Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruby ja się może mało ostatnio udzielam, ale czytam i dobrze tam wiem kiedy która testuje, a ty nałogowa testowaczko już powinnaś zacząć, ja planuję w lany poniedziałek, to wyvhodzi jakieś 8 dni po mojej niby owulacji;-)
Pogadam z małżem o tych mazurach, fajnie by było;-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyImię_Róży wrote:Ruby ja się może mało ostatnio udzielam, ale czytam i dobrze tam wiem kiedy która testuje, a ty nałogowa testowaczko już powinnaś zacząć, ja planuję w lany poniedziałek, to wyvhodzi jakieś 8 dni po mojej niby owulacji;-)
Pogadam z małżem o tych mazurach, fajnie by było;-)
Imię niech będzie, u mnie też jutro 8 dni po także niech będzie!
Majju od 18 wszystko mi jedno kiedy także jestem otwarta i czekam na termin , mam nadzieję, że się uda! byłoby super także
imię róży namawiaj męża na Mazury , wiesz łowienie ryb, kąpiele w jeziorze, romantyczne zachody i te sprawy - nie ma prawa się nie zgodzić! -
nick nieaktualnyMajju tu nie ma co myśleć. Jedziemy na babskie spotkanie i już.
Jej nawet nie wiece jak się cieszę. Jak nie traficie w mój urlop to nie myślcie że się mnie pozbędziecie i tak do was dołączę. a co mieszkam na Mazowszu a to nie daleko.Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny zazdroszczę wam spotkania my niestety zaplanowany urlop po 25 lipca. Ale jak cos jak sie spotkacie to tam jednego za mnie wypijcie
Ruby widzę ze do testowania długo nie trzeba cie namawiaćno to trzymam kciuki za jutrzejszy tescik
Katiuszaa no nareszcie jesteśJuz tesknilam za tobą
Ja dzis mialam dzien pełen wrażeń. Pół dnia sie klocilam z M kolejne pół dnia przepraszalAch te chlopy
A na koniec przyjechali teście i znowu moja szwagierka odwala numery, przysiegam ze jak kiedyś spotkam tą dziewuche to nie ręcze za siebie.
A tak po za tym niedziela juz minęła i jutro wizyta u ginaCiekawa jestem co mi ciekawego powie
Spokojnej nocy wam życzę a ja uciekam juz spać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatiuszaa wrote:Majju tu nie ma co myśleć. Jedziemy na babskie spotkanie i już.
Jej nawet nie wiece jak się cieszę. Jak nie traficie w mój urlop to nie myślcie że się mnie pozbędziecie i tak do was dołączę. a co mieszkam na Mazowszu a to nie daleko.także tego
-
dobry
ja rano nie testowałam, tempka ostro w dół poszła więc czekam na @ bo dziś 43 dc i strasznie mi się to dłuży.
dobrze że dziś mam wolne to pospałam do 7.30
My będziemy na Mazurach 21-24 lipiec na spotkaniu ze znajomymi koło wielbarka w Rękownicy czy jakoś tak na jeziorem Głęboczek.Tam jest tylko pole namiotoweo ile wszystko wypadnie jak trzeba.
-
Dzień dobry
Majju powodzenia w nowym cyklu :* ściskam
Katiuszkaa ale rośnie ta Twoja dzidzia!wrzuć jakieś nowe zdjęcie
Aaaaaaaa no to czekam na Was!!! Dogadamy się co do terminu na pewnoMajju Ty masz blisko na szczęście
Edycik pierwszy raz słyszę takie nazwy, kompletnie nie wiem gdzie to
AgaL lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Tak Was sobie poczytuję i aż żałuję, że na Mazury mam jakieś 600 km, chętnie bym wpadła, gdyby to było trochę bliżej. Urlop mamy już zaplanowany na początek września, więc nie ma niestety opcji by się zgrać. A na Mazurach nie byłam nigdy i bardzo chętnie bym pojechała.
Poza tym to zaraz się zbieram do pracy, odezwę się na pewno wieczorem
Wpadłam życzyć miłego dnia
Ruby testowałaś już?
cinnamon cookie lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Hej Kobietki:)
ale tu plany wakacyjne pełną parą! nie chcę obiecywać już teraz, ale weekend mogłabym w tym czasie wyhaczyć, bo urlop planowany na koniec sierpnia początek września. Ciekawe jak ja mam daleko do Cinnamonka, zaraz sprawdzę na mapsgoogle. Może jakieś pendolino kursuje ?
U mnie dziś nieciekawie z rana, obudziłam się z potwornym bólem gardła i właśnie w pracy będę pić herbatkę z suszonych liści lipy...zamiast kawy. Mam nadzieję, ze mnie nie rozłoży...bo w piąte wyjeżdżamy do Krynicy.
Edycik Twój M dobrze mówi :* ale masz fajnie...wolne, też chcę....
Majusia zaczęłaś nowy cykl bólami...Biedactwo:* powiedz gince jak będziesz koniecznie o tych dziwnych bólach.
Ruby testowałaś Szalona?
Cinnamonek Ty w pracy czy w domu?Edycik, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyHej ho
Edycik popieram m! wiem, że ciężko tak myśleć, ale taki stres też ci nie służy...buziak
Cynamon aleśmy ci już urlop zaplanowały
Dobra przyznam się sikałamwysikałam kreskę widmo i poleciałam jak debilka upuścić krwi żeby mieć pewność czy test mnie w jajo robi czy coś się rusza powoli
do czasu wyniku zachowajmy zdrowy rozsądek co by nie bolało aż tak bardzo jak jednak test mnie oszukuje ...bo wiecie z tymi kreskami widmo różnie bywa.
AgaL, Edycik, cinnamon cookie, kas50, Paryzetka83, Kasia1407, MamaTuśka, katiuszaa, Szyszka1, Kjopa3, chmurreczkaa, Ejrene lubią tę wiadomość