Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madka, trzymam kciuki Skarbie :*
madka lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Bartku "troszkę mniej uważnie czytają" hue hue
ale jesteś delikatna 
Madka poczekam do tych dwóch tygodni po odstawieniu. Czasem mam wrażenie, że za moment będzie @ a potem przez pół dnia żadnych symptomów...
Paryzetko co teraz remontujesz w domku? Ja męczę M. o malowanie ale chyba szybciej będzie jak sama "chwycę za pędzel"
tylko nie wiem czy podałam
Bratek lubi tę wiadomość
-
Edycik to podwójne kciuki za Ciebie i m
będzie dobrze
Oj Madka Madka
no to jutro czekamy na wynik ? Z tym kupowaniem rzeczy dla dziecka to właśnie tak jest, bardzo dużo rzeczy okazuje się zbędnych
u nas np rożek się przydał 
HTC się uśmiałam
niesamowie
i to na lekcji chemii uczyli ? akurat nieuważałam

Kjopa dobrze że już po, ale na tych wynikach niestey absolutnie się nie znam
Bratku ja miałam taki przewijak z półką i wanienką w jednym, poleciłabym do małej przestrzeni, tylko wanienka bardzo mała, moja szybko rosnąca kobita ( ma 3 lata a ciuchy na 5-latkę kupuję) długo nie poużywała-ale przenieśliśmy się do duzej wanny szybko. Fajną rzecz widziałam ale w katalogu francuskim-w pl nie widziałam czegoś takiego- jakby taki ogranicznik do wanny , przedzielasz na pół i mniej wody się marnuje
Majju no współczuję tego dziwnego cyklu
madka, Bratek, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
midnight, hihi, my i tak mamy prysznic tylko - ale z głębokim brodzikiem (brany 2 lata temu pod kątem psa.... i kiedyś dziecka
) - więc nie da się zużyć za dużo wody 
Ale fakt, brzmi bardzo ciekawie ten ogranicznik
midnight lubi tę wiadomość
-
No jak na Ciebie to za wcześnie, ale w piątek będzie okejRuby wrote:u mnie jakieś 4- 5 dni po

Majju ja wciąż remontuję przedpokój, przerwaliśmy na chwilę i niepostrzeżenie minęły 2 miesiące
Teraz już nie odpuszczę dopóki nie skończę
majju lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualnyBratku kochana cynamon dobrze mówi już jakiś czas temu chcieliśmy edytować i zmienić nazwę tak żeby nie przychodziły dziwne osoby
ale niestety nie da rady! a szkoda , szkoda...
Madka y też rożek wypaśny kupiliśmy , a używany chyba nie był wcale, jeśli już to jeden raz na pokaz
Paryzetka no obstawiałam na sobotę, ale gdzieś w głębi buntuję się i nie chcę wcale testować. Nic z tego nie będzie, przechodzę jakby drugi okres, nie wiem o co kaman.
madka, Bratek lubią tę wiadomość
-
Kurcze jak ja mialam chemie w szkole to telefonow komorkowych jeszcze nie bylo:/
Ruby, a nie da rady napisac do ovu przez 'zglos problem' lub 'kontakt', czy juz byly takie proby?
AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymajju wrote:Kurde klops Ruby widzę, że Twój organizm też świruje. Plamisz czy jak normalna @?
nie to takie z wodą pomieszane jakby...ale nie wiem czemu aż tyle. Z drugiej strony gruczoł bartoliniego jest przy ujściu do pochwy, a ja mam wrażenie, że to z szyjki idzie...nie wiem coś się popieprzyło
Madzikk nie wiem czy się da, nie próbowałam, ale mogę jutro to ogarnąć jak tylko nie zapomnę
Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość
-
Aj aj Ruby
Mogło by się już ustatkować, wystarczająco długo się już z tym męczysz.
A ja wymyśliłam coś na miarę HTC
a mianowicie czy ktoś już wymyślił urządzonko do mierzenia poziomu beta hcg z krwi z palca? Żeby mierzyło tak jak glukometr
dla maniaczek testowania by było w sam raz
Paryzetka83, Bratek, madka, madzikk, AgaL, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kjopa3, midnight lubią tę wiadomość
-
Ruby a może to po owulacji jeszcze skoro na zagnieżdżenie za wcześnie? Tak kombinuję, bo nie spotkałam się z tym wcześniej. A z tym testowaniem to Cię rozumiem z jednej strony chcę wiedzieć jak najszybciej a z drugiej chcę to rzucić w diabły. I tak w sumie testuję ostatnio jak mam już odstawiać luteinę
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajju ja mogę być w gronie testujących ten produkt zanim go opatentujesz i wyprodukujesz na szeroką skalę
w sumie to taka prosta sprawa jest, dziwię się że takiego urządzenia jeszcze nie ma?!
Paryzetka - obstawiam jednak, że wszystko pokomplikowało się przez ten zabieg. Trudno trzeba to jakoś przetrawić
Kaitusza no babo wreszcie jesteś, ileż to cię można do tablicy wywoływać
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas raczej nieciekawie

Tarczycę mój P ma w super stanie - chciałabym taką
:
TSH 1,220 (0,270-4,200)
Ft4 16,8 (12,0-22,0)
Prolaktyna 258,8 (86-324)
http://static.pokazywarka.pl/i/6425986/352715/win-20160316-23-43-15-pro.jpg