Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie też bzykano w weekend wtedy mam najwięcej siłyEdycik wrote:Luccecita tak wit b6 jest na śluz. No to męża dopadaj na śpiocha
my tu różne triki stosujemy 
U mnie najlepiej bzykanko jak już wspomniałam sprawdza się w weekendy, ale ten weekend będzie pijacki
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno dokładnie, ja obiecałam m co nie co i musiałam przełozyć na dzisiajEdycik wrote:Ruby generalnie w ciągu tygodnia człowiek zabiegany i pada na twarz,ja wczoraj zasnęłam 20.45

w sumie to też cionsza rządzi się swoimi prawami - mamy prawo byc zmęczone!
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się i ja

Kjopa dzięki za zdjęcia Gdańska...już się nie mogę doczekać!!
Edycik widzę uśmiech od rana, cieszę się
Majju co u Ciebie??
A mi wyznaczyło owulkę na poniedziałek 14ego, ja jestem prawie pewna że owu była dzień wcześniej 13eg (wiecie weekend aktywny był
)
no ale ważne że była
Edycik, Kjopa3, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jupi! Piąteczek!
Edycik remont, jak remont pochłania mnóstwo czasu i energii, na szczęście nie kosztów
Nie inwestujemy w mieszkanie, bo w sumie nie nasze, ale coś tam zrobić trzeba 
Jak Ty się czujesz kochana po wczorajszych emocjach? Kiedy w ogóle masz wizytę u tego speca, bo niestety nie pamiętam
Agatia fajnie, że wpadłaś do nas
Córeczka - super, dobrze, że się zdecydowaliście na dalsze testy i że z małą wszystko dobrze 
Dziewczyny czy któraś z Was miała problem z wilgocią w aucie? No masakra jakaś, po szybach spływa woda, w schowku odkryłam pleśń! Już wiem, że mam wymienić filtr kabinowy, ale czy znacie jakieś domowe sposoby żeby się pozbyć wilgoci?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja kawkę skończyłam, zjadłam palucha z makiem i cynamonem, bo czasem trzeba i tak sobie myślę nad drugą kawką - wszystko byle by się za robotę nie zabrać
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH