X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas bądź dobrej myśli, to na pewno dobrze Ci zrobi, ja jestem, że będzie ładny przyrost :*

Luccecita dołączam się do kawy, a Ty pewnie już po ;)

kas50 lubi tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś u mnie też słoneczko za oknem i pogoda piękna.
    A jak Ty się czujesz kochana?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, myślę, że jednak wszystko już u mnie stracone. Czekam na @. Podejrzewam, że dupek musiał mi tak objawy podnieść. Dziś to się do piersi dotknąć nie mogę, a zaczęły dopiero boleć wczoraj. Zawsze bolały już od owulki. Ewidentnie widać, że każdy cykl jest inny i z innymi objawami. Np nigdy wcześniej nie bolały mnie jajniki, a teraz po owu codziennie je czułam. Narobiłam sobie nadziei, ale spodziewałam się tego. Ehh, mogę wymienić dużo objawów, których wcześniej nie miałam. Wczoraj wzięłam ostatniego dupka, więc w piątek najpóźniej będzie @. Na bete nie pójdę, bo wystarczającym stresem dla mnie jest biel na teście. W weekend pojadę na działkę i wyżyję się szlifując gips na ścianach. Najgorsze jest to, że zastanawiam się już nad tym czy mnie mąż nie oszukuje i to już jest chore. On nie marzy o dziecku tak jak ja. A skoro <3 tuż przed snem, a ja zasypiam od razu to może... Ehh, głupia jestem :(

Edycik robisz bete?

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach Edycik niby ok...ale to pierwszy cykl od kilku w którym mierzę tempkę i nie wiem czy będzie owulacyjny czy nie i zaczęłam się nakręcać,że źle obstawiałam owu i pewnie się nie uda, a to ten mój marzec i tak bardzo chciałabym prezent na urodziny w postaci brzuszka ;) ... głupia ja ;)

Edycik lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madka Kochana Ciebie też dziwne myśli dopadły z rana.... tulę i odganiam głupoty:*

Edycik, madka lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja wiem,że mierzenie temperaturki i ten wykres cholernie stresuje ale warto zawsze coś wiedzieć.Ja kilka razy do ginekologa drukowałam wykres na który sam rzucał okiem.Może nie taki diabeł straszny....Ja Ci z całego serca zyczę byś miała ten urodzinowy prezencik.

Madka tak psychicznie zbieram się by iść na betę dziś.
    Kurczę Madka nie wiem co powiedzieć....wysyłam pozytywne myśli.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 08:50

madka, AgaL lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś Kochana, strasznie mi przykro z tym nakręcaniem. Nie napiszę Ci wyluzuj, bo to nie ma sensu. Wiem co czujesz. Ja po każdym <3 zastanawiam się czy w dobrym momencie, czy nie. Trzymam za Ciebie strasznie mocno kciuki! Pamiętam jak dzięki Tobie podniosłam się z dołka. Życzę Ci z całego serca, żeby udało Ci się choć trochę wyłączyć od tego myślenia :*

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski,

Mada przykro mi z powodu bieli :* a co do m to nie kumam , że ty zasypiasz a on co? że co wyciąga z ciebi enasienie? serio nie kumam, ale chyba nie o to chodzi co?

Majju ja teraz portfela szukam na alie ;) no i dzisiaj zamawiam te lakiery co ty zamowilas :)

Agus, Luce - ja tez z kawką siędzię i was czytam :)

Kobiety aplikowałam dizisaj na dwie pozycje :) jestem z siebi edumna, to pierwszy krok :)
    Nie wiem czego ja się tak boję przecież to tylko rozmowa , nic zobowiązującego :)

Nie chcę już biadolić ale wczoraj spuchłam znowu tam nie wiem od czego ale zaczyna mnie to wku....ć nie nażarty, już chucham i dmucham na siebie, łykam pałeczki kwasu mlekowego, używam płynu z apteki do mycia, smaruję się po goleniu maścią antybakteryjną i ch..j.

madka, Edycik, AgaL, Bratek, Kjopa3 lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik dziękuję :* I wierzę w Ciebie :)

Edycik lubi tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja nie umiem wyczuć czy m kończy :)
    Gratuluję i życzę powodzenia z pracą :)
    Puchnie tam po wycięciu?

Ruby lubi tę wiadomość

• madzikk Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik zerknelam na twoj wykres i zaczelam sie smiac. Widze ze bzykanko regularnie (tylko) w weekendy :) Ale tak naprawde w porownaniu do poprzednich wykresow ten jest naprawde fajny, i to nie nakrecam na ciaze ale ogolnie widac ze byla owulka. Bralas clo w tym cyklu? Dalej bierzesz dupka bo on moze powodawac wyzsze tempki.

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Ruby ja nie umiem wyczuć czy m kończy :)
    Gratuluję i życzę powodzenia z pracą :)
    Puchnie tam po wycięciu?
    acha, teraz kumam ;) ja to zawsz cuzję kiedy dlatego nie wiedziałam o co ci chodzi do końca ;)
    Tak puchnie to po wycieciu znowu :( raz jest fajne , a za chwilę znowu puchnie. Nie wiem czy to nie wina aplikowania luteiny :/ już chciałam nie aplikować wczoraj ale może jeszcze do końca tyg jakoś wytrzymam.

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk tak wyszło,że bzykanko było tylko w weekendy :) też na to patrzyłam :) w tygodniu nam się nie chciało.A w weekend człowiek wyspany i zupełnie inaczej patrzy na świat.
    Dupka nie biorę drugi dzień, CLO tez nie brałam,piję tylko zioła o.Sroki.

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a może skonsultuj tą opuchliznę z lekarzem,może potrzebna jest maść w antybiotyku po prostu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik
    7 dc ;)

Madka
    rano powinno trochę z Ciebie wypłynąć ...

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luccecita czyli przed owulką jesteś....ojj będzie gorąco :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby a może skonsultuj tą opuchliznę z lekarzem,może potrzebna jest maść w antybiotyku po prostu?
    8 kwietnia jestem umówiona do mądrej głowy, jak się nie pogorszy to wytrzymam, jesli urośnie to będę musiała gdzieś iść, ale mojego nie ma więc wolałabym poczekać na niego...

Bez dupka to ładna ta temp. :)

Edycik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik
    u nas seks też głownie w weekendy.
    w tygodniu wstaję o 5.30,więc chodzę spać po 21, zwykle z córką ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby trzymam kciuki żeby nic się nie pogorszyło.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik wrote:
    Ruby trzymam kciuki żeby nic się nie pogorszyło.
    dzieki edycik :* to w ogóle jest cyrk na kółkach bo w tym momencie znowu mniej spuchniete za to śluz podbarwiony krwią także żyć nie umierać :P

Edycik lubi tę wiadomość

‹‹ 1434 1435 1436 1437 1438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ