Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To fakt, ja mam mocny żołądek, ale też wiem, że nie powinnam, ale to jest moja jedyna walka z zaparciami. Przynajmniej raz dziennie idzie29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
nick nieaktualnymadka wrote:To fakt, ja mam mocny żołądek, ale też wiem, że nie powinnam, ale to jest moja jedyna walka z zaparciami. Przynajmniej raz dziennie idzie
madka lubi tę wiadomość
-
Ruby, no to kosmos. A ze żłobkami też tak macie? Z rozmów z dzieciatymi znajomymi wynika, że w Wa-wie dostanie się do żłobka z 1-ym dzieckiem graniczy z cudem... W przedszkolach też łatwo nie jest ;/
Luccecita - piszesz, że Twój ma niedoczynność tarczycy - a PRL badaliście? (bo to lubi iść z jednej parze - a PRL wpływa na libido i płodność).
madzikk, no to kciuki za samorozwójMnie udało się spooooro zmienić w ostatnich latach
Ale przyznam, że cierpliwość mi się zmieniła - chociaż to nie chodzi tylko o taki prosty jej brak. Tylko czasem jest to kwestia, że nie mam ochoty na dyrdymały i ucinam sytuacje/rozmowy etc., gdzie wcześniej bym się cackała
Aguś, niezła ta Twoja lekarka)))
Edycik - dość często na forum dziewczyny piszą, że późno im test wykrył. Ja testowałam Rossmanowymi testami - nie wierzę w ich czułość 25, bo testowałam wcześniej, równolegle z betami z krwi - i naprawdę MEEEEEGA są czułe. Czuję, że przy mniej wrażliwych testach nic by nie było może i przez kilka dni. Zwłaszcza, że porządne krechy potrafią późno wyjść
A za żale i smutki - przytulam. Jeszcze dużo czasu upłynie, nim uda się pogodzić z tym, że Tata jest już Gdzie Indziej. Widać, że baaaaardzo Ci Go brakuje :-* Szkoda, że nie mogliście się sobą nacieszyć i przyszło przedwczesne rozstanieTo nie fair
(((
majju, przykro mi z powodu bety
MamaTuśka, oooo, o wynalazku Viledy nie słyszałam. Ale już duuuużo osób chwaliło mi tę reklamowaną myjkę Karchera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 00:49
AgaL, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Bratku, a z której strony Wisły jesteś? Bo na razie z prawej masz miejscówke w przedszkolu zapewnioną
Edit: dla 3 latków jest teraz mnóstwo miejsca - jakiś niż???Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 22:49
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
madka wrote:Bratku, a z której strony Wisły jesteś? Bo na razie z prawej masz miejscówke w przedszkolu zapewnioną
P.S. Zaraz zaraz.... Ty jesteś z W-wy????????Echh, ten mój "lotny" mUSK ciążowy....
P.S.2. Ech, ale w żłobkach ponoć nie jest wesoło ;/ Chyba, że i tu się zmienia?
A to u Was tak z tym miejscem się dobrze zrobiło czy masz orientację, jak to jest w innych dzielnicach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 00:50
-
nick nieaktualnyCześć, witam weekendowo
zamiast spać, z przyzwyczajenia już się od 6 kręce, wiec wstałam, nastawię rosół i biorę się za sprzątanie
do spowiedzi jeszcze planuję dziś iść
Bratek
nic na razie nie badaliśmy- 1 dziecko udało się za pierwszym strzałem, a z drugim dopiero zaczynamy, więc wiesz
a co do niedoczynności, to mój m. ma wrodzoną- od urodzenia się leczy, więc na płodność to już raczej nie ma wpływu -
nick nieaktualnymadka wrote:Mój na śniadanie w domu zjada dwie kanapki duże - chleb, szynka, ser, warzywko, do szkoły jak zostaje do 17 dostaje dwie takie podwójne kanapy. Zje też obiad z dwóch dań. No i po powrocie znowu dwie kanapy. Obiadu na talerzu dostaje tyle co m. i zjada wszystko
A po każdym posiłku, toaleta
generalnie im starsza, tym gorzej z jedzeniem.
przed pkolem coś tam tylko skubnie, np. 1/4 kanapki, bo pije rano syrop na alergię, wiec cos musi. w pkolu ponoć ładnie je- ale nie wiem ile w tym w prawdypo pkolu zwykle nie chce z nami obiadu jesc, czasem jak jest coś, co lubi np. naleśniki, pierogi, parę łyzek zupy, to zje. po południu jakiś jogurt, jabłko. kolacji najchetniej wcale by nie jadła jakbym nie zrobiła- np. jajecznice z 1 jajka. takze szał
Ruby
fajnie, ze plamienia sobie poszly -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
Bratek z żłobkiem już tak wesoło nie będzie i u nas niestety bo jest jeden w mieście tylko ...
Cynamon plastry są super compid o ile dobrze pamiętam albo zovirax maść, Wit B do tego łykaj.
Śniło mi się że byłam w spowiedzi i drugi sen ze wysikalam 3 kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 08:43
cinnamon cookie, chmurreczkaa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Hej Kobietki
sobotaaa ale super, właśnie leniuchuje po pysznym śniadanku, które M zrobił
pogoda u mnie fajna do mycia okien...chyba muszę podnieść tyłek z łóżka i coś posprzątać.
Ruby niezłe snyczyżby prorocze, najpierw spowiedź potem ciąża?
Powiem Wam, ze w tym roku wyjątkowo nie czuję nadchodzących Świąt, nawet nie czuje potrzeby pójścia do spowiedzi....ale pójdę, może to mnie orzeźwi i znów zbliży.
Miłego dnia Kochane:)Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majju tulę :-*.
Bratku śliczny awatarek
Edycik dobrze, że wyrzuciłaś z siebie wszystko i popłakałaś. Pomaga na oczyszczenie. Jak imprezka?
Uuu Cinnamon ja nie pomogę, nie znam się na tym.
Mid teraz to na mnie wrażenie robi to "oko" reszta mi się znudziła. Na jarmarku nie byłam jakieś 10 lat.
Ruby ja w takim wieku jak Twoja córa to też coś koło tego ważyłam. Mój młody ma 27 kg. A jest z niego straszny niejadek.
Odebrałam wyniki posiewu
Materiał: Posiew nasienia
Wynik: UJEMNY
Wyhodowane drobnoustroje
Z pobranego materiału po 48 godzinach:
1. Flora saprofityczna okolicy ujścia cewki moczowej [ pojedyncze kolonie ]
Liczebności: + wzrost skąpy, ++ wzrost obfity, +++ wzrost bardzo obfity
Ocena preparatu bezpośredniego
Ciałka ropne
brak
Komórki nabłonkowe
brak
Flora bakteryjna
brak
Nic tam nie wyszło więc nie wiem jak teraz to będą leczyć i czym spowodowane jak nie infekcją. Wizyta u androloga w ivikcie w środę u Mariusza Łukaszczuka (odbierał mój poród). Zobaczymy co powie.Edycik lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny z rana
Ruby sen niezlyMoze to jakis znak ze niedługo zobaczysz pozytywny test
Mi sie śniło ze podrywal mnie Rafał Maślak
To dopiero byl ubaw
Boże skad sie takie sny biorą
Widzę że sie za sprzątanie bierzecie a ja w tym roku jakos nie mam werwy. Jutro mam zamiar sie wziąść ale co z tego wyjdzie zobaczymy -
Dzień dobry
Witam się po przerwie
Ruby moim zdaniem wystarcza Ci dwie kreski i będziemy wszystkie zadowolone
Bratku, Agatia gratuluję genetycznego:-) Agatia cieszę się że ostatni wynik był pozytywny
Cynamon ja też polecam hascovir (czy jakoś tak)
Dziewczyny co robicie na święta do jedzonkA ? macie jakieś super dania.. Sałatki, Przekąski? Ma któraś adres bloga smerfelinki?AgaL, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby dobry ten Twój sen
mi parę dni temu śniło się, że poroniłam... Pierwszy raz w życiu miałam taki sen, obudziłam się i odetchnęłam z ulgą, że to nieprawda...
Ok mam Hascovir i Zovirax, będę smarować, ale wit B nie mam to skoczę kupićdzięki dziewczyny