Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane, myślę, że jednak wszystko już u mnie stracone. Czekam na @. Podejrzewam, że dupek musiał mi tak objawy podnieść. Dziś to się do piersi dotknąć nie mogę, a zaczęły dopiero boleć wczoraj. Zawsze bolały już od owulki. Ewidentnie widać, że każdy cykl jest inny i z innymi objawami. Np nigdy wcześniej nie bolały mnie jajniki, a teraz po owu codziennie je czułam. Narobiłam sobie nadziei, ale spodziewałam się tego. Ehh, mogę wymienić dużo objawów, których wcześniej nie miałam. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka, więc w piątek najpóźniej będzie @. Na bete nie pójdę, bo wystarczającym stresem dla mnie jest biel na teście. W weekend pojadę na działkę i wyżyję się szlifując gips na ścianach. Najgorsze jest to, że zastanawiam się już nad tym czy mnie mąż nie oszukuje i to już jest chore. On nie marzy o dziecku tak jak ja. A skoro
tuż przed snem, a ja zasypiam od razu to może... Ehh, głupia jestem 
Edycik robisz bete?29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Ach Edycik niby ok...ale to pierwszy cykl od kilku w którym mierzę tempkę i nie wiem czy będzie owulacyjny czy nie i zaczęłam się nakręcać,że źle obstawiałam owu i pewnie się nie uda, a to ten mój marzec i tak bardzo chciałabym prezent na urodziny w postaci brzuszka
... głupia ja
Edycik lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
Aguś ja wiem,że mierzenie temperaturki i ten wykres cholernie stresuje ale warto zawsze coś wiedzieć.Ja kilka razy do ginekologa drukowałam wykres na który sam rzucał okiem.Może nie taki diabeł straszny....Ja Ci z całego serca zyczę byś miała ten urodzinowy prezencik.
Madka tak psychicznie zbieram się by iść na betę dziś.
Kurczę Madka nie wiem co powiedzieć....wysyłam pozytywne myśli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 08:50
madka, AgaL lubią tę wiadomość
-
Aguś Kochana, strasznie mi przykro z tym nakręcaniem. Nie napiszę Ci wyluzuj, bo to nie ma sensu. Wiem co czujesz. Ja po każdym
zastanawiam się czy w dobrym momencie, czy nie. Trzymam za Ciebie strasznie mocno kciuki! Pamiętam jak dzięki Tobie podniosłam się z dołka. Życzę Ci z całego serca, żeby udało Ci się choć trochę wyłączyć od tego myślenia :*
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
nick nieaktualnyHej Laski,
Mada przykro mi z powodu bieli :* a co do m to nie kumam , że ty zasypiasz a on co? że co wyciąga z ciebi enasienie? serio nie kumam, ale chyba nie o to chodzi co?
Majju ja teraz portfela szukam na alie
no i dzisiaj zamawiam te lakiery co ty zamowilas 
Agus, Luce - ja tez z kawką siędzię i was czytam
Kobiety aplikowałam dizisaj na dwie pozycje
jestem z siebi edumna, to pierwszy krok 
Nie wiem czego ja się tak boję przecież to tylko rozmowa , nic zobowiązującego
Nie chcę już biadolić ale wczoraj spuchłam znowu tam nie wiem od czego ale zaczyna mnie to wku....ć nie nażarty, już chucham i dmucham na siebie, łykam pałeczki kwasu mlekowego, używam płynu z apteki do mycia, smaruję się po goleniu maścią antybakteryjną i ch..j.
madka, Edycik, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Ruby ja nie umiem wyczuć czy m kończy

Gratuluję i życzę powodzenia z pracą
Puchnie tam po wycięciu?
Ruby lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Edycik zerknelam na twoj wykres i zaczelam sie smiac. Widze ze bzykanko regularnie (tylko) w weekendy
Ale tak naprawde w porownaniu do poprzednich wykresow ten jest naprawde fajny, i to nie nakrecam na ciaze ale ogolnie widac ze byla owulka. Bralas clo w tym cyklu? Dalej bierzesz dupka bo on moze powodawac wyzsze tempki.
Edycik lubi tę wiadomość

31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyacha, teraz kumammadka wrote:Ruby ja nie umiem wyczuć czy m kończy

Gratuluję i życzę powodzenia z pracą
Puchnie tam po wycięciu?
ja to zawsz cuzję kiedy dlatego nie wiedziałam o co ci chodzi do końca 
Tak puchnie to po wycieciu znowu
raz jest fajne , a za chwilę znowu puchnie. Nie wiem czy to nie wina aplikowania luteiny
już chciałam nie aplikować wczoraj ale może jeszcze do końca tyg jakoś wytrzymam.
-
Madzikk tak wyszło,że bzykanko było tylko w weekendy
też na to patrzyłam
w tygodniu nam się nie chciało.A w weekend człowiek wyspany i zupełnie inaczej patrzy na świat.
Dupka nie biorę drugi dzień, CLO tez nie brałam,piję tylko zioła o.Sroki.
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny8 kwietnia jestem umówiona do mądrej głowy, jak się nie pogorszy to wytrzymam, jesli urośnie to będę musiała gdzieś iść, ale mojego nie ma więc wolałabym poczekać na niego...Edycik wrote:Ruby a może skonsultuj tą opuchliznę z lekarzem,może potrzebna jest maść w antybiotyku po prostu?
Bez dupka to ładna ta temp.
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH