Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, myślę, że jednak wszystko już u mnie stracone. Czekam na @. Podejrzewam, że dupek musiał mi tak objawy podnieść. Dziś to się do piersi dotknąć nie mogę, a zaczęły dopiero boleć wczoraj. Zawsze bolały już od owulki. Ewidentnie widać, że każdy cykl jest inny i z innymi objawami. Np nigdy wcześniej nie bolały mnie jajniki, a teraz po owu codziennie je czułam. Narobiłam sobie nadziei, ale spodziewałam się tego. Ehh, mogę wymienić dużo objawów, których wcześniej nie miałam. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka, więc w piątek najpóźniej będzie @. Na bete nie pójdę, bo wystarczającym stresem dla mnie jest biel na teście. W weekend pojadę na działkę i wyżyję się szlifując gips na ścianach. Najgorsze jest to, że zastanawiam się już nad tym czy mnie mąż nie oszukuje i to już jest chore. On nie marzy o dziecku tak jak ja. A skoro
tuż przed snem, a ja zasypiam od razu to może... Ehh, głupia jestem
Edycik robisz bete?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ach Edycik niby ok...ale to pierwszy cykl od kilku w którym mierzę tempkę i nie wiem czy będzie owulacyjny czy nie i zaczęłam się nakręcać,że źle obstawiałam owu i pewnie się nie uda, a to ten mój marzec i tak bardzo chciałabym prezent na urodziny w postaci brzuszka
... głupia ja
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Aguś ja wiem,że mierzenie temperaturki i ten wykres cholernie stresuje ale warto zawsze coś wiedzieć.Ja kilka razy do ginekologa drukowałam wykres na który sam rzucał okiem.Może nie taki diabeł straszny....Ja Ci z całego serca zyczę byś miała ten urodzinowy prezencik.
Madka tak psychicznie zbieram się by iść na betę dziś.
Kurczę Madka nie wiem co powiedzieć....wysyłam pozytywne myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 08:50
madka, AgaL lubią tę wiadomość
-
Aguś Kochana, strasznie mi przykro z tym nakręcaniem. Nie napiszę Ci wyluzuj, bo to nie ma sensu. Wiem co czujesz. Ja po każdym
zastanawiam się czy w dobrym momencie, czy nie. Trzymam za Ciebie strasznie mocno kciuki! Pamiętam jak dzięki Tobie podniosłam się z dołka. Życzę Ci z całego serca, żeby udało Ci się choć trochę wyłączyć od tego myślenia :*
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
nick nieaktualnyHej Laski,
Mada przykro mi z powodu bieli :* a co do m to nie kumam , że ty zasypiasz a on co? że co wyciąga z ciebi enasienie? serio nie kumam, ale chyba nie o to chodzi co?
Majju ja teraz portfela szukam na alieno i dzisiaj zamawiam te lakiery co ty zamowilas
Agus, Luce - ja tez z kawką siędzię i was czytam
Kobiety aplikowałam dizisaj na dwie pozycjejestem z siebi edumna, to pierwszy krok
Nie wiem czego ja się tak boję przecież to tylko rozmowa , nic zobowiązującego
Nie chcę już biadolić ale wczoraj spuchłam znowu tam nie wiem od czego ale zaczyna mnie to wku....ć nie nażarty, już chucham i dmucham na siebie, łykam pałeczki kwasu mlekowego, używam płynu z apteki do mycia, smaruję się po goleniu maścią antybakteryjną i ch..j.
madka, Edycik, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ruby ja nie umiem wyczuć czy m kończy
Gratuluję i życzę powodzenia z pracą
Puchnie tam po wycięciu?Ruby lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Edycik zerknelam na twoj wykres i zaczelam sie smiac. Widze ze bzykanko regularnie (tylko) w weekendy
Ale tak naprawde w porownaniu do poprzednich wykresow ten jest naprawde fajny, i to nie nakrecam na ciaze ale ogolnie widac ze byla owulka. Bralas clo w tym cyklu? Dalej bierzesz dupka bo on moze powodawac wyzsze tempki.
Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnymadka wrote:Ruby ja nie umiem wyczuć czy m kończy
Gratuluję i życzę powodzenia z pracą
Puchnie tam po wycięciu?ja to zawsz cuzję kiedy dlatego nie wiedziałam o co ci chodzi do końca
Tak puchnie to po wycieciu znowuraz jest fajne , a za chwilę znowu puchnie. Nie wiem czy to nie wina aplikowania luteiny
już chciałam nie aplikować wczoraj ale może jeszcze do końca tyg jakoś wytrzymam.
-
Madzikk tak wyszło,że bzykanko było tylko w weekendy
też na to patrzyłam
w tygodniu nam się nie chciało.A w weekend człowiek wyspany i zupełnie inaczej patrzy na świat.
Dupka nie biorę drugi dzień, CLO tez nie brałam,piję tylko zioła o.Sroki.
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby a może skonsultuj tą opuchliznę z lekarzem,może potrzebna jest maść w antybiotyku po prostu?
Bez dupka to ładna ta temp.Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny