X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku planów żadnych goscie pojadą a my z M.odpoczynek.
    Ja już nie śpię poleguję tylko.

A gdzie Katiuszka,Aga i Majcia?

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Z racji, że mnie jakieś choróbsko zbiera trochę dłużej dziś pospałam. Teraz Mężuś jajecznicę na śniadanko szykuje.

Listy do M 2 nawet spoko, lubię takie filmy, choć trzeba przyznać, że 1 część była dużo fajniejsza.

Dzisiaj jedziemy rodzinnie do szwagra na urodziny. Znowu się nażrę :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się niedzielne ;-)

Cynamon ja dodaje ja już to ten biały klasyczny do drinków ;-)

Chmureczka To miłej imprezki i nie przesadzaj z jedzeniem :-P

A my zbieramy się do kosciola za chwilę potem do sklepu wstapie po te myjke do okien ;-)

Ogłaszam wszem i wobec ze od jutra ćwiczę i mniej jem bo moja waga znowu osiągnęła punkt kulminacyjny i tylko ciąża jest w stanie mnie powstrzymać przed dieta i ćwiczeniami :-P

cinnamon cookie, Edycik, midnight lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej niedzieli Kobietki :) u nas leniwie....na obiad do rodziców,a do kościoła popołudniu..takze jeszcze w szlafroku siedzę ;)

Edycik, Majju mam rozumieć że @ niet?? :)

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • Kasia1407 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie również niedzielnie :)
    Ja dzis mam mieszane uczucia bo z jednej strony mam zamiar wziąść się za sprzątanie a z drugiej strony mam ochotę na leniuchowanie :-)
    Jajnik prawy daje mi w kość :) Czyli może cos w tym cyklu zadziała :-) Wit B i te globulki tez zaczynaja chyba dzialac ponieważ śluz tez się poprawił. Wiec jestem dobrej mysli obym jutro na wizycie sie nie rozczarowała.

My również do kosciolka po południu a teraz biorę się za obiadek.

Milej i spokojnej niedzieli wam życzę :-)

201707271556.png
    200710144670.png
    70 cykl starań.... I jaki szczęśliwy :D
    Nadzieja umiera ostatnia. ..

• kas50 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam niedzielnie :-) z góry przepraszam że ostatnio mało się udzielam ale dużo odpoczywam ,w tym od neta. My dziś z młodą robimy ciasteczka wielkanocne :-)
    Miłego dnia :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• majju Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Piękne.
    My tak jak planowaliśmy poszliśmy wczoraj do znajomych a potem oni przyszli do nas i trochę poimprezowaliśmy. Potem było ♥ a potem... masakra :/ dostałam jakiś skurcz mięśni w dole brzucha ale taki silny, że naprawdę myślałam, że pojedziemy na pogotowie. Wzięłam no spe ale ją od razu zwymiotowalam. Kilka godzin się męczyłam w nocy, M. przerażony. Nie pojechałam do pracy bo nadal mnie boli ale już nie tak.

qdkkqps67blqh0e0.png
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majju to odpoczywaj sobie, mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko przejdzie. Weź raz jeszcze nospe, nie zaszkodzi. Może jakiś termofor i odpoczywaj.

My dziś po śniadanku też <3, nadrabiamy zaległości :) Teraz mąż poszedł auto odkurzyć, bo aż wstyd rodziców wziąć do samochodu, taki syf :)

Za godzinkę zmykamy na urodzinki. Po drodze jeszcze chcemy na cmentarz podjechać, do dziadków i do mojego kuzyna. Potem będzie wyżerka. Odezwę się wieczorem, tymczasem przyjemnej niedzieli Wam życzę :)

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majcia kurde dziwny ból moze idz do gina na konsultacje? @ przyszła?

Aguś ja dalej @ nie mam.

Miłego dnia kochane

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edycik @ nie przyszła. Jutro dzwonię się umówić do ginki bo mam trochę stracha, że coś złego się u mnie dzieje :/

qdkkqps67blqh0e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    majju wrote:
    Edycik @ nie przyszła. Jutro dzwonię się umówić do ginki bo mam trochę stracha, że coś złego się u mnie dzieje :/
    tak, zdecydowanie powinnaś iść dolekarza sprawdzić to, zwłaszcza że beta negatywne a okresu brak już dość długo, może CLO (bo chyba brałaś? ) tak ci poprzestawiało cykl?

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majusia mam nadzieję, że nic poważnego się nie dzieje, ale idź na pewno:*

Edycik a Ty masz kiedy tą wizytę u nowego lekarza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobity.
    Mało mnie ostatnio tutaj przepraszam za to. Chyba nadal pozostałości z dołu kończącego poprzedni cykl a ten bezowulacyjny też nie pomaga. Zaglądam i podczytuję i ostro wam kibicuję

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katiuszkaaa tęskniłam :*

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u Ciebie z M itp?? jak w ogóle?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mężulkiem w porządku, dziękuję może kiedyś do niego dotrze że praca nie jest wszystkim . dzięki Atence ostatnie spotkanie rodzinne ganiałam za nią jak tylko zaczynały się rozmowy o nienarodzonym, o mdłościach itp, itd

Bratek lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atenka :D urosła??:)
    ja tez wczoraj byłam na rodzinnym spotkaniu, moja Bratowa w kolejnej ciąży... bardzo pilnuje się widzę, zeby mi nie sprawić przykrości i nie gada o tym cały czas...ale wiadomo inni pytają, gratulują... i też miałam moment, ze wolałam siedzieć z dzieciakami w ich pokoju i się bawić z nimi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzinne spotkania nam nie pomagają. Nie wiem co będzie za tydzień....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atenka już 4 kg waży a jak do nas przyszła ważyła 2,3 czyli jest prawie 2x większa

AgaL, Edycik lubią tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 20 marca 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katiuszaa wrote:
    Rodzinne spotkania nam nie pomagają. Nie wiem co będzie za tydzień....

Wyjedźcie....my w piątek wybywamy

‹‹ 1466 1467 1468 1469 1470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ