Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Edycik wrote:Paryzetka wizytę mam 29 marca także na razie cierpliwie czekam.
Na wilgoć w aucie czytałam o tych pochłaniaczach
http://archiwum.allegro.pl/oferta/pingi-samochodowy-pochlaniacz-wilgoci-hit-tanio-i4971118605.htmlA na razie, zanim zamówię, zrobiłam samodzielnie z nylonowych skarpetek i ryżu
Dobrze, że są blogerki, które lubią porządki i diy i dzielą się tym w necie
Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość
8 cs - [*] 6/7 tydzień
37 cykl starań
Termin @: może lepiej nie wiedzieć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
w naszym zwiazku ja mam wyzsze libido- i to tez nie jest dobreEdycik, AgaL, madka, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno i jeszcze jedne istotne znaczenie, powinien duzo zarabiać
Powiedziałam m że drugi moj mąż będzie bogatszy no i wyższyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 09:01
AgaL, madzikk, cinnamon cookie, Edycik, Paryzetka83, chmurreczkaa lubią tę wiadomość
-
Haha Partyzerka wyobrazilam sobie ze zamiast z zapachem w aucie jezdzisz z woreczkiem ryzu
u mnie kupuje sie takie specjane granulki ktore pochlaniaja wilgoc, mam takie w domu, nietety Amsterdam to sama woda, ale mam w mieszkanou rekuperacje wiec grzyba i plesni niebedzie.
Agulek ty w pracy do 16 a ja do 17:30:/
Co ja widze, wymiany partnerow:)
Bratku to ja pisalam o tej cierpliwosci i u mnie to znak ze jak zaciaze to ze bedzie gorzej dlatego organizm sie przed ciaza broni bo moja psycha niedalaby rady. Dlatego musze najpierw opanowac stres i nauczyc sie pewne rzeczy olewac i bedzie dobrze:) zdrowie psychiczne wazniejsze jest od bycia w ciazy, bo bez tego zdrowia nie dam rady wychowac zdrowe dziecko. Czlowiek uczy sie cale zycie, i ciesze sie bardzo ze to zrozumialam.Edycik, AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Dzień dobry
wstajesz i piąteczek!!!
Zasuwacie tak, że czytam i zapominam co komu miałam napisać...
Aguś suuuuper pomysł na weekend majowyzazdraszczam!
Madka ale różnica na tych zdjęciachjestem ciekawa kolejnych fotek przed/po
Paryzetka może i remont kosztami niewielkimi ale jaka satysfakcja!
Edycik w takim razie udanej imprezki dziś życzę :* nie napij się za mocno... A może i się napij
Agatia to dzieje się u Ciebie... Dziewczynka będzieohhh cudownie!
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Madzikk ja też jestem straszny nerwus... Wszyscy dookoła mi to mówią
ja też powtarzam sobie, że muszę się uspokoić i zmienić podejście do wielu spraw, ale po czasie wychodzi jakie to trudne... I kończy się na gadaniu
Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Madzikk ja też jestem straszny nerwus... Wszyscy dookoła mi to mówią
ja też powtarzam sobie, że muszę się uspokoić i zmienić podejście do wielu spraw, ale po czasie wychodzi jakie to trudne... I kończy się na gadaniu
Edycik, AgaL, cinnamon cookie, madzikk lubią tę wiadomość