Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga mowię Ci wypróbuj tą wodę z solą co Ci szkodzi, ale tak cześciej i przed snem i sobie zawinąć na noc gradło...powiem szczerze ze przed ciążą na gardło brałam gówna typu gardimxx i w spraju i w tabletkach i inne chemie i nic tak nie pomoglo jak wodą z solą...albo woda utleniona-koleżanka próbowała mówi ze efekt na drugi dzień...
AgaL lubi tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Mid właśnie z Mamą rozmawiałam i też mówi, że woda z solą, to w domu sobie zrobię.
A na jutro chyba wolne biorę, wygrzeje się.
Majusia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 10:27
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny
Powiem wam , że stresuje mnie to bardziej niż biel na teściemuszę się czymś zająć i myję okna . Nie mam dobrych przeczuć.
A jeśli chodzi o okna to umyłam i ściągnęłam nadmiar wody tym ściągaczem i powiem wam, że nie ma smug i jestem super zadowolona! kupiłam taką ręczną za 7 zeta bo innej nie było ale sprawdza się chyba i ta najzwyklejszaParyzetka83 lubi tę wiadomość
-
Myślę cały czas, że jeśli przez tyle czasu mi się nie udało to czemu nagle teraz ma się udać... Edycik brałam CLO w 5-9 dc.
Aga, w tym cyklu mam nie bać nic na stymulację a jak nie wyjdzie to w kolejnym cyklu te drogie zastrzyki na stymulację. Ale myslę, że jak teraz nie wyjdzie to jednak wstrzymam się jeszcze z tymi zastrzykami i spróbujemy kilka miesięcy naturalnie. -
nick nieaktualnymajju wrote:Ruby będziesz miała wyniki w necie?
-
Majju ja też miałam kilka cykli tak dla nas samych.... ale zobaczymy co w piątek się dowiem. Może to jest jakieś rozwiązanie. A nie myślałaś o konsultacji z innym ginem tak dla porównania?
Ruby nas dziś wystawia na sprawdzenie cierpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 12:11
Paryzetka83 lubi tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ja też co chwilę odświeżam stronę
Aga niby myślałam ale na myśleniu się skończyło... Bo ja ogólnie taki człowiek jestem, że nie lubię zmian, już się przyzwyczaiłam do tej mojej ginki, chociaż M. też coraz częściej wspomina żebym skonsultowała się z kimś innym...
Jest u nas w mieście taki jeden "guru", do którego kolejki są kilkumiesięczne bo podobno po pierwszej wizycie się zachodzi... -
nick nieaktualnymajju wrote:Jest u nas w mieście taki jeden "guru", do którego kolejki są kilkumiesięczne bo podobno po pierwszej wizycie się zachodzi...
ana pewno z mężem się zachodzi?cinnamon cookie, Paryzetka83, madka, madzikk, midnight, Edycik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycinnamon cookie wrote:Aguś myślę, że Ruby sama siebie też wystawiła na taką próbę
na początku chciałam wstrzymać to w tajemnicy bo wiedziałam, ze też będziecie czekać i chciałam wam stresu zaoszczędzić
ale nie wytrzymałam
Jak będzie negatyw to wam pokażę tego testa widmo to się pośmiejecieAgaL lubi tę wiadomość