Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja określiłam cień, ale to ma blady kolor paska kontrolnego. Test mam DL Pink test. Teraz jade do apteki, po inny.
Bratek lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Pożarłam 12 kostek czekolady milki crispy jogurt
zapiłam pepsi ...oj jak mi dobrze
Madka rzeczywiście dziwny ten test, kup kilka innych i powtórz wieczorem i rano.
Madka bety nie będzie online w tej przychodni co robiłam.
Bratku też mam nadzieję,że za długo się grzebać nie będą bo zwiarujęmadzikk, majju, AgaL, madka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Cześć
Ja w przelocie między pracą a remontem
Majju przykro mi z powodu bieli i tak długiego cyklu :*
Edycik trzymam kciuki za bete!
Madka u mnie też był cień po kilku godzinach, następnego dnia już był od razu ale taki słabiutki, że aparat go nie łapał dopiero jak test wysechł to na zdjęciu było coś widać. Nie wiem w sumie czy to pociechaBierz proga do jutra i powtórz test albo rób bete od rana
Kciukam z całych sił!
Aguś nie da się chyba nie myśleć czy toto w dobrym czasie czy nie. U nas zazwyczaj są tylko w weekendy, bo w tygodniu brak sił
Jak zaskoczyło to było jedno
w dni płodne a poprzednie tydzień wcześniej, tak więc jak ma się udać to się uda.
A co do objawów ciąży to ja w "szczęśliwym" cyklu miałam je dokładnie takie jak w pierwszych cyklach starań - uderzenia gorąca, ból jajników i piersi. I nic więcej. I je zignorowałam bo myślałam, że to już było więc ciąży nie mamadka, Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Madka możesz powtórzyć, choć jak już mówiłam u mnie taki cień po paru ha był w cyklu poprzedzającym ten...nie wiem czy to ma jakieś znaczenie...na pewno dało nadzieję
Coś tam jest..wszytsko teraz zalezy czy jednak był wcześniej..Ale szczerze to ja Ciebie nakręcać nie będe choc życzę Ci ciązy z całego serca...
Aga to super ze udało sie wcisnąć wcześniej! oby coś pomogła ta ginka
Edycik jak tam mąż ? gratuluję silnej wolinie mogę się doczekać Twojego wyniku
Bratku ja nie mam nic przeciwko rzeczom po kimś, nawet ubranka-i tak nawet nowe trzeba najpierw wyprać i wyprasować, a tak jak piszesz, dziecku i tak jest wszystko jedno, do tego rzeczy typu wózki , nosidełka, krzesełka do karmienia etc, nie przydają się zwykle na długo...i potem zmartwienie ze tez trzeba się pozbyc bo zagracaZ materacem sie zgadzam, też kupowałam nowy. przewijak mało sie przydał, w codziennym zabieganiu przewijało się gdzie popadnie
madka, Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik Kochana nie martw się na zapas, wszystkie tutaj trzymamy mocno za Ciebie kciuki :*
A mówi to ta, która zrobiła przed chwilą test owu (słaba kreska) i test ciążowy, ale czułość 25 (negatyw). Nakręcam się jeszcze tym, że piłam wcześnieji małe stężenie hcg było, no i czułość mniejsza
Ale jak znam życie poranny test był do d...
Dziwne jest tylko tyle, że żadnych bóli @ nie mam dzisiaj, a wczoraj były takie, że nospe brałam.
Zaraz posikam się ze śmiechu z własnej głupoty
Dajcie mi w łeb
Trzymamy kciuki za MWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:33
niepewna91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niepewna91 normalnie pogratulowałabym każdemu i daleko mi do bycia złośliwą... ale powiem jedno :Jak chciałaś wejść i pochwalić się ciążą na forum gdzie niektóre kobiety starają się latami...to źle trafiłaś albo jesteś bezczelna.
I cieszę się że choć na lekcji chemii uważałaś (Twoim zdaniem - bo chyba o HCG Ci chodziło a nie HTC), bo lekcji pokory i taktu może życie Cię nauczy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:50
Ruby, majju, madka, Kjopa3, Edycik, MamaTuśka, Paryzetka83, Ejrene, cinnamon cookie, midnight, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
Ruby wrote:A HTC to nie taki telefon?
Majju jak @, nie ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:59
AgaL, Ruby, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Ja mówię o tobie kobieto! ty masz rano szczać, a nie teraz
A tak się zastanawiałam, że u Ciebie za wcześnie
Ruby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadka wrote:Ale ja kumata jestem
A tak się zastanawiałam, że u Ciebie za wcześnie
madka, AgaL, majju, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
Ruby wrote:Jak tak pisałaś to aż mi się oczy zaświeciły żeby siknąć ale gdzie tam, to był by szczyt szczytów mej durnoty
Ruby lubi tę wiadomość