Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Z racji, że mnie jakieś choróbsko zbiera trochę dłużej dziś pospałam. Teraz Mężuś jajecznicę na śniadanko szykuje.
Listy do M 2 nawet spoko, lubię takie filmy, choć trzeba przyznać, że 1 część była dużo fajniejsza.
Dzisiaj jedziemy rodzinnie do szwagra na urodziny. Znowu się nażrę
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyWitam się niedzielne

Cynamon ja dodaje ja już to ten biały klasyczny do drinków
Chmureczka To miłej imprezki i nie przesadzaj z jedzeniem
A my zbieramy się do kosciola za chwilę potem do sklepu wstapie po te myjke do okien
Ogłaszam wszem i wobec ze od jutra ćwiczę i mniej jem bo moja waga znowu osiągnęła punkt kulminacyjny i tylko ciąża jest w stanie mnie powstrzymać przed dieta i ćwiczeniami
cinnamon cookie, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
Witam sie również niedzielnie

Ja dzis mam mieszane uczucia bo z jednej strony mam zamiar wziąść się za sprzątanie a z drugiej strony mam ochotę na leniuchowanie
Jajnik prawy daje mi w kość
Czyli może cos w tym cyklu zadziała
Wit B i te globulki tez zaczynaja chyba dzialac ponieważ śluz tez się poprawił. Wiec jestem dobrej mysli obym jutro na wizycie sie nie rozczarowała.
My również do kosciolka po południu a teraz biorę się za obiadek.
Milej i spokojnej niedzieli wam życzę
-
Witam niedzielnie
z góry przepraszam że ostatnio mało się udzielam ale dużo odpoczywam ,w tym od neta. My dziś z młodą robimy ciasteczka wielkanocne 
Miłego dnia
-
Cześć Piękne.
My tak jak planowaliśmy poszliśmy wczoraj do znajomych a potem oni przyszli do nas i trochę poimprezowaliśmy. Potem było ♥ a potem... masakra
dostałam jakiś skurcz mięśni w dole brzucha ale taki silny, że naprawdę myślałam, że pojedziemy na pogotowie. Wzięłam no spe ale ją od razu zwymiotowalam. Kilka godzin się męczyłam w nocy, M. przerażony. Nie pojechałam do pracy bo nadal mnie boli ale już nie tak.
-
Majju to odpoczywaj sobie, mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko przejdzie. Weź raz jeszcze nospe, nie zaszkodzi. Może jakiś termofor i odpoczywaj.
My dziś po śniadanku też
, nadrabiamy zaległości
Teraz mąż poszedł auto odkurzyć, bo aż wstyd rodziców wziąć do samochodu, taki syf 
Za godzinkę zmykamy na urodzinki. Po drodze jeszcze chcemy na cmentarz podjechać, do dziadków i do mojego kuzyna. Potem będzie wyżerka. Odezwę się wieczorem, tymczasem przyjemnej niedzieli Wam życzę
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnytak, zdecydowanie powinnaś iść dolekarza sprawdzić to, zwłaszcza że beta negatywne a okresu brak już dość długo, może CLO (bo chyba brałaś? ) tak ci poprzestawiało cykl?majju wrote:Edycik @ nie przyszła. Jutro dzwonię się umówić do ginki bo mam trochę stracha, że coś złego się u mnie dzieje

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Atenka
urosła??
ja tez wczoraj byłam na rodzinnym spotkaniu, moja Bratowa w kolejnej ciąży... bardzo pilnuje się widzę, zeby mi nie sprawić przykrości i nie gada o tym cały czas...ale wiadomo inni pytają, gratulują... i też miałam moment, ze wolałam siedzieć z dzieciakami w ich pokoju i się bawić z nimi
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę 
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny