X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka, trzymam kciuki Skarbie :*

madka lubi tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • majju Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartku "troszkę mniej uważnie czytają" hue hue :D ale jesteś delikatna :)

Madka poczekam do tych dwóch tygodni po odstawieniu. Czasem mam wrażenie, że za moment będzie @ a potem przez pół dnia żadnych symptomów...

Paryzetko co teraz remontujesz w domku? Ja męczę M. o malowanie ale chyba szybciej będzie jak sama "chwycę za pędzel" :D tylko nie wiem czy podałam ;)

Bratek lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku niestety nazwy nie można edytować :/ a próby już były ;)

Bratek lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik to podwójne kciuki za Ciebie i m :) będzie dobrze

Oj Madka Madka :) no to jutro czekamy na wynik ? Z tym kupowaniem rzeczy dla dziecka to właśnie tak jest, bardzo dużo rzeczy okazuje się zbędnych :) u nas np rożek się przydał ;)

HTC się uśmiałam :) :D niesamowie :D :D i to na lekcji chemii uczyli ? akurat nieuważałam :D :D

Kjopa dobrze że już po, ale na tych wynikach niestey absolutnie się nie znam

Bratku ja miałam taki przewijak z półką i wanienką w jednym, poleciłabym do małej przestrzeni, tylko wanienka bardzo mała, moja szybko rosnąca kobita ( ma 3 lata a ciuchy na 5-latkę kupuję) długo nie poużywała-ale przenieśliśmy się do duzej wanny szybko. Fajną rzecz widziałam ale w katalogu francuskim-w pl nie widziałam czegoś takiego- jakby taki ogranicznik do wanny , przedzielasz na pół i mniej wody się marnuje

Majju no współczuję tego dziwnego cyklu :/

madka, Bratek, AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • midnight Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas jak beta ? bo to chyba dziś ?

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    midnight, hihi, my i tak mamy prysznic tylko - ale z głębokim brodzikiem (brany 2 lata temu pod kątem psa.... i kiedyś dziecka ;) ) - więc nie da się zużyć za dużo wody :)
    Ale fakt, brzmi bardzo ciekawie ten ogranicznik :)

midnight lubi tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    u mnie jakieś 4- 5 dni po ;)
    No jak na Ciebie to za wcześnie, ale w piątek będzie okej ;)

Majju ja wciąż remontuję przedpokój, przerwaliśmy na chwilę i niepostrzeżenie minęły 2 miesiące ;) Teraz już nie odpuszczę dopóki nie skończę ;)

majju lubi tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku kochana cynamon dobrze mówi już jakiś czas temu chcieliśmy edytować i zmienić nazwę tak żeby nie przychodziły dziwne osoby ;) ale niestety nie da rady! a szkoda , szkoda...

Madka y też rożek wypaśny kupiliśmy , a używany chyba nie był wcale, jeśli już to jeden raz na pokaz :D

Paryzetka no obstawiałam na sobotę, ale gdzieś w głębi buntuję się i nie chcę wcale testować. Nic z tego nie będzie, przechodzę jakby drugi okres, nie wiem o co kaman.

madka, Bratek lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde klops Ruby widzę, że Twój organizm też świruje. Plamisz czy jak normalna @?

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak ja mialam chemie w szkole to telefonow komorkowych jeszcze nie bylo:/

Ruby, a nie da rady napisac do ovu przez 'zglos problem' lub 'kontakt', czy juz byly takie proby?

AgaL, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Kurde klops Ruby widzę, że Twój organizm też świruje. Plamisz czy jak normalna @?

nie to takie z wodą pomieszane jakby...ale nie wiem czemu aż tyle. Z drugiej strony gruczoł bartoliniego jest przy ujściu do pochwy, a ja mam wrażenie, że to z szyjki idzie...nie wiem coś się popieprzyło :/

Madzikk nie wiem czy się da, nie próbowałam, ale mogę jutro to ogarnąć jak tylko nie zapomnę :)

Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj aj Ruby :/ Mogło by się już ustatkować, wystarczająco długo się już z tym męczysz.

A ja wymyśliłam coś na miarę HTC :D a mianowicie czy ktoś już wymyślił urządzonko do mierzenia poziomu beta hcg z krwi z palca? Żeby mierzyło tak jak glukometr :) dla maniaczek testowania by było w sam raz :D

Paryzetka83, Bratek, madka, madzikk, AgaL, katiuszaa, Ruby, Kjopa3, midnight lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a może to po owulacji jeszcze skoro na zagnieżdżenie za wcześnie? Tak kombinuję, bo nie spotkałam się z tym wcześniej. A z tym testowaniem to Cię rozumiem z jednej strony chcę wiedzieć jak najszybciej a z drugiej chcę to rzucić w diabły. I tak w sumie testuję ostatnio jak mam już odstawiać luteinę ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to lipa z nazwą :(
    Chociaż można chyba jeszcze do adminów forum napisać z prośbą o zmianę ;)

majju - dooobre z tym domowym urządzonkiem, dobre ;)

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.
    Znowu nawaliłam i mnie nie było, Wybaczycie? Chyba zbliża mi się @ bo od niedzieli non stop się z kimś kłócę i dochodzę do wniosku że może to jednak moje hormony. Postaram się zaraz nadrobić zaległości.

AgaL lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka fajnie, że jesteś :)

katiuszaa lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju ja mogę być w gronie testujących ten produkt zanim go opatentujesz i wyprodukujesz na szeroką skalę :) w sumie to taka prosta sprawa jest, dziwię się że takiego urządzenia jeszcze nie ma?!

Paryzetka - obstawiam jednak, że wszystko pokomplikowało się przez ten zabieg. Trudno trzeba to jakoś przetrawić :/

Kaitusza no babo wreszcie jesteś, ileż to cię można do tablicy wywoływać ;)

katiuszaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no zrozum nie miałam czasu kłóciłam się to z mężem to z matką to z klientami ;) Generalnie tydzień mam pod wezwaniem wojny o wszystko ze wszystkimi.
    Majju ja też się zapisuję do testowania tego urządzenia z krwi

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby, Katiuszka też się zgłaszam :) To teraz Majju będzie miała robotę ;)

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Kjopa3 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas raczej nieciekawie :-/

Tarczycę mój P ma w super stanie - chciałabym taką :-) :

TSH 1,220 (0,270-4,200)
    Ft4 16,8 (12,0-22,0)
    Prolaktyna 258,8 (86-324)

http://static.pokazywarka.pl/i/6425986/352715/win-20160316-23-43-15-pro.jpg

Komentarz do preparatu:

AGREGACJA PLEMNIKÓW :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2016, 00:53

f2wlx1hpc3bq5aq6.png
    19 cykl starań-od 10.2014r.-14 cpp <3
    06.07.2009r - synuś
    04.2015r- 10tc [*]
‹‹ 1441 1442 1443 1444 1445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ