X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja określiłam cień, ale to ma blady kolor paska kontrolnego. Test mam DL Pink test. Teraz jade do apteki, po inny.

Bratek lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pożarłam 12 kostek czekolady milki crispy jogurt :) zapiłam pepsi ...oj jak mi dobrze :)

Madka rzeczywiście dziwny ten test, kup kilka innych i powtórz wieczorem i rano.

Madka bety nie będzie online w tej przychodni co robiłam.

Bratku też mam nadzieję,że za długo się grzebać nie będą bo zwiaruję ;)

madzikk, majju, AgaL, madka, Bratek lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Ja w przelocie między pracą a remontem ;)

Majju przykro mi z powodu bieli i tak długiego cyklu :*

Edycik trzymam kciuki za bete!

Madka u mnie też był cień po kilku godzinach, następnego dnia już był od razu ale taki słabiutki, że aparat go nie łapał dopiero jak test wysechł to na zdjęciu było coś widać. Nie wiem w sumie czy to pociecha :/ Bierz proga do jutra i powtórz test albo rób bete od rana :) Kciukam z całych sił!

Aguś nie da się chyba nie myśleć czy to <3 to w dobrym czasie czy nie. U nas zazwyczaj są tylko w weekendy, bo w tygodniu brak sił ;) Jak zaskoczyło to było jedno <3 w dni płodne a poprzednie tydzień wcześniej, tak więc jak ma się udać to się uda.

A co do objawów ciąży to ja w "szczęśliwym" cyklu miałam je dokładnie takie jak w pierwszych cyklach starań - uderzenia gorąca, ból jajników i piersi. I nic więcej. I je zignorowałam bo myślałam, że to już było więc ciąży nie ma ;)

madka, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • midnight Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka możesz powtórzyć, choć jak już mówiłam u mnie taki cień po paru ha był w cyklu poprzedzającym ten...nie wiem czy to ma jakieś znaczenie...na pewno dało nadzieję :)
    Coś tam jest..wszytsko teraz zalezy czy jednak był wcześniej..Ale szczerze to ja Ciebie nakręcać nie będe choc życzę Ci ciązy z całego serca...

Aga to super ze udało sie wcisnąć wcześniej! oby coś pomogła ta ginka :)

Edycik jak tam mąż ? gratuluję silnej woli ;) nie mogę się doczekać Twojego wyniku

Bratku ja nie mam nic przeciwko rzeczom po kimś, nawet ubranka-i tak nawet nowe trzeba najpierw wyprać i wyprasować, a tak jak piszesz, dziecku i tak jest wszystko jedno, do tego rzeczy typu wózki , nosidełka, krzesełka do karmienia etc, nie przydają się zwykle na długo...i potem zmartwienie ze tez trzeba się pozbyc bo zagraca ;) Z materacem sie zgadzam, też kupowałam nowy. przewijak mało sie przydał, w codziennym zabieganiu przewijało się gdzie popadnie ;)

madka, Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mid mąż już w domku opowiedział mi jak wyglądała ta rozmowa itp no a teraz czekamy czy się odezwą,ale fakt warunki lepsze niż w obecnej pracy.

Kochana a ja się boję mojego wyniku na samą myśl o nim.

midnight lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik Kochana nie martw się na zapas, wszystkie tutaj trzymamy mocno za Ciebie kciuki :*
    A mówi to ta, która zrobiła przed chwilą test owu (słaba kreska) i test ciążowy, ale czułość 25 (negatyw). Nakręcam się jeszcze tym, że piłam wcześniej :) i małe stężenie hcg było, no i czułość mniejsza :P :D
    Ale jak znam życie poranny test był do d...
    Dziwne jest tylko tyle, że żadnych bóli @ nie mam dzisiaj, a wczoraj były takie, że nospe brałam.

Zaraz posikam się ze śmiechu z własnej głupoty :D :D :D
    Dajcie mi w łeb :P

Trzymamy kciuki za M :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:33

niepewna91 lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Wy nie wiecie ze testy ovu wykrywają niski poziom HTC??

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test ovu znów pozytywny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 01:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby ktoś chodził na lekcję chemi to by wpadł na to :)

Bratek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepewna91 wrote:
    To Wy nie wiecie ze testy ovu wykrywają niski poziom HTC??
    A HTC to nie taki telefon? ;)

Edycik, AgaL, madka, Kjopa3, ZakreconaŻona, midnight, Paryzetka83, Bratek, Ejrene, cinnamon cookie, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka testy owu słabe to ja cały miesiąc mam, stężenie lh chyba mam takie, że wykrywa mi prawie cały czas słabą kreskę także tego :D jutro rano szczanko :)

AgaL, madka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepewna91 normalnie pogratulowałabym każdemu i daleko mi do bycia złośliwą... ale powiem jedno :Jak chciałaś wejść i pochwalić się ciążą na forum gdzie niektóre kobiety starają się latami...to źle trafiłaś albo jesteś bezczelna.
    I cieszę się że choć na lekcji chemii uważałaś (Twoim zdaniem - bo chyba o HCG Ci chodziło a nie HTC), bo lekcji pokory i taktu może życie Cię nauczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:50

Ruby, majju, madka, Kjopa3, Edycik, MamaTuśka, Paryzetka83, Ejrene, cinnamon cookie, midnight, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby kciukam za szczanko :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ruby kciukam za szczanko :)
    Ja mówię o tobie kobieto! ty masz rano szczać, a nie teraz :D

madka, AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    A HTC to nie taki telefon? ;)
    uśmiałam się :D

Majju jak @, nie ma? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:59

AgaL, Ruby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Ja mówię o tobie kobieto! ty masz rano szczać, a nie teraz :D
    Ale ja kumata jestem :P A tak się zastanawiałam, że u Ciebie za wcześnie :P

Ruby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ale ja kumata jestem :P A tak się zastanawiałam, że u Ciebie za wcześnie :P
    Jak tak pisałaś to aż mi się oczy zaświeciły żeby siknąć ale gdzie tam, to był by szczyt szczytów mej durnoty ;)

madka, AgaL, majju, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Jak tak pisałaś to aż mi się oczy zaświeciły żeby siknąć ale gdzie tam, to był by szczyt szczytów mej durnoty ;)
    Jest ten nałóg, nie ma co ;)

Ruby lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Szalone Szczaczki :D

madka, Ruby, majju, Edycik, Paryzetka83, midnight, madzikk lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś poczułam dzisiaj adrenalikę :D Wkręcające :D

AgaL, Ruby lubią tę wiadomość

‹‹ 1439 1440 1441 1442 1443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ