Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane
U mnie Święta mijają pod znakiem obżarstwa
W czwartek mam dietetyka, więc ostatni moment na to by sobie pofolgować
A jak u Was?
My nadrabiamy, choć z owulki pewnie będą nici, ale dla samej przyjemności fajnie
Jakoś libido mi się zwiększyło
Mokrego dyngusa DziewczynkiRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Dzien dobry
Jak tam dziewczyny zlal juz was ktos wodą bo ja juz sie raz przebieralam
Edycik bez stresu będzie dobrze. Na razie delektuj sie świętami :-*
Chmureczka i tak właśnie powinno być ze nie mysli sie o dniach plodnych czy nie tylko siez przyjemności u mnie tak jest od 4 miesięcy ponieważ i tak wiemy ze nici z owulki.
U mnie również obrzarstwo jak nie wiem a do tego kilka nie przyjemnych spraw wyszło i tak malo swiateczny klimat jest u nas w rodzinie ale staramy sie nie załamywać
Życzę wam udanego lanego poniedziałku i jeszcze jednego dnia rozpustyEdycik lubi tę wiadomość
-
Witam
Kjopa dobrze że udało Ci się ''wynegocjować '' wiekszą kasę w pracyczasem wystarczy ich postraszyć odejściem
U nas młoda od zająca dostała jak zwykle pełno słodyczy...ale tez od taty zająca pociąg
Z bajek to Frozen oczywiście rządziale też Zaplątani
i jej wysokość zosia
Kasiu mam nadzieję ze sprawy szybko się ułożą
Mam nadzieję ze wszystkie jesteście objedzone i mokre ;P wesołych świąt !!
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Cześć dziewczynki, u nas pogoda śliczna słoneczko świeci:-) obżarliśmy się ponad miarę, chyba trzeba wiosenny spacer zaliczyć
Aha test robiłam biało aż razi po oczach, nawet odczekałam więcej niż przepusowe 5 min. Licząc że po 5 min. Pojawi się fałszywie pozytywny wynik ale też lipa, więc następne szczanko czwartek, piątek w terminie@i przykładam się uczciwie do następnego cyklu:-)
Miłego dnia:-)
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
nick nieaktualnyWitam się poniedziałkowo,
My już po kościele i po obiadku
Imię no to liczę na przyłożenie się w nowym cyklu, takie na maksa
Mid- no przejedzona już chyba bardziejbyć nie mogę, a miałam wystartować z ciążą w niższej wadze, ale chyba nie pykło
Kasiu no to życzę w tym ostatnim świątecznym dniu nieco lepszej atmosfery świątecznej, a jeśli nie z całą rodziną to chociaż z tą najbliższą którą masz przy sobie na codzień
Pogoda u nas cudna także spacerek obowiązkowo trzeba zaliczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 13:32
midnight, Imię_Róży, Kasia1407 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam świątecznie
wczoraj u rodziców pojadłam i podrinkowałam
dziś juz w lesie na długim spacerze bylismy, młoda nazbierala caly bukiet kwiatków
zjedlismy barszcz z uszkami i nikt nie chce drugiego dania, heh, przejedzenie
pozniej mamy isc do cioci
Ruby
przyjmij mnie do przyjaciołek, to wysle ci fotkę
córa ucieszyła sie z prezentu od zajączka?
ja w I ciazy startowałam z 62 kg
Imie Rozy
no to liczymy na Ciebie w kolejnym cyklu
piję herbatkę z pokrzywy, podobno pobudza produkcję progesteronu w II fazie
wiecie coś na ten temat ?
Imię_Róży lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny które się orientują mam pytanie, czy mogę sobie zmienić luteinę dopochwową na tę pod język?
Obecnie posiadam obie w domu i aplikuję 1 X 150 dopochwowo na noc i w południe 1 x 50 pod język. Czuje lekkie pieczenie i jestem pewna ,że podrażania mnie aplikowanie luteiny czy mogę brać zamiast tego 3 x 50 pod język na noc? -
Ruby nie wiem...ja mam na noc 1x100 dopochwowo, podobno ta dopochwowa jest skuteczniejsza...tak mi kiedyś moja powiedziała. Więc nie wiem jak Ci poradzić..Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyDzięki Mid, no niepotrzebnie sama sobie zwiększyłam, bo zaczynałam od 100, ale czekałam 3 dni na ten wynik progesteronu i bałam się , że jest niski jak zawsze wynik i sama sobie zwiększyłam. Teraz chyba nie można zmniejszać i chcę jakoś te dwie aplikacje na noc zastąpić pod język
Może Bratek wie? Bratku ratuj...
edit: zamieniłam dzisiaj i wzięłam 3 tabsy 50 pod język. Wolę tak niż jakby miało mnie znowu "tam" coś złapać. Przy progesteronie 40 jaki miałam na niższej dawce nie powinno to zaszkodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 20:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:Ruby
na luteinie się też nie znam
masz wiadomość
nalożyłam na stopy maskę złuszczające skarpetki i musze teraz siedzieć na tyłku przez godzinę
jutro jeszcze urlop, wybieramy się we trójkę na zakupy do większego CH
jestem szybki bil i już odpisałam
a zakupów zazdraszczam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuccecita wrote:jak samopoczucie Ruby ?
m się pluje , że jestem na niego cięta i cały czas mu dogryzam, ale to jest silniejsze ode mnieLuccecita, chmurreczkaa, Edycik, madzikk lubią tę wiadomość
-
Wpadłam na chwile sprawdzić co u Was i zaraz spać
Ruby ta lutka spod języka gorzej się wchłania niż ta dopochwowa, nie próbuj jej rozgryzać czy połykać, niestety długo się rozpuszcza. Nie wiem jakie dawki aplikuje się w ciąży, ale ja nigdy nie brałam większej dawki w wersji pod język niż 50 3xdziennie. Na raz tyle na pewno nie dasz rady, bo tabletka ciężko się rozpuszcza. W każdym razie możesz je stosować wymiennie, choć ta dopochwowa jest zdaniem wielu lekarzy lepsza.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
Ruby a może bierz 3 razy dziennie 50 pod język? Tą samą dawkę dostarczysz, a nie będziesz się mordować z tymi tabletkami. Nie cierpię ich smaku i tego, że godzinę się rozpuszczają, a poza tym jest dużo mniejsza wchłanialność z tego co się orientuję, dlatego lekarze bardziej polecają tą dopochwową.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
Dzień dobry i już po świetach
Ja już w pracy bo dziś 6-14 a potem wizyta u dr.Markuszewskiego.
Wczoraj po obiedzie u Teściów leniuchowałam z M.przed tv jeszcze lany poniedziałek sobie zrobilismya wodnistego śluzu mam co nie miara
Jak tam po świetach? Ja od jutra na basen.
Aguś jak wyjazd?
Majjusia owulka juz była?
Lucc ale Ci ładnie się tempka trzymaZazdroszczę urlopu na dziś.
Imię Róży czekamy na następne szczanko na patyka.
Ruby z lutką niestety nie pomogę.
Imię_Róży lubi tę wiadomość