Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się sobotnio
Bratku na pewno na T. jest niedobór 3 latków. A ze żłobkami to chyba wiecznie będzie problem
Ruby proroczy sen? Niech się spełnia
My się zbieramy na działkę. Popracować trochę trzeba
Podpowiedzcie mi, może powinnam zrobić oprócz tsh, ft3 i ft4 jeszcze te anty cośtamskoro miałam kiepskie ft?
Miłego dzionkaEdycik lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Witam Was dziewczynki, rozpoczęłam weekend wczoraj, ale nie miałam siły wejść już wieczorem na forum. W każdym razie dziś już nadrobiłam posty.
Kjopa jak nic nie wyhodowali to się ciesz, mój miał najpierw gronkowca, brał antybiotyki i na kontrolnym jeszcze dodatkowo doszedł paciorkowiecA badania nasienia wyszły świetnie, poza morfologią plemników, pewnie to ten gronkowiec połamał naszym żołnierzykom te główki
Lekarza mamy 7.04, do tego czasu próbujemy naturalnych sposobów leczenia.
Ruby - trzy kreski to już zdecydowana przesada, możesz komuś jedną oddać
Ja biorę wit D w kropelkach w dawce 5000/dzień plus w preparacie witaminowym jest jeszcze 500, więc 5500. Mam nadzieję, że wystarczy.
Cynamonku na opryszczę ta maść zovirax czy jakoś tam jest bardzo fajna, plastry compid też, tylko wkurzają mnie trochę, ale działają.
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyDobre jest w plastrach to , że zakleisz i nie ma to bezpośredniego kontaktu z jedzeniem , piciem itp, a super schodzi po tym no i nie ma obrzydliwego białego jak idziesz do ludzi tylko delikatny przeźroczysty woreczek
prawie nic nie widać
chmureczka dobra dawka tej wita kreski trzy jak zobaczę w realu to chętnie się podzielę
chmurreczkaa, Bratek lubią tę wiadomość
-
Ruby, uważaj - w moim styczniowym śnie też miałam magiczny test z TRZEMA kreskami
)))))))
Kjopa - dziękujęCieszę się, że Ci się podoba
Tak sobie wczoraj pomyśłałam, pisząc na fb z Mężem, który w weekend jest w pracy w innym mieście, że w sumie, to jesteśmy już teraz takie trzy bratki
Kciuki za wizytę - jestem mega ciekawa, co powie. Jejku, jak się cieszę, że Twój stanął na wysokości zadania i zrobił badania, zamiast tego męskiego bełkotu ble ble, który niektórzy uskuteczniają
EwelinaaKaa - dla mnie istnieje jedno absolutnie koronne danie, które jadłam zawsze, rok w rok - tzw. święcone(jakiś czas temu wypatrzyliśmy z Bratem podobny przepis, określany, jako smażanka galicyjska).... Ale w tym roku problem, bo ono jest dość ciężkie, smażone... I boję się, że po dwóch kęsach stwierdzę, że zbyt ciężkie, a i samo smażenie będzie uciążliwe.. I zostanie mi cała patelnia ;(
A z ciast, już dwa albo trzy raz z rzędu robiłam mazurek dekadencki z Kwestii Smaku. Uwieeeeelbiam takie połączenia smakowe
http://www.kwestiasmaku.com/desery/mazurki/mazurek_z_maslem_orzechowym/przepis.html
cinnamonku - Sonol, Zovirax, Heviran. Plastry Compeed też mają swoje plusy - nie widzę, by przyspieszały gojenie, ale odpada stres typu - korzystanie ze wspólnych naczyń etc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 13:45
cinnamon cookie, Kjopa3, EwelinaaKa lubią tę wiadomość
-
Chmureczka toz ty konska dawkę zapodajesz tej wit. A powiedzcie mi czy to jest zdrowe tak duzo jej brac? Bo ja troszkę mam dylemat czy tak duzo wcinac tych witamin.
Edycik i tak trzymac jeżeli jest kac tzn. Ze sa zalane smutki
Ja na szczęście opryszczki nigdy nie mialam wiec nie pomogę w tej kwestii.
U mnie jajniki zaczynają pracować ponieważ coraz czesciej je odczuwam.Edycik lubi tę wiadomość
-
Kasiu ja miałam duże niedobory wit D, badałam jej poziom i dawkę zaaplikował mi lekarz. Powiedział, że lepiej brać więcej na wszelki wypadek.
Kiedyś pewna gin z kliniki powiedziała mi, że z witaminami lepiej też nie przesadzać, bo większość jest w pożywieniu. Ja biorę tylko taki preparat witaminowy Falvit dla kobiet, 1 tabletkę wieczorem, a wit D dodatkowo, bo kazał mi lekarz. Myślę, że nie przesadzamRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Madzikk relaksuję się po sprzątaniu w domku więc spokojnie mogę smarować maścią - nikogo nie będę straszyć
póki co urósł nieduży bąbelek i mam nadzieję, że już nie urośnie... Nienawidzę dziadostwa
Edycik na kacu na basen? Odważna jesteś
Ruby narobiłaś mi smaka tym drinkiem z wódką gruszkową... Pojadę później do kauflandu, może będzie u nasjak nie to na Absoluta szkoda mi kasy
Edycik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem
aktywny dzień dziś wpierw na basenie,potem pizza
Majunia przykro mi że beta nic nie wykazała.
Madka powodzenia w nowym cyklu.Powinnaś zrobić tsh,ft4,ft4,anty TG i anty TPO kochana
Kjopa imprezka udana była do 2 piliśmy i padliśmydziś dojeżdżają jeszcze jedni znajomi i powtórkę robimy.
Cinnamonku szybciej wytrzeźwiałam
Melduję,że @ dalej nie przyszła, nawet jajniki nie bolą.
Kjopa3, madka lubią tę wiadomość
-
Hej
Maju tulę :*
EwelinaKa ja robie pasztet z cieciorki, mazurka czekoladowego z przepisu Małeckiego, i sałatkę winegret przedwojenną
Edycik jak kac to znaczy że dobrze było i dobrze. Udanych poprawin
Cinnamon na opryszczkę mąż używał Zivirax-ale kiedyś w aptece pytałam to podobno już nie robią, albo HAscovir czy jakoś tak. Sama nie miewam więc więcej ni epomogę...
cinnamon cookie, Edycik lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Midnight co to za sałatka przedwojenna?
Ruby u mnie w kaufue jest tylko czystaw alkoholach na osiedlu też
za to jest w kaufie promocja Absolut gruszkowy 0,7 za 39,99 myślę czy nie wziąć na zapas
Edycik to jak Ty jutro wstaniesz po takim weekendzie?Edycik lubi tę wiadomość
-
Ja się już chyba na takie dwudniowe imprezy nie nadaję
Ostatnio w sobotę z koleżanką poszalałyśmy z browarami i całą niedzielę odpoczywałam, po dwóch dniach, chyba bym już w ogóle nie wstała. No nic- starzeję się
Gruszkowej wódeczki to jeszcze nie piłam, brzmi zajebiście, chyba kiedyś wypróbuję do drinków. Z czym najlepiej mieszcząc? Macie jakieś wypróbowane zestawy?
Zaraz patrzymy na Listy do M2, tak długo się zbieraliśmy do kina, że w końcu nie poszliśmy, ale dziś nadrobimy.
Ja się czuję znowu chora, kulka mi wielka w gardle urosła, kaszle i ogólnie źle się czuję. Popołudniu tak mi zimno było, że zasnęłam na 1,5 godz. opatulona w kocyk. Mam nadzieję, że przejdzie.
Poza tym to nie wiem co się dzieje, ale cały czas jestem GŁODNA!!!! Zjadłam dziś chińczyka, wielki sernik i jeszcze wielki kawałek czekoladowego ciastka, na śniadanie bułkę z dżemem i jeszcze drożdżówkę. Cały czas chce mi się jeść!!! Nie wiem o co chodzi, dopiero 8dc, może te leki, które wprowadziłam z nowym cyklem? Wróciłam do inofoliku i metforminy... Możliwe to, że cały czas chodzę po nich głodna??? Cały czas mam zgagę, a jednocześnie czuję ogromny niedosyt w żołądku? Chyba jestem nienormalna, nie pamiętam bym kiedyś tak po tych lekach miała
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
JA dziś z młodą zrobiłam ciasto brownie z orzechami i mężusiowi bardzo smakuje
prawie całe zeżarł
Cinnamon ta sałatka to u gesslerowej widziałam, jakaś lwowska podobno; ze śledziami , burakami , grzybkami marynowanymi, korniszonami , kaparami i wieloma innymi cudamiponieważ mam chęci na takie smaki to zamierzam ją wypróbować
Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnychmureczka ja też dzisiaj mam dzień żarłoka, hmmm kolejny taki dzień...
Ja też jeden dzień imrpa to drugi już odpadam
Edycik korzystaj korzystaj, baw się jak jest okazja
Cynamon ojojoj będę musiała jutro skoczyć do marketu po tego absoluta
A tymczasem wróciliśmy , młoda już śpi , a ja zrobiłam sobie drina, z racji tego że nie mam gruszkowki to bols+odrobina wermurta+ sprite -to też całkiem dobre połączenie, nawet mój m sobie zażyczył jak spróbował
Mid bój się ty Boga takie rzeczy o ciastach nam tu wypisywać, a ślina aż po kolona leci, nie powiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 21:59
Edycik, midnight, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
niedziela dzień lenia!
Mid to sałatka u mnie niekoniecznie, śledzia to ja lubię ale tylko w occie i raz na jakiś czasale brownie.... Nie dziwię się, że mąż tyle zjadł!!!
Co do wódki gruszkowej to ja ze spritem piję
Wczoraj dwa drinki z CinCin wiśniowym ale średnio na jeża mi to podeszło
Edycik wesoły weekend miałaśjakie plany na dziś?
Edycik, midnight lubią tę wiadomość