Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby ja się może mało ostatnio udzielam, ale czytam i dobrze tam wiem kiedy która testuje, a ty nałogowa testowaczko już powinnaś zacząć, ja planuję w lany poniedziałek, to wyvhodzi jakieś 8 dni po mojej niby owulacji;-)
    Pogadam z małżem o tych mazurach, fajnie by było;-)

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • majju Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 23 lipca mamy wesele przyjaciół ale jakiś dzień wcześniej by się pewnie udało wyrwać ;) daleko nie mam ;)

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Imię_Róży Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej nocy, jajo już wystygło a ja padam:-)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

km5sdf9hxn8lpm8f.png
    ex2b3e5egnyexlfw.png
    10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imię_Róży wrote:
    Ruby ja się może mało ostatnio udzielam, ale czytam i dobrze tam wiem kiedy która testuje, a ty nałogowa testowaczko już powinnaś zacząć, ja planuję w lany poniedziałek, to wyvhodzi jakieś 8 dni po mojej niby owulacji;-)
    Pogadam z małżem o tych mazurach, fajnie by było;-)

Imię niech będzie, u mnie też jutro 8 dni po także niech będzie! :D

Majju od 18 wszystko mi jedno kiedy także jestem otwarta i czekam na termin , mam nadzieję, że się uda! byłoby super także
    imię róży namawiaj męża na Mazury , wiesz łowienie ryb, kąpiele w jeziorze, romantyczne zachody i te sprawy - nie ma prawa się nie zgodzić! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju tu nie ma co myśleć. Jedziemy na babskie spotkanie i już.
    Jej nawet nie wiece jak się cieszę. Jak nie traficie w mój urlop to nie myślcie że się mnie pozbędziecie i tak do was dołączę. a co mieszkam na Mazowszu a to nie daleko.

nick nieaktualny, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny zazdroszczę wam spotkania my niestety zaplanowany urlop po 25 lipca. Ale jak cos jak sie spotkacie to tam jednego za mnie wypijcie ;)

Ruby widzę ze do testowania długo nie trzeba cie namawiać :) no to trzymam kciuki za jutrzejszy tescik :)

Katiuszaa no nareszcie jesteś :) Juz tesknilam za tobą ;)
    Ja dzis mialam dzien pełen wrażeń. Pół dnia sie klocilam z M kolejne pół dnia przepraszal :D Ach te chlopy :) A na koniec przyjechali teście i znowu moja szwagierka odwala numery, przysiegam ze jak kiedyś spotkam tą dziewuche to nie ręcze za siebie.
    A tak po za tym niedziela juz minęła i jutro wizyta u gina :) Ciekawa jestem co mi ciekawego powie :)

Spokojnej nocy wam życzę a ja uciekam juz spać.

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu nie wiem mogę jednak stchórzyć :P a gdzie na wakacje się wybieracie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Majju tu nie ma co myśleć. Jedziemy na babskie spotkanie i już.
    Jej nawet nie wiece jak się cieszę. Jak nie traficie w mój urlop to nie myślcie że się mnie pozbędziecie i tak do was dołączę. a co mieszkam na Mazowszu a to nie daleko.
    No wiem małpko że nie daleko bo sprawdziłam :D także tego :P

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry

ja rano nie testowałam, tempka ostro w dół poszła więc czekam na @ bo dziś 43 dc i strasznie mi się to dłuży.

dobrze że dziś mam wolne to pospałam do 7.30

My będziemy na Mazurach 21-24 lipiec na spotkaniu ze znajomymi koło wielbarka w Rękownicy czy jakoś tak na jeziorem Głęboczek.Tam jest tylko pole namiotowe :P o ile wszystko wypadnie jak trzeba.

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Majju powodzenia w nowym cyklu :* ściskam

Katiuszkaa ale rośnie ta Twoja dzidzia! :) wrzuć jakieś nowe zdjęcie :)

Aaaaaaaa no to czekam na Was!!! Dogadamy się co do terminu na pewno :D Majju Ty masz blisko na szczęście :) Edycik pierwszy raz słyszę takie nazwy, kompletnie nie wiem gdzie to :D

AgaL lubi tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny :)

Tak Was sobie poczytuję i aż żałuję, że na Mazury mam jakieś 600 km, chętnie bym wpadła, gdyby to było trochę bliżej. Urlop mamy już zaplanowany na początek września, więc nie ma niestety opcji by się zgrać. A na Mazurach nie byłam nigdy i bardzo chętnie bym pojechała.

Poza tym to zaraz się zbieram do pracy, odezwę się na pewno wieczorem

Wpadłam życzyć miłego dnia :)

Ruby testowałaś już? :P

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok wyżalilam się mężowi ze pier......ch dwóch kresek wysikac nie mogę i nie udaje mi się.mąż mówi tak masz mnie,dwa koty,dom,autko..kiedyś się uda.

AgaL, madzikk, midnight, chmurreczkaa, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 marca 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik brawa dla Twojego męża :) mądry chłop ;)

Edycik lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki:)
    ale tu plany wakacyjne pełną parą! nie chcę obiecywać już teraz, ale weekend mogłabym w tym czasie wyhaczyć, bo urlop planowany na koniec sierpnia początek września. Ciekawe jak ja mam daleko do Cinnamonka, zaraz sprawdzę na mapsgoogle. Może jakieś pendolino kursuje ?:P

U mnie dziś nieciekawie z rana, obudziłam się z potwornym bólem gardła i właśnie w pracy będę pić herbatkę z suszonych liści lipy...zamiast kawy. Mam nadzieję, ze mnie nie rozłoży...bo w piąte wyjeżdżamy do Krynicy.

Edycik Twój M dobrze mówi :* ale masz fajnie...wolne, też chcę....

Majusia zaczęłaś nowy cykl bólami...Biedactwo:* powiedz gince jak będziesz koniecznie o tych dziwnych bólach.

Ruby testowałaś Szalona? :P

Cinnamonek Ty w pracy czy w domu?

Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ho :)

Edycik popieram m! wiem, że ciężko tak myśleć, ale taki stres też ci nie służy...buziak

Cynamon aleśmy ci już urlop zaplanowały :D

Dobra przyznam się sikałam :D wysikałam kreskę widmo i poleciałam jak debilka upuścić krwi żeby mieć pewność czy test mnie w jajo robi czy coś się rusza powoli ;) do czasu wyniku zachowajmy zdrowy rozsądek co by nie bolało aż tak bardzo jak jednak test mnie oszukuje ...bo wiecie z tymi kreskami widmo różnie bywa.

AgaL, Edycik, cinnamon cookie, kas50, Paryzetka83, Kasia1407, MamaTuśka, nick nieaktualny, Szyszka1, Kjopa3, chmurreczkaa, Ejrene lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Ruby...powaga???? ale cień cienia czy kreseczka??:)

• Edycik Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby no to czekamy na wynik :)

Wysłany: 21 marca 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby????????? Seriously?!

AgaL lubi tę wiadomość

f2wl20mmrxkgechr.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonek ja mam do Ciebie ponad 500km ;)

• kas50 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruby super :-) oby to było to :-) to czekamy razem na wynik :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

‹‹ 1468 1469 1470 1471 1472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ