Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madka u mnie juz 19cs i tez jestesmy zdrowi, wyniki badan sa super. Trzeba przestac sie spinac, ciezko, ale ja wierze ze sie uda:) czasem tak mysle ze jak ja taka nerwowa jestem to nie bylabym w stanie dzieckiem sie zajac, dlatego najpierw musze sie nauczyc panowac nad emocjami i wtedy pewnie samo przyjdzie:)
Ruby, Edycik, madka, AgaL, midnight, cinnamon cookie, Paryzetka83, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadzikk wrote:Madka u mnie juz 19cs i tez jestesmy zdrowi, wyniki badan sa super. Trzeba przestac sie spinac, ciezko, ale ja wierze ze sie uda:) czasem tak mysle ze jak ja taka nerwowa jestem to nie bylabym w stanie dzieckiem sie zajac, dlatego najpierw musze sie nauczyc panowac nad emocjami i wtedy pewnie samo przyjdzie:)
-
Cześć kobiety ☺ hmmm...od czego zacząć jak to było jak chcesz rozśmieszyć Pana Boga to powiedz mu o swoich planach. .. więc tak ten cykl miał być dopieszczony i tak dalej, ale młodemu coś wyskoczyło na powiece, 2 tygodnie temu, wizyta u okulisty (darł się i płakał 40 minut) zeszło po tygodniu smarowania i nie spania przeze mnie bo musiałam w nocy przykładać ugotowane jajko prze 20 min tak ze 2 3 razy,bo w dzień sobie nie pozwolił, jak zlazło z jednej powieki to wyskoczyło na drugiej. ..i znowu ta sama akcja...jestem permanentnie niewyspana i odcięta w pracy od forum. Cykl nieogarnięty piję infolinii od wczoraj i to tyle.
Kas gratulacje ☺
Edycji trzymam kciuki ☺
AgaL, Edycik, MamaTuśka, madzikk lubią tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Piszę z fon więc trochę po chińsku ale mi was brakowało, bo ja już wolę się nakręcać moją domniemaną ciążą niż stresować zdrowiem synka☺ a propose jestem w połowie cyklu ale mi się totalnie rozjechał.
Ruby a ty jutro testujesz ?AgaL lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Ruby, ja dupka mam brać 21-25dc. Tylko ginka nie przemyślała pewnie, że owu miałam wcześniej, bo w 12dc.
Edycik czekam29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Piszę z fon więc trochę po chińsku ale mi was brakowało, bo ja już wolę się nakręcać moją domniemaną ciążą niż stresować zdrowiem synka☺ a propose jestem w połowie cyklu ale mi się totalnie rozjechał.
Ruby a ty jutro testujesz ?zapomniałam o twoim wpisie , za rzadko tu bywasz
No ja nie , jeszcze nie testuję.
No biedny ten twój młody - może to jakieś zapalenie spojówek?
A przynajmniej nie myślisz o cyklu jak masz tyle zajęć, ale mam nadzieję, że w święta odpocznieszImię_Róży lubi tę wiadomość
-
AgaL wrote:Ja też zgłodniałam i nie wiem....czy iśc jeść czy czekać
U nas dzisiaj kiepski obiad, ale zjem, bo głodna jestem29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."