Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Z racji, że mnie jakieś choróbsko zbiera trochę dłużej dziś pospałam. Teraz Mężuś jajecznicę na śniadanko szykuje.
Listy do M 2 nawet spoko, lubię takie filmy, choć trzeba przyznać, że 1 część była dużo fajniejsza.
Dzisiaj jedziemy rodzinnie do szwagra na urodziny. Znowu się nażrę
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnyWitam się niedzielne
Cynamon ja dodaje ja już to ten biały klasyczny do drinków
Chmureczka To miłej imprezki i nie przesadzaj z jedzeniem
A my zbieramy się do kosciola za chwilę potem do sklepu wstapie po te myjke do okien
Ogłaszam wszem i wobec ze od jutra ćwiczę i mniej jem bo moja waga znowu osiągnęła punkt kulminacyjny i tylko ciąża jest w stanie mnie powstrzymać przed dieta i ćwiczeniamicinnamon cookie, Edycik, midnight lubią tę wiadomość
-
Witam sie również niedzielnie
Ja dzis mam mieszane uczucia bo z jednej strony mam zamiar wziąść się za sprzątanie a z drugiej strony mam ochotę na leniuchowanie
Jajnik prawy daje mi w kośćCzyli może cos w tym cyklu zadziała
Wit B i te globulki tez zaczynaja chyba dzialac ponieważ śluz tez się poprawił. Wiec jestem dobrej mysli obym jutro na wizycie sie nie rozczarowała.
My również do kosciolka po południu a teraz biorę się za obiadek.
Milej i spokojnej niedzieli wam życzę -
Witam niedzielnie
z góry przepraszam że ostatnio mało się udzielam ale dużo odpoczywam ,w tym od neta. My dziś z młodą robimy ciasteczka wielkanocne
Miłego dnia -
Cześć Piękne.
My tak jak planowaliśmy poszliśmy wczoraj do znajomych a potem oni przyszli do nas i trochę poimprezowaliśmy. Potem było ♥ a potem... masakradostałam jakiś skurcz mięśni w dole brzucha ale taki silny, że naprawdę myślałam, że pojedziemy na pogotowie. Wzięłam no spe ale ją od razu zwymiotowalam. Kilka godzin się męczyłam w nocy, M. przerażony. Nie pojechałam do pracy bo nadal mnie boli ale już nie tak.
-
Majju to odpoczywaj sobie, mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko przejdzie. Weź raz jeszcze nospe, nie zaszkodzi. Może jakiś termofor i odpoczywaj.
My dziś po śniadanku też, nadrabiamy zaległości
Teraz mąż poszedł auto odkurzyć, bo aż wstyd rodziców wziąć do samochodu, taki syf
Za godzinkę zmykamy na urodzinki. Po drodze jeszcze chcemy na cmentarz podjechać, do dziadków i do mojego kuzyna. Potem będzie wyżerka. Odezwę się wieczorem, tymczasem przyjemnej niedzieli Wam życzęRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualnymajju wrote:Edycik @ nie przyszła. Jutro dzwonię się umówić do ginki bo mam trochę stracha, że coś złego się u mnie dzieje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Atenka
urosła??
ja tez wczoraj byłam na rodzinnym spotkaniu, moja Bratowa w kolejnej ciąży... bardzo pilnuje się widzę, zeby mi nie sprawić przykrości i nie gada o tym cały czas...ale wiadomo inni pytają, gratulują... i też miałam moment, ze wolałam siedzieć z dzieciakami w ich pokoju i się bawić z nimi
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny