X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku planów żadnych goscie pojadą a my z M.odpoczynek.
    Ja już nie śpię poleguję tylko.

A gdzie Katiuszka,Aga i Majcia?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Z racji, że mnie jakieś choróbsko zbiera trochę dłużej dziś pospałam. Teraz Mężuś jajecznicę na śniadanko szykuje.

Listy do M 2 nawet spoko, lubię takie filmy, choć trzeba przyznać, że 1 część była dużo fajniejsza.

Dzisiaj jedziemy rodzinnie do szwagra na urodziny. Znowu się nażrę :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielne ;-)

Cynamon ja dodaje ja już to ten biały klasyczny do drinków ;-)

Chmureczka To miłej imprezki i nie przesadzaj z jedzeniem :-P

A my zbieramy się do kosciola za chwilę potem do sklepu wstapie po te myjke do okien ;-)

Ogłaszam wszem i wobec ze od jutra ćwiczę i mniej jem bo moja waga znowu osiągnęła punkt kulminacyjny i tylko ciąża jest w stanie mnie powstrzymać przed dieta i ćwiczeniami :-P

cinnamon cookie, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli Kobietki :) u nas leniwie....na obiad do rodziców,a do kościoła popołudniu..takze jeszcze w szlafroku siedzę ;)

Edycik, Majju mam rozumieć że @ niet?? :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie również niedzielnie :)
    Ja dzis mam mieszane uczucia bo z jednej strony mam zamiar wziąść się za sprzątanie a z drugiej strony mam ochotę na leniuchowanie :-)
    Jajnik prawy daje mi w kość :) Czyli może cos w tym cyklu zadziała :-) Wit B i te globulki tez zaczynaja chyba dzialac ponieważ śluz tez się poprawił. Wiec jestem dobrej mysli obym jutro na wizycie sie nie rozczarowała.

My również do kosciolka po południu a teraz biorę się za obiadek.

Milej i spokojnej niedzieli wam życzę :-)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• kas50 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie :-) z góry przepraszam że ostatnio mało się udzielam ale dużo odpoczywam ,w tym od neta. My dziś z młodą robimy ciasteczka wielkanocne :-)
    Miłego dnia :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• majju Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Piękne.
    My tak jak planowaliśmy poszliśmy wczoraj do znajomych a potem oni przyszli do nas i trochę poimprezowaliśmy. Potem było ♥ a potem... masakra :/ dostałam jakiś skurcz mięśni w dole brzucha ale taki silny, że naprawdę myślałam, że pojedziemy na pogotowie. Wzięłam no spe ale ją od razu zwymiotowalam. Kilka godzin się męczyłam w nocy, M. przerażony. Nie pojechałam do pracy bo nadal mnie boli ale już nie tak.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to odpoczywaj sobie, mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko przejdzie. Weź raz jeszcze nospe, nie zaszkodzi. Może jakiś termofor i odpoczywaj.

My dziś po śniadanku też <3, nadrabiamy zaległości :) Teraz mąż poszedł auto odkurzyć, bo aż wstyd rodziców wziąć do samochodu, taki syf :)

Za godzinkę zmykamy na urodzinki. Po drodze jeszcze chcemy na cmentarz podjechać, do dziadków i do mojego kuzyna. Potem będzie wyżerka. Odezwę się wieczorem, tymczasem przyjemnej niedzieli Wam życzę :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majcia kurde dziwny ból moze idz do gina na konsultacje? @ przyszła?

Aguś ja dalej @ nie mam.

Miłego dnia kochane

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik @ nie przyszła. Jutro dzwonię się umówić do ginki bo mam trochę stracha, że coś złego się u mnie dzieje :/

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Edycik @ nie przyszła. Jutro dzwonię się umówić do ginki bo mam trochę stracha, że coś złego się u mnie dzieje :/
    tak, zdecydowanie powinnaś iść dolekarza sprawdzić to, zwłaszcza że beta negatywne a okresu brak już dość długo, może CLO (bo chyba brałaś? ) tak ci poprzestawiało cykl?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje, ale idź na pewno:*

Edycik a Ty masz kiedy tą wizytę u nowego lekarza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobity.
    Mało mnie ostatnio tutaj przepraszam za to. Chyba nadal pozostałości z dołu kończącego poprzedni cykl a ten bezowulacyjny też nie pomaga. Zaglądam i podczytuję i ostro wam kibicuję

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszkaaa tęskniłam :*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u Ciebie z M itp?? jak w ogóle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mężulkiem w porządku, dziękuję może kiedyś do niego dotrze że praca nie jest wszystkim . dzięki Atence ostatnie spotkanie rodzinne ganiałam za nią jak tylko zaczynały się rozmowy o nienarodzonym, o mdłościach itp, itd

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atenka :D urosła??:)
    ja tez wczoraj byłam na rodzinnym spotkaniu, moja Bratowa w kolejnej ciąży... bardzo pilnuje się widzę, zeby mi nie sprawić przykrości i nie gada o tym cały czas...ale wiadomo inni pytają, gratulują... i też miałam moment, ze wolałam siedzieć z dzieciakami w ich pokoju i się bawić z nimi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzinne spotkania nam nie pomagają. Nie wiem co będzie za tydzień....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atenka już 4 kg waży a jak do nas przyszła ważyła 2,3 czyli jest prawie 2x większa

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Rodzinne spotkania nam nie pomagają. Nie wiem co będzie za tydzień....

Wyjedźcie....my w piątek wybywamy

‹‹ 1466 1467 1468 1469 1470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ