Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Luccecita tak wit b6 jest na śluz. No to męża dopadaj na śpiocha
my tu różne triki stosujemy
U mnie najlepiej bzykanko jak już wspomniałam sprawdza się w weekendy, ale ten weekend będzie pijackiEdycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdycik wrote:Ruby generalnie w ciągu tygodnia człowiek zabiegany i pada na twarz,ja wczoraj zasnęłam 20.45
w sumie to też cionsza rządzi się swoimi prawami - mamy prawo byc zmęczone!
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam się i ja
Kjopa dzięki za zdjęcia Gdańska...już się nie mogę doczekać!!
Edycik widzę uśmiech od rana, cieszę się
Majju co u Ciebie??
A mi wyznaczyło owulkę na poniedziałek 14ego, ja jestem prawie pewna że owu była dzień wcześniej 13eg (wiecie weekend aktywny był)
no ale ważne że byłaEdycik, Kjopa3, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jupi! Piąteczek!
Edycik remont, jak remont pochłania mnóstwo czasu i energii, na szczęście nie kosztówNie inwestujemy w mieszkanie, bo w sumie nie nasze, ale coś tam zrobić trzeba
Jak Ty się czujesz kochana po wczorajszych emocjach? Kiedy w ogóle masz wizytę u tego speca, bo niestety nie pamiętam
Agatia fajnie, że wpadłaś do nasCóreczka - super, dobrze, że się zdecydowaliście na dalsze testy i że z małą wszystko dobrze
Dziewczyny czy któraś z Was miała problem z wilgocią w aucie? No masakra jakaś, po szybach spływa woda, w schowku odkryłam pleśń! Już wiem, że mam wymienić filtr kabinowy, ale czy znacie jakieś domowe sposoby żeby się pozbyć wilgoci?8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
Ja kawkę skończyłam, zjadłam palucha z makiem i cynamonem, bo czasem trzeba i tak sobie myślę nad drugą kawką - wszystko byle by się za robotę nie zabrać
Edycik lubi tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny