Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madka, trzymam kciuki Skarbie :*
madka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Bartku "troszkę mniej uważnie czytają" hue hue
ale jesteś delikatna
Madka poczekam do tych dwóch tygodni po odstawieniu. Czasem mam wrażenie, że za moment będzie @ a potem przez pół dnia żadnych symptomów...
Paryzetko co teraz remontujesz w domku? Ja męczę M. o malowanie ale chyba szybciej będzie jak sama "chwycę za pędzel"tylko nie wiem czy podałam
Bratek lubi tę wiadomość
-
Edycik to podwójne kciuki za Ciebie i m
będzie dobrze
Oj Madka Madkano to jutro czekamy na wynik ? Z tym kupowaniem rzeczy dla dziecka to właśnie tak jest, bardzo dużo rzeczy okazuje się zbędnych
u nas np rożek się przydał
HTC się uśmiałamniesamowie
i to na lekcji chemii uczyli ? akurat nieuważałam
Kjopa dobrze że już po, ale na tych wynikach niestey absolutnie się nie znam
Bratku ja miałam taki przewijak z półką i wanienką w jednym, poleciłabym do małej przestrzeni, tylko wanienka bardzo mała, moja szybko rosnąca kobita ( ma 3 lata a ciuchy na 5-latkę kupuję) długo nie poużywała-ale przenieśliśmy się do duzej wanny szybko. Fajną rzecz widziałam ale w katalogu francuskim-w pl nie widziałam czegoś takiego- jakby taki ogranicznik do wanny , przedzielasz na pół i mniej wody się marnuje
Majju no współczuję tego dziwnego cyklu
madka, Bratek, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
midnight, hihi, my i tak mamy prysznic tylko - ale z głębokim brodzikiem (brany 2 lata temu pod kątem psa.... i kiedyś dziecka
) - więc nie da się zużyć za dużo wody
Ale fakt, brzmi bardzo ciekawie ten ogranicznikmidnight lubi tę wiadomość
-
Ruby wrote:u mnie jakieś 4- 5 dni po
Majju ja wciąż remontuję przedpokój, przerwaliśmy na chwilę i niepostrzeżenie minęły 2 miesiąceTeraz już nie odpuszczę dopóki nie skończę
majju lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyBratku kochana cynamon dobrze mówi już jakiś czas temu chcieliśmy edytować i zmienić nazwę tak żeby nie przychodziły dziwne osoby
ale niestety nie da rady! a szkoda , szkoda...
Madka y też rożek wypaśny kupiliśmy , a używany chyba nie był wcale, jeśli już to jeden raz na pokaz
Paryzetka no obstawiałam na sobotę, ale gdzieś w głębi buntuję się i nie chcę wcale testować. Nic z tego nie będzie, przechodzę jakby drugi okres, nie wiem o co kaman.madka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kurcze jak ja mialam chemie w szkole to telefonow komorkowych jeszcze nie bylo:/
Ruby, a nie da rady napisac do ovu przez 'zglos problem' lub 'kontakt', czy juz byly takie proby?
AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymajju wrote:Kurde klops Ruby widzę, że Twój organizm też świruje. Plamisz czy jak normalna @?
nie to takie z wodą pomieszane jakby...ale nie wiem czemu aż tyle. Z drugiej strony gruczoł bartoliniego jest przy ujściu do pochwy, a ja mam wrażenie, że to z szyjki idzie...nie wiem coś się popieprzyło
Madzikk nie wiem czy się da, nie próbowałam, ale mogę jutro to ogarnąć jak tylko nie zapomnęParyzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
-
Aj aj Ruby
Mogło by się już ustatkować, wystarczająco długo się już z tym męczysz.
A ja wymyśliłam coś na miarę HTCa mianowicie czy ktoś już wymyślił urządzonko do mierzenia poziomu beta hcg z krwi z palca? Żeby mierzyło tak jak glukometr
dla maniaczek testowania by było w sam raz
Paryzetka83, Bratek, madka, madzikk, AgaL, katiuszaa, Ruby, Kjopa3, midnight lubią tę wiadomość
-
Ruby a może to po owulacji jeszcze skoro na zagnieżdżenie za wcześnie? Tak kombinuję, bo nie spotkałam się z tym wcześniej. A z tym testowaniem to Cię rozumiem z jednej strony chcę wiedzieć jak najszybciej a z drugiej chcę to rzucić w diabły. I tak w sumie testuję ostatnio jak mam już odstawiać luteinę8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajju ja mogę być w gronie testujących ten produkt zanim go opatentujesz i wyprodukujesz na szeroką skalę
w sumie to taka prosta sprawa jest, dziwię się że takiego urządzenia jeszcze nie ma?!
Paryzetka - obstawiam jednak, że wszystko pokomplikowało się przez ten zabieg. Trudno trzeba to jakoś przetrawić
Kaitusza no babo wreszcie jesteś, ileż to cię można do tablicy wywoływaćkatiuszaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas raczej nieciekawie
Tarczycę mój P ma w super stanie - chciałabym taką:
TSH 1,220 (0,270-4,200)
Ft4 16,8 (12,0-22,0)
Prolaktyna 258,8 (86-324)
http://static.pokazywarka.pl/i/6425986/352715/win-20160316-23-43-15-pro.jpg
Komentarz do preparatu:
AGREGACJA PLEMNIKÓWWiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 00:53