X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik:* racja podejdę do tego tak, że mój wykres przyda się ewentualnie gin jak pójdę na wizytę i na monitoringi. Ale stresuje mnie to mierzenie bardzo ;)

Madka dziękuje :*:* co do Twoich wątpliwości co do <3 z M to wydaje mi się, że nie robiłby tak. Nie wierzę. Jakby bardzo nie chciał to pewnie nalegałby na zabezpieczanie się itp. Odgoń te myśli raz a dobrze!:*

Ruby gratuluje złożenia dwóch aplikacji o nową pracę!! to naprawdę coś i trzymam kciuki by coś z tego wyszło :) a co do tego czegoś co puchnie... to współczuje, może faktycznie pokaż się jakiemuś lekarzowi... co za dziadostwo, dałoby Ci już spokój!

Piszecie że <3 głównie w weekendy, u nas też raczej...tak jak Edycik pisze, człowiek wyspany, wypoczęty...nie trzeba rano wstać, od razu inaczej ;) Chciałabym tylko pozbyć się tej natrętnej myśli....kiedy najlepiej, czy w ten dzień czy w ten, jaki śluz itp

Edycik, majju, madka lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ryby myslalam ze testowalas dwie pozycje :) glodnemu chleb na mysli - niedlugo owulka u mnie.
    A mocno puchnie? Moze dlatego ze sie goi.

No to Edycik ojczulek dziala na ciebie :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś 10 dpo i test owu pozytywny... O co chodzi help

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepewna91 - my nie mamy szklanej kuli, zapraszam do czytania regulaminu i zapoznania się z nim 1 strona.
    Z tego co wiem test owulacyjny ma za zadnie potwierdzić owulację, a ciązowy dopiero potwierdza ciążę.

Ruby, majju, AgaL, madzikk, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Bratek, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • midnight Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Kasiu mam nadzieję ze uda Ci się szczerze pogadać z tą przyjaciólką, na pewno zrozumie.

Bratku taka zabawka jak każda- albo się spodoba albo nie ;) ale uważaj, jak będziesz kładła do lóżeczka od początku to może się na długo przywiązać :) przynajmniej u mni etak było, młoda miąła w łóżeczku niewielkiego misia, tak żeby coś było, okazało się ze gdy podrosła i do tej pory to jest miś na zasadzie-bez niego nie zasnę, teraz trochę w dzień odeszło, ale jeszcze jakiś czas temu się z nim na krok ni erozstawała :)
    Ja na razie wstrzymam się z kupowaniem, za to w najbliższym czasie zamierzam przejrzeć co zostało po młodej, i wtedy będe wiedziała co trzeba kupić, ale z tym poczekam az pozanm płeć.
    Bo dla dziewczynki mam wory ubrań :)

Edycik eh trzymasz w napięciu..

Madka tulę :* przykro mi...

Kas trzymam kciuki za ładny przyrost

Majju tulę :* kurcze co z tymi Waszymi cyklami ?

Agus może zamiast obstawiać to <3 co drugi dzień i na pewno traficie :) ? życzę zeby sie udało

Ruby to trzymam kciuki zeby udało się zdobyć świetną nową prace :) A z tym puchnięciem...kurcze współczuję

Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucc no właśnie coś dziwnego, bo było nienaturalnie sucho. Nawet sluzu z podniecenia nie było, więc nie kumam :D

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mój M. ma rozmowę o pracę, bo tej ma serdecznie dość...ależ się denerwuję, aż mi niedobrze ze stresu.Trzymac kciuki kobity.

madka, Bratek lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Midnight uważam to za urocze z tymi ulubionymi misiami, pieluszkami, kocykami... :)

Tak zazwyczaj wychodzi że co 2 dni, jednak myślenie trudno całkiem wyłączyć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 09:34

Edycik, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik trzymam za Twojego M, powodzonka :)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam dziś zapał do pracy....zerowy :P

Edycik, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Lucc no właśnie coś dziwnego, bo było nienaturalnie sucho. Nawet sluzu z podniecenia nie było, więc nie kumam :D

No ze mnie tez tam zawsze cos wyleci , że tak się wyrażę, ale może u każdego inaczej jest ?:) myślę, że aż taki perfidny by nie był twój m :)

Edycik - z takimi kibickami to dostanie w mig robotę ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby też mi się wydaje, że to może być podrażnienie przy podawaniu luteiny, a jak jest śluz to trzeba wykorzystać :) Może podwójna owulacja :)

Edycik trzymam kciuki za Twojego M. A jakby tak dostał pracę i Twoja beta by wykazała.... No wiesz :) POWODZENIA!

Midnight ja nie wiem co z tymi moimi cyklami, ale szukam pozytywów spóźniania się małpy, przynajmniej ewentualna owulacja wypadnie po Świętach :)
    Edit: chociaż mieliśmy już opracowany plan awaryjny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 09:40

Edycik, midnight, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdę jutro imieniny Ś.p.mojego Taty...własnie zerkłam na kalendarz ..jutro Zbysia.

Majjusia gdyby same takie dobre newsy nam towarzyszyły byłoby super.Własnie z Twoją owulką wtedy będzie opóźnienie i będziecie już sami w domku ;)

Agus = Edycik ( zapał do roboty zerowy ) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 09:43

AgaL lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik... Jeśli nie masz ochoty normalnie pogadać i doradzić to omin po je pytanie A nie się głupio wypowiadasz

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby
    a moze powinnaś przejść na lutkę pod język skoro dowcipna Cię podrażnia ?

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepewna91 z całym szacunkiem ale głupio się nie wypowiadam.Zadałaś dziwne pytanie 10dpo test owu pozytywny....no przecież to nie jest test ciązowy i nie wykazuje ciązy.

madzikk, Ruby, madka, AgaL, cinnamon cookie, midnight, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niepewna a czytalas juz pierwsza strone, jak nie to zapraszam! Pytania typu 'swedzi mnie prawy sutek, czy to ciaza?' Radze googlowac.

Ruby, Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita wrote:
    Ruby
    a moze powinnaś przejść na lutkę pod język skoro dowcipna Cię podrażnia ?
    Luce właśnie mam taki zamiar, następny cykl tylko i wyłącznie pod język. Nie chcę znowu czegoś złapać...

madka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niepewna91 wrote:
    Edycik... Jeśli nie masz ochoty normalnie pogadać i doradzić to omin po je pytanie A nie się głupio wypowiadasz
    toż to swieta prawda co Edycik napisała, testy owulacyjne do wskazania owulacji, a ciążowe do ciąży.

Edycik, AgaL, madzikk, cinnamon cookie, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość

‹‹ 1435 1436 1437 1438 1439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ