Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki! Poświętowane?
Ale się ciężko mi dziś wstawało, zmiana czasu źle na mnie działa
Edycik trzymam mocno kciuki za wizytę! U mnie owulki jeszcze nie było na pewno, jajników nie czuję, śluzu brak. Wizytę mam w czwartek to zobaczę co w trawie piszczy
Edycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
i po świętach
Edycik powodzenia na wizycie :* fajnie to zabrzmiało, że może uda Ci się coś wyszczać na rocznicęhahah uwielbiam
Aga jak było na wyjeździe? Opowiadaj
A ja melduję od rana @... Bladź jedna noEdycik, AgaL lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCynamon no to niechmoc będzie z tobą kochana :*
Aga - nie młodej nie mówiłam, powiem jej jak na USG się potwierdzi bo wiesz dzecko nie zrozumie jakby jednak cos nie pykłowizyta 8mego więc jeszcze kilka dni. Ale my wszystkie czekamy na relacje z wyjazdu i wizyty!
cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość
-
Aaaa Edycik to juz dzisiaj:)
Mi swieta minely tak sobie. W niedziele pojechalismy do znajomych i zostalismy do wczoraj, i znowu to mialam, ale tym razem moj P mnoe denerwowal, cala noc nie spalam, nawet minutki, przewracalam sie z boku na bok, oczywiscie za duzo myslalam i tak sie teraz zastanawiam czy moze moga miec na to wplyw hormony, bo poprzednim razem bylo to dokladnie 4 tygodnie temu (bez jednego dnia), moze byc spowodowane chyba spadkiem progesteronu, czyli tzw ZNP. Masakra ja sie wykoncze, dzisiaj wygladam jak zombie i tel mi sie wylaczyl w nocy wiec budzik nie dzwonil, ale cale szczescie do pracy zdazylam:)
Milego dnia kochane i Edycik powodznia:)Edycik lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Ciastko :-x jak boli brzuszek to najlepszy jest termofor.
Edycik moj P jest zrelaksowany i to za bardzo (co tez mnie wkurza), ale jest cos co naprwde mnie irytuje, o tym wam nie pisalam i musze ten problem jak najszybciej rozwiazac, nawet jezeli bedziemy musieli sie rozstac z P, ja tego dlugo nie wytrzymam. I tak tak mi relaks sie przyda ale samej i to juz niedlugo bo za 16 dni jade sama na 3 tygodnie na wakacjemam zamiar w tym czasie wymyslic cos zebym po powrocie juz nie myslala
a wy macie jakies sposoby na niemyslenie? I przyszly cykl odpuszczam, mam zamiar poszalec w polsce i zaczac biegac i cwiczyc. Wogle to odpuszczam starania az problemy z P sie rozwiaza, taka decyzje podjelam:)
AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
Kobitki zabiegana od rana jestem
Wizyta przebiegła spoko. Tzn. mam jakąś torbielkę za jajnikiem, ale przypuszcza, ze sie wchłonie podczas @. Wyniki obejrzała wszystkie, mój M ma rewelacyjne, mówiła, że rzadko takie widuje, moje uważa, że wcale nie są złe. Ani AMH, ani FSH jej nie przeraża. Twierdzi, że to się zmienia i dla niej nie jest wyznacznikiem.
Plan jest taki: dwa miesiące monitoringu samego, chcę zobaczyć czy mam i dobrze obsatwiam owulkę, potem ewentualnie histeroskopia, potem monit + stymulacja. A poza tym stwierdziła, że jesteśmy młodzi (WOW!i nie minął jeszcze rok intensywnych starań, wiec nie widzi powodu do zamartwiania się.
Imię_Róży, majju, Edycik, madzikk, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Madzik życzę samych pozytywnych chwil, żeby udało się wszystko załatwić :* Odpocznij na urlopie
madzikk lubi tę wiadomość
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
A wyjazd był owocny w rozmowy poważne z M, takie co dały mi, nam do myślenia
w dzień urodzin dostałam prezent w postaci @ - ale o dziwo po wcześniejszych rozmowach z M przyjęłam ją spokojnie
majju, Edycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
-
Madzikk to dopocznij sobie, nabierz pozytywnej energii. Ja od kwietnia też się biorę za aktywność fizyczną. Mam nadzieję, że uda się wytrwać w postanowieniu.
Aga cieszę się, że jest plan, mam nadzieję że Cię to uspokoiło i dodało siłi że wyjazd się udał, też mi się taki marzy, taki właśnie do pogadania
AgaL, madzikk lubią tę wiadomość
-
madka wrote:Aguś same dobre wiadomości
To teraz musi się udać!
Madka ja teraz podchodzę w ten sposób...kiedyś musi się udać, ale nie nastawiam się z cyklu na cykl, bo to nie jest życie....Planujemy normalnie wakacje i wszystko jakbym w ciąży nie była i miała nie być narazie. Życie mi przeleci na czekaniu na dziecko. Pragniemy zostać rodzicami i kiedyś będziemy, nie w ten sposób, to inny, to już postanowionemajju, Ruby, Edycik, Imię_Róży, midnight, madzikk, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość