X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo to niezła sztuka już Niej :):)
    zbieram się do kościoła na 17....ale jakoś ostatnio chodzę bardziej z obowiązku....

katiuszaa, Edycik lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Wyjedźcie....my w piątek wybywamy
    Paweł ma dyżur więc nici z wyjazdu co trudniej święta u nas

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że masz Atenkę - małą iskierkę radości.

Edycik, katiuszaa lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś ja mam wizytę 29 marca, dziś mam 14dpo ale nie testowałam :) zobaczę czy @ przyjdzie bo zawsze po dupku kilka dni przychodziła.
    Objawów ciążowych brak.
    Kochana może jak nie masz ochoty iść do kościoła to nie idź...czasem przerwa jest potrzebna?

Majjusia dobrze zrobisz,umów się na wizytę kochana,mam nadzieję że to nic poważnego,może za mała dawka lutki była.

Katiuszka dobrze,że jesteś i bardzo się cieszę,że masz Antenkę :* zwierzątko w domku uspokaja,ja coś o tym wiem ;)

Goście pojechali, a my z M.odpoczywamy.
    Byliśmy z M. w CCC i kupił mi balerinki takie jak jakiś czas temu kupiłam czarne chciałam beżowe ,więć meżulek prezencik mi zrobił :)

AgaL, madzikk, majju lubią tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • madzikk Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia a moze jakas torbiel sie zrobila. Ale mam nadzieje ze nie ze to tylko nadwrazliwosc. My kobietki starajace sie kazda sytuacje/kazdy bol bardziej przezywamy.

No prosze Edycik maz zlotko, prezenty kupuje :)

Koniec weekendu prawie. Byle do piatku:)

Edycik, majju lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • majju Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w końcu zaczęłam nowy cykl. Brzuch boli okropnie, wzięłam na jutro urlop na żądanie.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju :* Mam nadzieję, że szybko przestanie boleć :*

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju - powodzenia w nowym cyklu i mniej bólu :*

Edycik super , prezent praktyczny :) a po takim weekendzie to przynajmniej 3 dni winnaś odpoczywać:P

Katiuszka ja też tęskniłam, zaglądaj częściej , a raczej odzywaj się częściej do nas :*

Aguś ty też mam Williama więc jego tam wycałuj, wyściskaj jak ci smutno :* a takie imprezy nie są przyjemne, ale czasem konieczne niestety :/ ja też za niedługo na takiej będę z ciężarnymi ale co zrobić...trzeba to jakoś przełknąć.

My byliśmy na zakupach i młodej kupiliśmy kurtkę i uwaga uwaga nie jest różowa tylko zielona!!!! moje dziecko dorasta i wyrasta z różu! ;)

A ja nie kupiłam sobie nic i jestem nie pocieszona ;) ale jutro też jest dzień ;)

AgaL, Edycik, Paryzetka83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa i jeszcze jedno! prawdopodobnie będę w drugiej połowie lipca na Mazurach - bo tak planujemy ze znajomymi wakacje (już szukamy domków) także kobiety i cynamon na czele nasze spotkanie mam nadzieję się wtedy odbędzie?! :)

majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    aaaa i jeszcze jedno! prawdopodobnie będę w drugiej połowie lipca na Mazurach - bo tak planujemy ze znajomymi wakacje (już szukamy domków) także kobiety i cynamon na czele nasze spotkanie mam nadzieję się wtedy odbędzie?! :)
    to dajcie znać kiedy dokładnie to też tak ustawimy nasz urlop, chodź powiem szczerze że wstępnie planowaliśmy 13-17 być 35 km od cinnamonka. To może w tym terminie coś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 20:34

majju, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszka my planujemy 10 dni najwcześniej od 18 ...wcześniej nie dam rady niestety :( zwłaszcza że to kupa kilosów ode mnie (jakieś 600) ...Ja będę chyba 80 km od cynamona na domkach , ale dla mnie nie problem wezmę auto i podjadę na jedną noc :D jednak nie dam rady w twoim terminie :(
    cynamon - prv :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 20:59

• midnight Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju :* życzę żeby szybko przestało boleć :*

Ruby to udanych zakupów jutro na pocieszenie ;)

Dobranoc

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Katiuszka my planujemy 10 dni najwcześniej od 18 ...wcześniej nie dam rady niestety :( zwłaszcza że to kupa kilosów ode mnie (jakieś 600) ...Ja będę chyba 80 km od cynamona na domkach , ale dla mnie nie problem wezmę auto i podjadę na jedną noc :D jednak nie dam rady w twoim terminie :(
    termin mogę trochę przesunąć nie za dużo niestety bo teściowa już domek zarezerwowała a chcemy załapać się jak ona będzie w okolicy. Cała reszta to my i tak na jachcie spędzimy. Możemy w sumie łódkę wynająć u Cinnamonka ;)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    termin mogę trochę przesunąć nie za dużo niestety bo teściowa już domek zarezerwowała a chcemy załapać się jak ona będzie w okolicy. Cała reszta to my i tak na jachcie spędzimy. Możemy w sumie łódkę wynająć u Cinnamonka ;)
    no to już jest nas dwie + gospodyni :D kto jeszcze będzie od 18 na Mazurach kobiety? i ja mówię jak najbardziej poważnie!

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    no to już jest nas dwie + gospodyni :D kto jeszcze będzie od 18 na Mazurach kobiety? i ja mówię jak najbardziej poważnie!
    We 3 już skrzynkę wina obalimy ;) Właśnie całkiem niezłe piję na poprawę endometrium of course. Dziewczyny zgłaszać się pilnie to jak to teraz ustalimy i urlop zarezerwujemy będzie łatwiej.
    Cinnamonku wynajmują u Ciebie gdzieś żaglówki? coś w stylu Antili?

Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór i dobranoc, wpadam na chwilkę bo 20 min. Siedzę z ciepłym jajkiem przy oku małego on śpi a ja wygrzewam, niby zeszło ale jeszcze coś tam jest.
    W pracy mam zapiernicz na całego, zero dostępu do neta, muszę iść na urlop od środy bo inaczej święta spędzimy jak na śmietniku.
    jejku dziewczynki wy już o wakacjach, super:)
    Edycik, Ruby trzymam kciuki za testy jutro:-)
    Wczoraj byłam u fryzjera skróciłam i przyciemniłam, wreszcie voś dla siebie:-)

Edycik lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby 18 lipca czy sierpnia? My się zastanawiamy gdzie trzasnąć na wakacje:-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię a to ja jutro testuję? ooo bo se chyba zapomniałam :P nie wiem czy będę miała odwagę także nie obiecuję :)niech się dzieje wola nieba :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Ruby 18 lipca czy sierpnia? My się zastanawiamy gdzie trzasnąć na wakacje:-)
    18 lipca!!!!!!!!! to trzaskaj na Mazurach, im więcej tym lepiej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    We 3 już skrzynkę wina obalimy ;) Właśnie całkiem niezłe piję na poprawę endometrium of course. Dziewczyny zgłaszać się pilnie to jak to teraz ustalimy i urlop zarezerwujemy będzie łatwiej.
    Cinnamonku wynajmują u Ciebie gdzieś żaglówki? coś w stylu Antili?

pfff tyle to lekko ;) będę ćwiczyć co by nie być gorsza w podbudowywaniu endo ;)

‹‹ 1467 1468 1469 1470 1471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ