Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik m na pewno dostanie super pracę! trzymam kciuki. I za Twoją bętę wiesz że też trzymam mocno
Maju cieszę sie że są jakie pozytywyale plan awaryjny jak fajny to zawsze i tak można użyć
Cinnamon kurczę to też życze udanej zmiany pracy
Same zmiany na lepsze się szykują
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid dziękuję, ale nie sądzę by się udało
to praca na stanowisku urzędniczym, kandydatów pewnie będzie multum
do tego najpierw test a później ewentualnie rozmowa kwalifikacyjna.... Musiałabym mieć niezłe szczęście gdyby mi się udało
AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a co Wy myślicie o cieniach pojawiających się po kilku godzinach. Nie wiem już sama, ale chyba mam urojenia. Pojawiło się chyba ledwie widoczne coś po 5 h. Na zdjęciu ciężko zauważyć. Ja chyba nienormalna jestem. Coś sobie wymyślam. Ale to 14dpo więc byłoby coś więcej
Edycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko się powtórzę po raz setny....nie cierpię testów... robią nadzieję, łudzą...nie są jednoznaczne...i trzeba na betę biegać.
Madka jak się z tym czujesz? pójdziesz na betę?Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Na bete dzis nie pojde, bo laboratorium już zamknięte będzie. Dupka chyba brać nie będę. Ja chyba oszalałam.
Aguś jakieś złe doświadczenia z testami? Ja czuje się jakbym oszalałaPoczekam czy @ przyjdzie do piątku i potem powtórzę test i zrobię bete jak coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 12:47
AgaL lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Madka na ulotce z mojego testu jest napisane zeby brac pod uwage wynik tylko po 10 minutach. Ale rozumiem ze masz nadzieje, tez bym miala. A moze ten cien byl wczesniej tylko go nie widzialas, bo wiesz, jak mokre to wszystko ciemniejsze a jak teraz wyschlo to dopiero cos widac. Nie chce nakrecac ale jak masz watpliwosci czy dupka odstawic to ja bym raczej poszla na bete, chociaz nie wiem czy jakbys jeden dzien nie wziela to mialaby to ogromny wplyw, progesteron chyba tak szybko nie spada.
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Na test patrzyłam na pewno przy kiepskim świetle i bez soczewek. Wrzuciłam go do torebki i przyjrzałam się koło 11 w pracy jeszcze raz przy świetle dziennym.
Ginka mi niby mówiła, że test może jeszcze wyjść negatywny jak dupka odstawie, więc tak czy inaczej miałam go odstawić i zacząć brać ponownie po ewentualnym pozytywnym teście.
Znacie coś do przesyłania zdjęć z komórki, to Wam wrzucę, bo fotosik nie rozpoznaje formatu zdjęć.29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny