Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzikk wczoraj pisałaś o tym, że najpierw musisz siebie "naprawić" zanim zostaniesz matką, że jesteś młoda (w moim wieku jesteś i to mi się najbardziej spodobało!
) i masz czas
Bardzo mi się Twój wpis spodobał i widzę, że naprawdę pracujesz nad sobą
Cinnamonek leć ze mnąa ja też jestem niecierpliwiec i nerwus;)
Moja była gin (ta do której wracam)spotkała niedawno moją Mamę i ta jej coś napomknęła, że do niej wracam, ze się stresuje tym, ze się nie udaje i powiedziała na to: że zaprasza do siebie na psychoterapię, że ona mi tę wiarę wrócii dlatego wracam, bardzo pozytywna kobieta
Edycik a Twój lekarz wczoraj! rewelacja podejście, z jednej strony nie odebrał Ci całkiem nadziei, a z drugiej od razu plan działania na kolejny cykl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 09:23
Edycik, cinnamon cookie, madzikk, midnight, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
no to może być kłopot, mój m. ma 176i tez mi sie marzy wyzszy hahaha
tylko czy te zarobki mnie usatysfakcjonują
tylko, że w takim razie nie mam na wymianę bo mój m 171no nic będę miała dwóch jak co
a tobie cos tam znajdziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 09:26
AgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw ogole dziewczyny jaka historia
moja koleżanka jest w ciąży, starala się 1,5 roku, zaczela chodzic po lekarzach jak nie wychodziło, okazalo sie, ze ma za niski progesteron, cykle bezowulacyjne, a jak byla owulka, pecherzyk nie pekal, do tego polip na jajniku
latala od wizyty do wizyty, monitoring, brala leki, w koncu miala isc na badanie droznosci jajowodow.
i akurat trafila jej sie fajna nowa praca, do tego przeprowadzka- calkowicie odpuscili starania i w tym cyklu zaszla w ciążę- co ciekawe wszystkie leki odstawila- na pekanie pecherzyka, na progesteron, wszystko.
teraz jest już w 12 tc
Edycik, cinnamon cookie, Bratek, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Edycik wrote:Ojj to prawda Cinnamonku dla mnie nie musi tańczyć jak w Magic Miku może jak w step upie
i odrazu mokro by było
poza tym to ja jego gębusia ...słodki jest nie ma coale w Magic Mike XXL to przeszedł sam siebie
Edycik lubi tę wiadomość
-
Zboczone
:D oj czuję że nasze spotkanie będzie ciekawe jak dojdzie do skutku
W sensie nasze babskie, bez tego Przystojniaka, no chyba, ze Cinnamonek Go zaprosiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 09:51
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
AgaL wrote:Zboczone
:D oj czuję że nasze spotkanie będzie ciekawe jak dojdzie do skutku
W sensie nasze babskie, bez tego Przystojniaka, no chyba, ze Cinnamonek Go zaprosiEdycik, AgaL lubią tę wiadomość