Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś ja mam wizytę 29 marca, dziś mam 14dpo ale nie testowałam
zobaczę czy @ przyjdzie bo zawsze po dupku kilka dni przychodziła.
Objawów ciążowych brak.
Kochana może jak nie masz ochoty iść do kościoła to nie idź...czasem przerwa jest potrzebna?
Majjusia dobrze zrobisz,umów się na wizytę kochana,mam nadzieję że to nic poważnego,może za mała dawka lutki była.
Katiuszka dobrze,że jesteś i bardzo się cieszę,że masz Antenkę :* zwierzątko w domku uspokaja,ja coś o tym wiem
Goście pojechali, a my z M.odpoczywamy.
Byliśmy z M. w CCC i kupił mi balerinki takie jak jakiś czas temu kupiłam czarne chciałam beżowe ,więć meżulek prezencik mi zrobił
AgaL, madzikk, majju lubią tę wiadomość
-
Majusia a moze jakas torbiel sie zrobila. Ale mam nadzieje ze nie ze to tylko nadwrazliwosc. My kobietki starajace sie kazda sytuacje/kazdy bol bardziej przezywamy.
No prosze Edycik maz zlotko, prezenty kupuje
Koniec weekendu prawie. Byle do piatku:)Edycik, majju lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualnyMajju - powodzenia w nowym cyklu i mniej bólu :*
Edycik super , prezent praktycznya po takim weekendzie to przynajmniej 3 dni winnaś odpoczywać
Katiuszka ja też tęskniłam, zaglądaj częściej , a raczej odzywaj się częściej do nas :*
Aguś ty też mam Williama więc jego tam wycałuj, wyściskaj jak ci smutno :* a takie imprezy nie są przyjemne, ale czasem konieczne niestetyja też za niedługo na takiej będę z ciężarnymi ale co zrobić...trzeba to jakoś przełknąć.
My byliśmy na zakupach i młodej kupiliśmy kurtkę i uwaga uwaga nie jest różowa tylko zielona!!!! moje dziecko dorasta i wyrasta z różu!
A ja nie kupiłam sobie nic i jestem nie pocieszonaale jutro też jest dzień
AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaa i jeszcze jedno! prawdopodobnie będę w drugiej połowie lipca na Mazurach - bo tak planujemy ze znajomymi wakacje (już szukamy domków) także kobiety i cynamon na czele nasze spotkanie mam nadzieję się wtedy odbędzie?!
majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:aaaa i jeszcze jedno! prawdopodobnie będę w drugiej połowie lipca na Mazurach - bo tak planujemy ze znajomymi wakacje (już szukamy domków) także kobiety i cynamon na czele nasze spotkanie mam nadzieję się wtedy odbędzie?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 20:34
majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatiuszka my planujemy 10 dni najwcześniej od 18 ...wcześniej nie dam rady niestety
zwłaszcza że to kupa kilosów ode mnie (jakieś 600) ...Ja będę chyba 80 km od cynamona na domkach , ale dla mnie nie problem wezmę auto i podjadę na jedną noc
jednak nie dam rady w twoim terminie
cynamon - prv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 20:59
-
nick nieaktualnyRuby wrote:Katiuszka my planujemy 10 dni najwcześniej od 18 ...wcześniej nie dam rady niestety
zwłaszcza że to kupa kilosów ode mnie (jakieś 600) ...Ja będę chyba 80 km od cynamona na domkach , ale dla mnie nie problem wezmę auto i podjadę na jedną noc
jednak nie dam rady w twoim terminie
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:termin mogę trochę przesunąć nie za dużo niestety bo teściowa już domek zarezerwowała a chcemy załapać się jak ona będzie w okolicy. Cała reszta to my i tak na jachcie spędzimy. Możemy w sumie łódkę wynająć u Cinnamonka
kto jeszcze będzie od 18 na Mazurach kobiety? i ja mówię jak najbardziej poważnie!
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuby wrote:no to już jest nas dwie + gospodyni
kto jeszcze będzie od 18 na Mazurach kobiety? i ja mówię jak najbardziej poważnie!
Właśnie całkiem niezłe piję na poprawę endometrium of course. Dziewczyny zgłaszać się pilnie to jak to teraz ustalimy i urlop zarezerwujemy będzie łatwiej.
Cinnamonku wynajmują u Ciebie gdzieś żaglówki? coś w stylu Antili?Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór i dobranoc, wpadam na chwilkę bo 20 min. Siedzę z ciepłym jajkiem przy oku małego on śpi a ja wygrzewam, niby zeszło ale jeszcze coś tam jest.
W pracy mam zapiernicz na całego, zero dostępu do neta, muszę iść na urlop od środy bo inaczej święta spędzimy jak na śmietniku.
jejku dziewczynki wy już o wakacjach, super:)
Edycik, Ruby trzymam kciuki za testy jutro:-)
Wczoraj byłam u fryzjera skróciłam i przyciemniłam, wreszcie voś dla siebie:-)Edycik lubi tę wiadomość
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:We 3 już skrzynkę wina obalimy
Właśnie całkiem niezłe piję na poprawę endometrium of course. Dziewczyny zgłaszać się pilnie to jak to teraz ustalimy i urlop zarezerwujemy będzie łatwiej.
Cinnamonku wynajmują u Ciebie gdzieś żaglówki? coś w stylu Antili?
pfff tyle to lekkobędę ćwiczyć co by nie być gorsza w podbudowywaniu endo