X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak. ja w poprzednim cyklu mialam plamienie implantacyjne :P ból piersi, mdłości i zawroty głowy :D

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pho.to/A4S6C

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę cień!

madka lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mi się udało wstawić. Sama nie wiem czy coś tam widać

Edycik lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc to dałaś mi jeszcze cień nadziei, tylko czy warto.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja też widzę cień.Powtórz jutro test.

madka lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • AgaL Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka też coś widzę.... ale nie chcę Cię nakręcać. Musisz powtórzyć jutro:*

A pytałas o moje doświadczenia z testami, niewiele ich robiłam, zawsze czysta biel... ale tu się nasłuchałam cień cienia itp. Zawsze przeżywałam tu razem z każdą z Kobietek tę nadzieję...oby u Ciebie było pozytywnie na koniec:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 13:51

madka, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro powinna byc bardziej widoczna

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że może to też być cb. Albo zwykły błąd testu.

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane udało mi się zapisać (dzięki mojej Mamie Ukochanej:) do mojej gin, na 25.03 na 13:40. Wahałam się co do terminu, bo 27/28.03 mam miec @, poza tym 25ego wyjeżdżamy na Święta z M do Krynicy....ale zdecydowałam że idę. Może akurat uda się umówić na monitoringi już w nast cyklu po Świętach :)

cinnamon cookie, madzikk, Edycik, majju, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to ja proszę nie przeżywaj ze mną :) Spokój Ci jest potrzebny Kochana

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to super, może akurat coś dobrego się dowiesz :)

Madka powtórz jutro test :*

Edycik i jak mąż po rozmowie?

AgaL, madka, Edycik lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Aguś to ja proszę nie przeżywaj ze mną :) Spokój Ci jest potrzebny Kochana

Kochana trzeba się uodparniać, damy rade :)

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Madka niby cos jest ale ja bym na spokojnie do tego podeszła - jak kolwiek sie da spokojnie ;) może to być lekkie przebarwienie, ale kciuki trzymam :)

madka lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiejsza porada OF:
    "Nie masz ochoty na seks w dniu w którym detektor płodności pokazał dzień płodny (światło zielone)? Nic straconego, przeciętna para może zajść w ciążę przez około 4-5 dni przed owulacją, zatem jeden dzień „stracony” nie przekreśla Twoich szans na zapłodnienie. Cieszcie się seksem i pomimo świadomości dni płodnych nie zmuszajcie się do niego jeśli macie gorszy dzień."

madka, Edycik lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś super, że udało Ci się zapisać :)

Ruby staram się spokojnie. Test mógł mi się w torebce przybrudzić nawet.

AgaL lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka ja tez cos tam widze. A jakbys rozebrala test na czesci pierwsze? Przynajmniej bedziesz wiedziala jak jest zbudowany ;)

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka Madzikk ma rację rozbierz test na części pierwsze ;) i jutro powtórz koniecznie.

Cinnamonku M.trzymali godzinę na rozmowie, test kazali jakiś rozwiązać i czekać trzeba czy się odezwą.

Aguś super,że udało się umówić do Twojej doktorki :)

A ja już w domku jestem, byłam za ścianą u malutkiej kruszynki, ależ ona jest cudna <3 .
    Znalazłam w domku 1 test ale dziś 10 dni po owu więc nie zamierzam na niego sikać :D

AgaL, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik, kiedy sprawdzisz czy jest beta? Jak samopoczucie po odwiedzinach?

Test rozebrałam. To pink test DL o czułości 10. W środku zwykły paskowy, tylko dziwne, bo pierwszy obszar paska do tego cienia jest żółty, a potem biały. Może to właśnie zakłócenie. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi. Mam jeszcze jakoś rozłożyć ten test

http://pho.to/A4SXE

Wracając z pracy kupię jakieś inne testy i sprawdzę chyba jeszcze raz wieczorem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 15:45

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• Bratek Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby - kciuki za aplikacje :)

midnight - hihi, w razie czego tę przytulankę się w kieszeń nawet zmieści, więc jakby polubił, to niech ma ;))))
    Co do zakupów - no ja czekałam na II trymestr. Ogólnie chce na spokojnie, ale też Mąż ma meeega dużo pracy od jakiegoś czasu i wiem, że większość rzeczy spadnie na moją głowę - typu szukanie, o co chodzi w parametrach różnych przedmiotów, co jest bardziej użyteczne itd. itp.
    W sumie, to już wiem, że jest opcja zakupu wózka i fotelika od Brata (wiem, że oni zawsze bardzo dbają o wszystko, więc w sumie czemu nie - ja się nie cackam na zasadzie - czy taki kolor czy siaki ;) ).
    http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/FYN-MEMO-Jedo-z-fotelikiem-3w1/332
    http://osiemgwiazdek.blogspot.com/2013/03/przeglad-foteli-rwf-czesc-2-maxi-cosi.html
    Z jednej strony - fajnie powybierać etc., ale też budżet z gumy nie jest, a dziecko pewnie woli odmalowane, świeże ściany, niż wózek NOWY, zamiast używanego ;)
    Siostra cioteczna tez już dziś dzwoniła, że jakby co, to ma wiele rzeczy po swoich chłopcach.
    Chociaż tylko delikatnie wspomniałam (tak samo potem podczas rozmowy tel.z Mamą), że chciałabym tylko, żeby w tym wszystkim wszyscy pamiętali, że chociaż chcą dobrze, a pieniądze na drzewie nie rosną, to żeby się nie zdziwili, że... nie wszystko będziemy chcieli używane ;) Zawsze fajnie kupić coś nowego, człek już tak ma ;) - także w sensie, że mieć możliwość wyboru, porównania etc. ...... Poza tym np.materac do łóżeczka czy przewijak - ze względów higienicznych wole mieć nowe :)

Edycik - kciuki za choopa!!! :-D I za wyniki :))) (pojutrze???? Eeeeee, mam nadzieję, że nie będą się tak grzebać ;) ).

madka - cienie, to cienie. Nie ma co się nakręcać, trzeba robić betę, albo normalne testy. Serio, serio. Ewentualnie chlapnij sobie jeszcze jeden test i nie spuszczaj go na tyle godzin z oka ;) Tylko nie pij wcześniej ze 2-3 godzin :-*
    Chociaż powiem Ci, że tu akurat to wcale nawet nie taki cień - najlepszej klasy cienie są tak cieniowate, że nawet mi ich na fotach nie łapało :P Wierz mi, chcąc nie chcąc, mam doktorat z wydłubywania sobie gał i oglądania testów pod różnymi katami, z różnym światłem - naturalnym, sztucznym, białym i żółtym..... B-) ;)))))))))))))))))))
    Dla spokoju możesz najwyżej jeszcze nie odstawiać Dupka, skoro coś tam się pojawiło i poczekać na betę/kolejne testy. A jaki test robiłaś? Masz może te Rossmanowe paskowe?
    P.S. Pisałam już kiedyś, że nasza forumowa wersja pewnego znanego powiedzenia powinna brzmieć "Cieniami, to piekło jest usłane" ;)))))

madzikk, madka, AgaL, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
‹‹ 1438 1439 1440 1441 1442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ