzywami i owocami, ale jak chodzi o rośliny hodowane w domu, to niestety u mnie nie mają prawa bytu, zawsze ususze29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
madka wrote:Ja Wam mogę coś doradzić z warzywami i owocami, ale jak chodzi o rośliny hodowane w domu, to niestety u mnie nie mają prawa bytu, zawsze ususze
więc akurat tego nie zamierzam uprawiać, ale zioła pod ręką to dobra rzecz
do tej pory kupowałam te doniczki z supermarketów, ale jakoś krótko stoją, a poza tym cholera wie jak one wyhodowane były, więc w tym roku spróbuję sama
madka, Ruby, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Ruby no właśnie ja też miętę głównie do drinków używam
(no i wody żeby nie było
) jakaś różnica wyczuwalna między nimi jest?
No jest różnica, ta cytrynowa ma specyficzny posmak jak dl amnie - dobra jest.
Mi też te z marketu doniczki padały w momencie dlatego stwierdziłam, ze nie ma sensu kupować i będziemy też w tym roku bazylie na tarasie sadzić w donicy i oregano + to co pisałam wcześniej:)Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kobiety ostatni raz już pomarudzę i daję spokój, ale może mi coś wytłumaczycie
Zakładając, że m ma dobre plemniki (badane nie były, więc pewności nie mam). Ze mną jest wszystko ok, jest owulacja, hormony super, sluz (teraz był piękny, w meeega ilości).w dni płodne, tak jak wypada z monitoringu. Wszystko idealnie ze sobą współgra. Według wczorajszej porady, u przeciętnej pary plemniki żyją 4-5 dni, a mi jak
dzień przed owulką wystarczy, żeby żyły 2 doby. No i co? Jak to możliwe, że tyle czasu, a ciąży nie ma, czy ktoś mi to wyjaśni?
Oczywiście wiem, że większość z nas tak ma. Pisałam w swoim imieniu w formie wyżalenia29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
nick nieaktualnymadka wrote:Kobiety ostatni raz już pomarudzę i daję spokój, ale może mi coś wytłumaczycie
Zakładając, że m ma dobre plemniki (badane nie były, więc pewności nie mam). Ze mną jest wszystko ok, jest owulacja, hormony super, sluz (teraz był piękny, w meeega ilości).w dni płodne, tak jak wypada z monitoringu. Wszystko idealnie ze sobą współgra. Według wczorajszej porady, u przeciętnej pary plemniki żyją 4-5 dni, a mi jak
dzień przed owulką wystarczy, żeby żyły 2 doby. No i co? Jak to możliwe, że tyle czasu, a ciąży nie ma, czy ktoś mi to wyjaśni?
Oczywiście wiem, że większość z nas tak ma. Pisałam w swoim imieniu w formie wyżalenia
Madka ja wczoraj mialam takie mysli i m się oberwało bo mówię mu " słuchaj ja mam owulację, jest pecherzyk, pecherzyk peka, biorę lutkę na niski prog i co i jajco t- więc może coś z toba jednak jest nie tak? " także człowiek sie łapie wszystkiego teraz -
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Madka jeśli lubisz miętę to może lubisz też drinki z miętą?
jak tak to mogę polecić dobry
wyborowa smakowa ta miętowa + sprite + listki mięty + lód
mniaaaam, na lato idealny!
albo zaminnie wódka gruszkowa + sprite - mieta i lód! jak nie próbowałaś to próbuj cynamon bo ci może zasmakować
Edycik, madka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Rubyyyyyyy I love You!!!
wódka gruszkowa to hit!!!! Najlepsza oczywiście to Absolut ale droga
ale wymiata ze spritem!!!!
hahahAbsolut jest cacy ale u nas w kauflandzie do drinków kupiłam vodka.pl gruszkowa 24 zeta 0,5 i ze spritem tez siada jak złoto
Edycik, madka, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:dzięki dziewczyny :*
Madka
to ponoć siedzi w głowie ... im bardziej się spinasz i chcesz, tym gorzej.
Ruby
nie, poszła do pkola. nie mam jej z kim zostawic, a brać L4 na każdy katar to wiesz...
a Twoja młoda, dużo Ci choruje?
Nie teraz juz nie, pierwszy rok przedszkola to było dość często poza tym ma swój specyficzny kaszel w okresie jesienno-zimowym ale nic poza tym. W tym sezonie raz była chora. Podaję jej od jakiegos czasu dość wysokie dawki witaminy D- jakieś 2400 teraz. -
Cinnamonku, Ruby, mmmmm brzmi pysznie. Chyba na weekend sobie zamówie, bo mam jeszcze suszonej mięty z lata
Co ja bym bez Was zrobiła :*
Ale mam ogromną potrzebę zrobić coś dla siebie i tak szczerze, samotnie popłakać.Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
nick nieaktualnymadka wrote:Cinnamonku, Ruby, mmmmm brzmi pysznie. Chyba na weekend sobie zamówie, bo mam jeszcze suszonej mięty z lata
Co ja bym bez Was zrobiła :*
Ale mam ogromną potrzebę zrobić coś dla siebie i tak szczerze, samotnie popłakać.
Tak zrób, włącz sobie fajną muzyke , zrób dobrego drinka i sie porządnie zrelaksujdobrze ci to zrobi. Ja zawsze leję full wannę z pianą biorę zimne piwo albo wino / drinka , zapalam sobie swieczki i sobie leżę w wannie i myslę o tym co zrobić nowego
edit: Ja to normalnie jak Caringtonowa nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 10:04
madka, Edycik, AgaL, Paryzetka83, madzikk, midnight, cinnamon cookie, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Tak zrób, włącz sobie fajną muzyke , zrób dobrego drinka i sie porządnie zrelaksuj
dobrze ci to zrobi. Ja zawsze leję full wannę z pianą biorę zimne piwo albo wino / drinka , zapalam sobie swieczki i sobie leżę w wannie i myslę o tym co zrobić nowego
edit: Ja to normalnie jak Caringtonowa nie?Pełna klasa
Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Ja też, wczoraj była wanna ale przy świetle popołudniowego słońca, kawka i książka
Ruby Carringtonowa
Madka rób tak jak ja, planuj sobie małe przyjemności co miesiąc na pocieszenie...takie których nie mogłabyś zrobić gdybyś już w upragnionej ciąży była
Edycik.... :*Edycik, Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę