X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja się może mało ostatnio udzielam, ale czytam i dobrze tam wiem kiedy która testuje, a ty nałogowa testowaczko już powinnaś zacząć, ja planuję w lany poniedziałek, to wyvhodzi jakieś 8 dni po mojej niby owulacji;-)
    Pogadam z małżem o tych mazurach, fajnie by było;-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • majju Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 23 lipca mamy wesele przyjaciół ale jakiś dzień wcześniej by się pewnie udało wyrwać ;) daleko nie mam ;)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy, jajo już wystygło a ja padam:-)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Ruby ja się może mało ostatnio udzielam, ale czytam i dobrze tam wiem kiedy która testuje, a ty nałogowa testowaczko już powinnaś zacząć, ja planuję w lany poniedziałek, to wyvhodzi jakieś 8 dni po mojej niby owulacji;-)
    Pogadam z małżem o tych mazurach, fajnie by było;-)

Imię niech będzie, u mnie też jutro 8 dni po także niech będzie! :D

Majju od 18 wszystko mi jedno kiedy także jestem otwarta i czekam na termin , mam nadzieję, że się uda! byłoby super także
    imię róży namawiaj męża na Mazury , wiesz łowienie ryb, kąpiele w jeziorze, romantyczne zachody i te sprawy - nie ma prawa się nie zgodzić! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju tu nie ma co myśleć. Jedziemy na babskie spotkanie i już.
    Jej nawet nie wiece jak się cieszę. Jak nie traficie w mój urlop to nie myślcie że się mnie pozbędziecie i tak do was dołączę. a co mieszkam na Mazowszu a to nie daleko.

Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny zazdroszczę wam spotkania my niestety zaplanowany urlop po 25 lipca. Ale jak cos jak sie spotkacie to tam jednego za mnie wypijcie ;)

Ruby widzę ze do testowania długo nie trzeba cie namawiać :) no to trzymam kciuki za jutrzejszy tescik :)

Katiuszaa no nareszcie jesteś :) Juz tesknilam za tobą ;)
    Ja dzis mialam dzien pełen wrażeń. Pół dnia sie klocilam z M kolejne pół dnia przepraszal :D Ach te chlopy :) A na koniec przyjechali teście i znowu moja szwagierka odwala numery, przysiegam ze jak kiedyś spotkam tą dziewuche to nie ręcze za siebie.
    A tak po za tym niedziela juz minęła i jutro wizyta u gina :) Ciekawa jestem co mi ciekawego powie :)

Spokojnej nocy wam życzę a ja uciekam juz spać.

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu nie wiem mogę jednak stchórzyć :P a gdzie na wakacje się wybieracie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Majju tu nie ma co myśleć. Jedziemy na babskie spotkanie i już.
    Jej nawet nie wiece jak się cieszę. Jak nie traficie w mój urlop to nie myślcie że się mnie pozbędziecie i tak do was dołączę. a co mieszkam na Mazowszu a to nie daleko.
    No wiem małpko że nie daleko bo sprawdziłam :D także tego :P

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry

ja rano nie testowałam, tempka ostro w dół poszła więc czekam na @ bo dziś 43 dc i strasznie mi się to dłuży.

dobrze że dziś mam wolne to pospałam do 7.30

My będziemy na Mazurach 21-24 lipiec na spotkaniu ze znajomymi koło wielbarka w Rękownicy czy jakoś tak na jeziorem Głęboczek.Tam jest tylko pole namiotowe :P o ile wszystko wypadnie jak trzeba.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Majju powodzenia w nowym cyklu :* ściskam

Katiuszkaa ale rośnie ta Twoja dzidzia! :) wrzuć jakieś nowe zdjęcie :)

Aaaaaaaa no to czekam na Was!!! Dogadamy się co do terminu na pewno :D Majju Ty masz blisko na szczęście :) Edycik pierwszy raz słyszę takie nazwy, kompletnie nie wiem gdzie to :D

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Tak Was sobie poczytuję i aż żałuję, że na Mazury mam jakieś 600 km, chętnie bym wpadła, gdyby to było trochę bliżej. Urlop mamy już zaplanowany na początek września, więc nie ma niestety opcji by się zgrać. A na Mazurach nie byłam nigdy i bardzo chętnie bym pojechała.

Poza tym to zaraz się zbieram do pracy, odezwę się na pewno wieczorem

Wpadłam życzyć miłego dnia :)

Ruby testowałaś już? :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok wyżalilam się mężowi ze pier......ch dwóch kresek wysikac nie mogę i nie udaje mi się.mąż mówi tak masz mnie,dwa koty,dom,autko..kiedyś się uda.

AgaL, madzikk, midnight, chmurreczkaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 marca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik brawa dla Twojego męża :) mądry chłop ;)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki:)
    ale tu plany wakacyjne pełną parą! nie chcę obiecywać już teraz, ale weekend mogłabym w tym czasie wyhaczyć, bo urlop planowany na koniec sierpnia początek września. Ciekawe jak ja mam daleko do Cinnamonka, zaraz sprawdzę na mapsgoogle. Może jakieś pendolino kursuje ?:P

U mnie dziś nieciekawie z rana, obudziłam się z potwornym bólem gardła i właśnie w pracy będę pić herbatkę z suszonych liści lipy...zamiast kawy. Mam nadzieję, ze mnie nie rozłoży...bo w piąte wyjeżdżamy do Krynicy.

Edycik Twój M dobrze mówi :* ale masz fajnie...wolne, też chcę....

Majusia zaczęłaś nowy cykl bólami...Biedactwo:* powiedz gince jak będziesz koniecznie o tych dziwnych bólach.

Ruby testowałaś Szalona? :P

Cinnamonek Ty w pracy czy w domu?

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho :)

Edycik popieram m! wiem, że ciężko tak myśleć, ale taki stres też ci nie służy...buziak

Cynamon aleśmy ci już urlop zaplanowały :D

Dobra przyznam się sikałam :D wysikałam kreskę widmo i poleciałam jak debilka upuścić krwi żeby mieć pewność czy test mnie w jajo robi czy coś się rusza powoli ;) do czasu wyniku zachowajmy zdrowy rozsądek co by nie bolało aż tak bardzo jak jednak test mnie oszukuje ...bo wiecie z tymi kreskami widmo różnie bywa.

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, kas50, Paryzetka83, Kasia1407, MamaTuśka, katiuszaa, Szyszka1, Kjopa3, chmurreczkaa, Ejrene lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Ruby...powaga???? ale cień cienia czy kreseczka??:)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no to czekamy na wynik :)

Wysłany: 21 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby????????? Seriously?!

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek ja mam do Ciebie ponad 500km ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby super :-) oby to było to :-) to czekamy razem na wynik :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1468 1469 1470 1471 1472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ