Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Majju tulę z powodu bieli :-*.
Ruby super, że postawiłaś ten pierwszy krok. Kurde co z tym Ci się tam dzieje?
Edycik kciuki zaciśnięte za betę i za męża
Madka widzę cień ja taki też miałam w terminie @ albo dzień po nawet.Więc jest nadzieja. Najlepsze testy są Facelle z Rossmana one są 25 ale niektóre dziewczyny pisały, że miały betę 15-20 a już kreseczki były dwie na tym teście.
AgaL bardzo się cieszę, że udało Ci się umówić na wizytę.
My dziś byliśmy na badaniach. Wyniki o 20 ale mój P nie ma konta online i trzeba jechać. Myślałam, że zawału dostanę. Podjechaliśmy pod klinikę a on mówi, że nie będzie się tam trze..., że może iść gdzie indziej bo mu głupio. Dobra w końcu idziemy a ten nie ma dowodu osob.
Poszliśmy do tej rejestracji i spytała tylko o dane i było ok. Wzięliśmy też badania jemu nasienie ogólne, posiew, TSH, Ft4, prolaktyna. Ja AMH i DHEAS. Biedniejsza o prawie 300zł. No ale nasienie i AMH z bonem -50%, jeszcze lekarz ał na DHEAS i wypatrzyłam, że z LUXMEDu z kartą też zniżki po pierwszej wizycie dają i poszło 50% zniżki
. Ja już mam wyniki online i tak:
AMH 4.56 _ ng/ml
Wartość referencyjna: <=0.30 znacznie obniżona płodność
0.31 - 1.20 obniżona płodność
> 1.20 prawidłowa płodność
(DHEAS) 256
- ug/dl 98.8 - 340
AgaL, Edycik, Bratek lubią tę wiadomość
-
AgaL wrote:Oj wierzę....ale mnie do testów nie przekonasz tak szybko
Ale po tym czymś co wygląda jak druga kreska, korci jednak, żeby sprawdzić
Nie mam jak bety zrobić. Z pracy się nie urwę, bo nie mogę zostawić dzieci.
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
niepewna91 wrote:Gdyby ktoś chodził na lekcję chemi to by wpadł na to
Dziewczyno, masz ARMIĘ wątków na forach. Idź poszukaj własnego, zamiast wkurzać dziewczyny, ok?
Wpadasz na wątek, który ma kilkaset stron, gadasz dyrdymały (o których lekcjach chemii mówisz? W podstawówce? Test wykrywa HTC? A to ciekawe - moją ciążę zdiagnozowałam poprzez pomiary HCG, ale może jestem dziwna ;] ).
Nie przywitałaś się, tylko od razu szukasz porad dotyczących domniemanej ciąży etc.
Zrób nam tę przyjemność i jeśli nie rozumiesz swojego nietaktu, to po prostu idź tam, gdzie tolerują brak forumowego wyczucia....
Kjopa, na razie wyniki wyglądają dobrze - super)))
midnight - pomyślałam o takim przewijaku na łóżeczko. Jest tani, więc nie będzie szkoda, w razie czegoA muszę starać się dobrać wszystko tak, żeby na maxa wykorzystać przestrzeń
madka, to żółte podbarwienie - czasem mocz podbarwia pasek.
To kiedy testujesz?
P.S. Ruby - a nie myślałaś, żeby lekko zmienić nazwę grupy? Wiesz, wywalić ten dalszy fragment, o NOWEJ grupie?Tak, żeby nie mylić tych, którzy troszkę mniej uważnie czytają
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 20:20
cinnamon cookie, Ruby, Edycik, madka, midnight, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
Bratku co do przewijaka u nas się sprawdzał
Ale mogę powiedzieć z pełną świadomością, że kupiliśmy dużo za dużo rzeczy. Po wyjściu ze szpitala od razu kupiliśmy rożek i ... nigdy nie używaliśmy
I tak było często
Testuję jutro rano tym samym pinkiem 10 i mam te facelle, ale to 25. Jak coś się pojawi to spróbuję coś ściemnić dyrektorce i wyskoczyć na betę, bo dupka już nie brałam dzisiaj. Z jednej strony nie chcę się nakręcać, a z drugiej jestem mocno nakręcona
Wiem, że mocz zabarwia, ale to było zabarwione do paska testowego, dalej do kontrolnego już nie.Bratek lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Hej dziewczyny
Ja wpadam tylko na chwilę się przywitać, ze względu na pracę nieco Was zaniedbałam. U nas w pracy tylko intranet, nie ma opcji, żeby z Wami popisać
@ powoli się wycofuje, dziś już 4 dc, jutro będzie po wszystkim. Nadrobię Was w weekend zapewne, choć pewnie wtedy znów zostanę sama
Buziaki dziewczyny :*
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)