X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu ja łykam 6000 wit D bo podobno na jajniki dobrze działa też :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 12:54

Edycik, Kasia1407, Bratek, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dzięki, że o mnie pamiętacie :* Mam taki zapiernicz w pracy, że nawet czytać nie mam za bardzo kiedy :/ I niedziela też pracująca niestety.

@ nie ma, idę na betę dzisiaj bo jutro impreza u znajomych to chcę mieć pewność.

Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić po powrocie do domu, wczoraj poszłam z siostrą na kawę i zakupy i wieczór zleciał więc mam sporo zaległości ale już tęsknię za Wami więc muszę poczytać :)
    Trzymajcie się cieplutko, zaraz weekend :*

AgaL, Paryzetka83, Edycik, MamaTuśka lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia fajnie, ze napisałaś. A wyniki bety dziś czy jutro?:*
    trzymam po cichutku za Ciebie...:*

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • majju Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś wyniki jutro rano odbiorę. Nie nastawiam się zupełnie, nie wiem jak to jest być w ciąży ale nie czuję się "ciążowo" :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka... a chciałabym zebyś była :)
    dobrze może, że tak podchodzisz...w razie czego będzie mniej bolało:*

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde faja, a ja znowu odłożyłam te okna na przyszły tydzień :D

Kupiłam sobie piwo śliwkowe i butelkę winka półsłodkiego czerwonego i nie wiem na co się zdecydować :D

Majju przyznaj się co tam ciekawego nakupiłaś ?:)

Edycik, MamaTuśka, AgaL, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dom posprzątany i czekamy na znajomych :)

Kasia1407 skoro Twój M.ma nocki weź zrób coś dla siebie dobry film,lampka winka,domowe spa :)

Majjusia dobrze,że idziesz na betę :) skoro nie czujesz się ciążowo to może to ciąza :) Kciuki cichutkie trzymam.

Ruby mmm piwo śliwkowe lecę do Ciebie.

Ja byłam z M.na chwilkę u dzidziusia w odwiedzinkach, mała cudowna,ciocia E.zakładała jej na łapeczki niedrapki :) M.pogłaskał małą po główce.

Potem w domu wyżyłam się na M.ale już się nie gniewa na mnie :).Wyżaliłam mu się z tą swoją betą, bo wczoraj późno wrócił z delegacji i nie było kiedy mu powiedzieć, powiedziałam że ja to mam wszystko do bani,że moja siostra wychodzi za mąż we wrześniu i ś.p.Tato powinien Ją prowadzić do ołtarza, jak mnie prowadził.Popłakałam się M.że wszystko jest dla mnie takie nie fair,czemu muszę Tatę odwiedzać na cmentarzu,czemu nie cieszy się ze mną że jeżdzę autem...w ogóle pękłam i cała masa pretensji się ze mnie wylała..czasem tak mam :( po czym mąż nalał mi drinka i powiedział chlapnij sobie :)No i już mi lepiej troszkę.Musiałam to z siebie wyrzucić chyba.

MamaTuśka, AgaL, madzikk, Kasia1407, Bratek, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane,

ale dzień miałam... postanowiłam, że nie będę się forsować, szaleć z porządkami i dobrze mi było z tym postanowieniem. Nie miałam dziś zawodowych spraw, więc po porannej kawie marki Lura, poszłam po zakupy i wracając w pięknym słońcu myślę sobie: aaa, przetrę okna. Przetarłam :), nawet umyłam i żeby im nie było smutno umyłam też balkon. Potem wyprałam zasłony, uprasowałam i powiesiłam, a co tam. Wyszorowałam szafki, no co jak już umyłam płytki, to szafki też... i tak powolutku, z nic nie robię wyszło posprzątane na błysk. M przyniósł tulipany i mamy wiosnę. Tak się cieszę, że mam to zrobione, że nie macie pojęcia. Zwłaszcza, że robiłam w żółwim tempie i kompletnie nie czułam, że TYLE. Nawiasem mówiąc do mycia okien mam tę zasysarkę (moja akurat Viledy) i to jest bajka. Żadnej smugi, zero polerowania.
    Lubię porządek, no lubię bardzo, nie ma co :)

Macie jakiś fajny przepis na mazurek makowy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 17:59

majju lubi tę wiadomość

• MamaTuśka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam ten chlebek na stół. Ja tylko zamiast jajek w skorupkach obieram je i zatapiam całe dokładnie w cieście. Potem do śniadania kroi się na takie bułki z oczkiem :)

http://www.slodkiefantazje.pl/przepisy/4588/drozdzowy-wieniec-wielkanocny?AspxAutoDetectCookieSupport=1

• majju Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik dobrze, że się wyżaliłaś i dobrze, że już lepiej. Takie powiedzenie wszystkiego i wypłakanie się potrafi oczyścić i uspokoić.

Ruby a piwko śliwkowe masz z browaru Kormoran? Jak tak to prawie jak byś ze mną piła bo leją go 500 metrów od mojego domu :) Udanego wieczoru! A wczoraj zakupiłam setną koszulę, do pracy nigdy dość. Jutro robię porządek w szafie, trzeba trochę miejsca na wiosnę zrobić.

Jutro idziemy do znajomych na obiado-parapetówkę a potem oni przychodzą do nas na jakiś mecz także cały dzień mam zaplanowany. A w niedzielę od rana na Targi :/

Idę robić grzane winko do filmu. Beta <1.

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjus :* przykro mi,ze taki wynik bety. Mam nadzieje ze czujesz się w miarę ok....dobrze ze weekend masz zaplanowany.

Ech chciałabym pisac tylko gratulacje...czasem brak słów pocieszenia,bo wiem co wtedy sie czuje i ze trzeba to po prostu przeżyć.

Tulę mocno:*

majju lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A koszule na allie kupiłaś? Wrzucisz linka? Przydałaby się jakas do pracy....mam tylko 3:/

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju tulę mocno :* I pewnie zalej smutki :*

Edycik dobrze że się wyżaliłaś ponieważ to dobrze działa na człowieka . Oczyściłaś się ze wszystkich swoich złości i teraz pij sobie z M i się odprężaj. Jutro będzie lepszy dzień :)

Ruby to kolejnej witaminki muszę zwiększyć dawkę :) Kurcze ile tych leków trzeba brać tylko żeby to dawało rezultaty.

My sobie robimy sens w domku włączamy bajki, zrobiony popcorn, chipsy kupione i winko też ale to jak synek zaśnie :)

Miłego wieczorku życzę:*

majju, Edycik lubią tę wiadomość

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• majju Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aguś, trzymam się jakoś, nie mam wyjścia. Tłumaczę sobie, że teraz nie wyszło żebym mogła radosną nowinę przekazać M. w jego urodziny...

Na Ali na razie oprócz lakierów kupiłam tylko szlafroczek ;) Koszule raczej w sieciówkach kupuję. A wczoraj o taką: http://www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-3/clothes/mf124-mlc/patterned-shirt

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maju :* a piwo z browaru fortuna - tak się nazywa fortuna śliwkowa i pisze browar fortuna. Trzaśnij sobie grzańca i bawcie się dobrze jutro :)

Mama Tuśka skąd ty siły na to wzięłaś jak mnie nawet nie stać na umycie okien :P no a z tym ciastem to niezły pomysł :)

Edycik powiem jak twój mąż chlapnij sobie, dobrze ci to zrobi, oczyszczenie się z emocji to dobra sprawa :)

A my jak tradycja nakazuje upiekliśmy pstrągi, frytki i zrobiliśmy sałatkę. Mammmmmmooo jak się najadłam, a jakie to dobre było! ten pstrąg poezja :P

Teraz zabieram się za serial na lapku m za film , a młodzik za bajkę :)

Miłego wieczorku :)

Edycik, chmurreczkaa, madzikk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    .

Na Ali na razie oprócz lakierów kupiłam tylko szlafroczek ;) Koszule raczej w sieciówkach kupuję. A wczoraj o taką: http://www.reserved.com/pl/pl/woman/newseason-3/clothes/mf124-mlc/patterned-shirt

widziałam widziałam w reserved, koszula prawie po fachu że tak powiem :P

A ja też uwielbiam koszule, mam ich dużo i ciągle kupuję :)

edit: ale jestem fujara najpierw pomyślałam, że ty weterynarz, potem przypomniało mi się że ogrodnik, no ale ptaki w ogrodzie i te sprawy to prawie po fachu jest :P

Mózg = kalafior = cionsza jak drut!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 20:26

majju, Paryzetka83, madzikk lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majjuś tulam :* Ale przynajmniej możesz się w spokoju napić :) (nie gniewaj się, szukam pozytywów)

Ruby i co otworzyłaś? Ja mam piwko :)

MamaTuśka, Kobieto odpoczywaj! Już!

Edytka to już pewnie szaleje na imprezie :)

Ja właśnie melduje @. Przyszła godzinę temu :/ Wredna małpa :D
    Muszę Wam opisać historię z rana. Ubaw miałam po pachy :D :D :D
    (Na początek muszę wtrącić, że zawsze się zastanawiałam jak wygląda nitka krwi przy rzekomej implantacji).
    Rano przed wyjściem do pracy wpadam jeszcze do toalety. Patrzę na papierze, a tam dosłownie nitka krwi. Myślę sobie, o rany, zawsze chciałam wiedzieć jak to wygląda :) Oooo, a może to jednak ciąża będzie :) Na szczęście tym razem byłam na tyle mądra, że chichotałam jak głupia z własnej głupoty, a nie narobiłam sobie nadziei :D

Wróciłam dziś z pracy i poległam na 3 h. Padłam jak pies Pluto :D Teraz usiadłam przed kompem, piję piwko, leci radyjko (odebrałam dziś wreszcie z naprawy nasz amplituner i muszę nacieszyć się pięknym dźwiękiem :P ), m. gra w Wiedźmina 3, a ja mam czas dla siebie :)

Edycik lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• majju Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    widziałam widziałam w reserved, koszula prawie po fachu że tak powiem :P

A ja też uwielbiam koszule, mam ich dużo i ciągle kupuję :)

Mało tego, nazwa jednego z tych ptaszków z koszuli to prawie moje panieńskie nazwisko :) I też trochę dlatego kupiłyśmy sobie z siostrą takie same :) Dwie sikorki :)

Kasiu, Ruby miłego seansu!

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce ta koszule ;)

• madka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju, ogrodnik?

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

‹‹ 1462 1463 1464 1465 1466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ