Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik:* racja podejdę do tego tak, że mój wykres przyda się ewentualnie gin jak pójdę na wizytę i na monitoringi. Ale stresuje mnie to mierzenie bardzo
Madka dziękuje :*:* co do Twoich wątpliwości co doz M to wydaje mi się, że nie robiłby tak. Nie wierzę. Jakby bardzo nie chciał to pewnie nalegałby na zabezpieczanie się itp. Odgoń te myśli raz a dobrze!:*
Ruby gratuluje złożenia dwóch aplikacji o nową pracę!! to naprawdę coś i trzymam kciuki by coś z tego wyszłoa co do tego czegoś co puchnie... to współczuje, może faktycznie pokaż się jakiemuś lekarzowi... co za dziadostwo, dałoby Ci już spokój!
Piszecie żegłównie w weekendy, u nas też raczej...tak jak Edycik pisze, człowiek wyspany, wypoczęty...nie trzeba rano wstać, od razu inaczej
Chciałabym tylko pozbyć się tej natrętnej myśli....kiedy najlepiej, czy w ten dzień czy w ten, jaki śluz itp
Edycik, majju, madka lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ryby myslalam ze testowalas dwie pozycje
glodnemu chleb na mysli - niedlugo owulka u mnie.
A mocno puchnie? Moze dlatego ze sie goi.
No to Edycik ojczulek dziala na ciebieEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niepewna91 - my nie mamy szklanej kuli, zapraszam do czytania regulaminu i zapoznania się z nim 1 strona.
Z tego co wiem test owulacyjny ma za zadnie potwierdzić owulację, a ciązowy dopiero potwierdza ciążę.Ruby, majju, AgaL, madzikk, EwelinaaKa, cinnamon cookie, Bratek, Paryzetka83, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
hej
Kasiu mam nadzieję ze uda Ci się szczerze pogadać z tą przyjaciólką, na pewno zrozumie.
Bratku taka zabawka jak każda- albo się spodoba albo nieale uważaj, jak będziesz kładła do lóżeczka od początku to może się na długo przywiązać
przynajmniej u mni etak było, młoda miąła w łóżeczku niewielkiego misia, tak żeby coś było, okazało się ze gdy podrosła i do tej pory to jest miś na zasadzie-bez niego nie zasnę, teraz trochę w dzień odeszło, ale jeszcze jakiś czas temu się z nim na krok ni erozstawała
Ja na razie wstrzymam się z kupowaniem, za to w najbliższym czasie zamierzam przejrzeć co zostało po młodej, i wtedy będe wiedziała co trzeba kupić, ale z tym poczekam az pozanm płeć.
Bo dla dziewczynki mam wory ubrań
Edycik eh trzymasz w napięciu..
Madka tulę :* przykro mi...
Kas trzymam kciuki za ładny przyrost
Majju tulę :* kurcze co z tymi Waszymi cyklami ?
Agus może zamiast obstawiać toco drugi dzień i na pewno traficie
? życzę zeby sie udało
Ruby to trzymam kciuki zeby udało się zdobyć świetną nową praceA z tym puchnięciem...kurcze współczuję
Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Lucc no właśnie coś dziwnego, bo było nienaturalnie sucho. Nawet sluzu z podniecenia nie było, więc nie kumam29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Midnight uważam to za urocze z tymi ulubionymi misiami, pieluszkami, kocykami...
Tak zazwyczaj wychodzi że co 2 dni, jednak myślenie trudno całkiem wyłączyćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 09:34
Edycik, midnight lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnymadka wrote:Lucc no właśnie coś dziwnego, bo było nienaturalnie sucho. Nawet sluzu z podniecenia nie było, więc nie kumam
No ze mnie tez tam zawsze cos wyleci , że tak się wyrażę, ale może u każdego inaczej jest ?myślę, że aż taki perfidny by nie był twój m
Edycik - z takimi kibickami to dostanie w mig robotęEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Ruby też mi się wydaje, że to może być podrażnienie przy podawaniu luteiny, a jak jest śluz to trzeba wykorzystać
Może podwójna owulacja
Edycik trzymam kciuki za Twojego M. A jakby tak dostał pracę i Twoja beta by wykazała.... No wieszPOWODZENIA!
Midnight ja nie wiem co z tymi moimi cyklami, ale szukam pozytywów spóźniania się małpy, przynajmniej ewentualna owulacja wypadnie po Świętach
Edit: chociaż mieliśmy już opracowany plan awaryjnyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 09:40
Edycik, midnight, madzikk, AgaL lubią tę wiadomość
-
Kurdę jutro imieniny Ś.p.mojego Taty...własnie zerkłam na kalendarz ..jutro Zbysia.
Majjusia gdyby same takie dobre newsy nam towarzyszyły byłoby super.Własnie z Twoją owulką wtedy będzie opóźnienie i będziecie już sami w domku
Agus = Edycik ( zapał do roboty zerowy )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 09:43
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niepewna91 z całym szacunkiem ale głupio się nie wypowiadam.Zadałaś dziwne pytanie 10dpo test owu pozytywny....no przecież to nie jest test ciązowy i nie wykazuje ciązy.
madzikk, Ruby, madka, AgaL, cinnamon cookie, midnight, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Niepewna a czytalas juz pierwsza strone, jak nie to zapraszam! Pytania typu 'swedzi mnie prawy sutek, czy to ciaza?' Radze googlowac.
Ruby, Edycik, AgaL, cinnamon cookie, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniepewna91 wrote:Edycik... Jeśli nie masz ochoty normalnie pogadać i doradzić to omin po je pytanie A nie się głupio wypowiadasz
Edycik, AgaL, madzikk, cinnamon cookie, midnight, Kjopa3 lubią tę wiadomość