X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też urlop biorę pierwsza połowa sierpnia, ale dam radę sobie zaplanować coś wolnego w tym lipcu dla Was :) mam tylko nadzieję, że skończymy remont do tej pory ;) ale super, już się cieszę na spotkanie!!!
    A ja dziś jeszcze wolne, jutro i środa do pracy a później w sobotę...

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas jak się czujesz?:)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby a wyniki kiedy ?:D

Edycik lubi tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby nam emocje na poniedziałek funduje :)

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • kas50 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Kas jak się czujesz?:)
    Dziękuję jakoś w miarę choć dziś pierwszy raz jestem taka śpiąca,chociaż śpię min.10h. Czekam na wynik 3bety i jak co to w środę gin.

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam co mogę zażywać...bo w sumie w cionszy jestem, wiec nie wiem czy takie zakazane ciężarnym mogę czy nie ?:)

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kas50 wrote:
    Dziękuję jakoś w miarę choć dziś pierwszy raz jestem taka śpiąca,chociaż śpię min.10h. Czekam na wynik 3bety i jak co to w środę gin.

Pierwsza wizyta?:) a wynik bety kiedy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik dzisiaj po południu podobno, zbadałam też proga.

Kurde nie wiem nie czuję nic więc mam wrażenie, że mnie test w konia robi ale wiadomo iskierka jakaś się tli :) ale jak nic z tego nie będzie to w czw jestem z kolegami po pracy na piwo umówiona - taki plus jak co :P

Aga no nie wiem chyba raczej cień cienia :D widać widać bo m też widział, ale się śmiał ze mnie że to pewnie tak ma być zawsze :D

Paryzetka83, midnight, cinnamon cookie, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ruby kciuki!

Majju współczuję bólu. Może to przez to, że ten cykl taki długi?

Edycik mąż ma rację, musimy się cieszyć i doceniać to co mamy :)

Cynamon jak nie skończysz remontu to my Ci ponożemy ;)

Kaś kciuki za przyrost :*

cinnamon cookie, kas50, Edycik, Kjopa3 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
    Termin @: może lepiej nie wiedzieć?
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Ruby fundujesz emocje :) :) ale fajne podejście, planuj sobie coś w razie w....

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Wynik dzisiaj po południu podobno, zbadałam też proga.

Kurde nie wiem nie czuję nic więc mam wrażenie, że mnie test w konia robi ale wiadomo iskierka jakaś się tli :) ale jak nic z tego nie będzie to w czw jestem z kolegami po pracy na piwo umówiona - taki plus jak co :P

Aga no nie wiem chyba raczej cień cienia :D widać widać bo m też widział, ale się śmiał ze mnie że to pewnie tak ma być zawsze :D
    Wrzuć zdjęcie :)

AgaL, Szyszka1 lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka cześć :) jak się czujesz??

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaL wrote:
    Paryzetka cześć :) jak się czujesz??
    Rozdarta. Dni płodne w trakcie a ja nie wiem czy się bzykać czy nie :D

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka to jest kreska widmo więc nie będę sobie tutaj wstydu robić i wrzucać zdjęć :D a co do bzykanka to może jak czujesz wewnętrznie, że wszystko ok to działaj?

• midnight Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Ruby ? kciuki mocno trzymam za betę!!!

Edycik brawa dla męża! dobrze mówi :)

Aga może czosnek, a jak nie to w tabletkach alitol-dozwolony w cionszy ;) sok malinowy , napara z kwiatu lipy to bardziek na gorączkę, ale na gradło bardzo mi pomaga płukanie wodą z solą ;) no i w ciepełku gardło trzymaj, słyszałam też zże pomaga płukanie gardła wodą utlenioną, ale to dla odważnych :)

Miłego dnia

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

Córcia-2012 <3
    J-6/11tc [*] 13.02.15,
    S -18tc [*] 30.09.15,
    F-16tc. [*] 12.05.16
    K-21tc. [*] 02.02.17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem szybka bo to dopiero 9 dni po a ja już na betę poleciałam, zaczynam się na siebie wkurzać, ze mogłam jeszcze poczekać, nacieszyć się cionszą ;)

AgaL, Szyszka1, chmurreczkaa lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka toś rozdarta....nie wiem co radzić... a gin stanowczo kazał odczekać?

Mid dziękuje Kochana, muszę się wykurować, zeby mi tylko z gardła nie zeszło na oskrzela...
    A jak u Ciebie?

• Paryzetka83 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby wrote:
    Paryzetka to jest kreska widmo więc nie będę sobie tutaj wstydu robić i wrzucać zdjęć :D a co do bzykanka to może jak czujesz wewnętrznie, że wszystko ok to działaj?
    Zobaczymy jak wyjdzie :) Nic nie planuję, bo z planów i tak wielkie gie wychodzi, a ja się stresuję ;)

A kreska ściemnieje - trzymam kciuki ;)

8 cs - [*] 6/7 tydzień
    37 cykl starań
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)

Ruby o kurcze a kiedy masz wyniki? Ja bardzo mocno kciuki trzymam oby się udało :) :) <3 A na tym teście to cień cienia czy kreseczka?

A po za tym ja ogólnie jeszcze nie mamy planów ale myślę że nad morze ponieważ nasz synek ciągnie co roku tam :)

Maju tulę mocno i mam nadzieje że bóle przechodzą.

Edycik brawo dla M :) Najgorsze odczucia są zaraz przed @ też mam zawsze zachwiany nastrój i ubolewam nad tym że znowu się nie udało. Ale dobrze że mamy komu się wyżalić.

Ja za godzinkę zmykam do gina oczywiście psiapsióła idzie ze mną bo ona jest ze mną na każdej wizycie. Ciekawa jestem dzisiejszej wizyty.

Życzę wam udanego dnia:)

Ruby czekamy na wyniki :) Ale by było super jak by się udało.

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paryzetka Twój plan mi się podoba :D

Ruby no wcześnie wcześnie, jesteśmy na tym samym etapie a ja dopiero się przymierzam kiedy zrobić test, może pod koniec tygodnia... :P

Aga ja też czuję się beznadziejnie, trochę nos zatkany, trochę gardło jakieś zawalone, do tego jeszcze tam na dole jakieś pieczenie :/ no żyć nie umierać po prostu :D

Paryzetka83, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
‹‹ 1469 1470 1471 1472 1473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ