X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
Odpowiedz

Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać

Oceń ten wątek:
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki! Poświętowane? :)
    Ale się ciężko mi dziś wstawało, zmiana czasu źle na mnie działa ;)

Edycik trzymam mocno kciuki za wizytę! U mnie owulki jeszcze nie było na pewno, jajników nie czuję, śluzu brak. Wizytę mam w czwartek to zobaczę co w trawie piszczy :)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mi przyszły z allegrop testy owu 30 sztuk mogę szczać do woli :P

Majjusia to będę trzymac kciuki za czwartkową wizytę.

Madka to działajcie <3 dziś, a potem pogadajcie o modelu autka :)

Aguś a jak tam u Ciebie?

madka lubi tę wiadomość

ac328aa0b4365d167f634a4672b15680.png
  • majju Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Aga opowiadaj jak było na wizycie i jak się udały urodzinki i wyjazd :)

Edycik lubi tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) i po świętach :)

Edycik powodzenia na wizycie :* fajnie to zabrzmiało, że może uda Ci się coś wyszczać na rocznicę :D hahah uwielbiam :D

Aga jak było na wyjeździe? Opowiadaj :)

A ja melduję od rana @... Bladź jedna no ;)

Edycik, AgaL lubią tę wiadomość

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cynamon no to niechmoc będzie z tobą kochana :*

Aga - nie młodej nie mówiłam, powiem jej jak na USG się potwierdzi bo wiesz dzecko nie zrozumie jakby jednak cos nie pykło :/ wizyta 8mego więc jeszcze kilka dni. Ale my wszystkie czekamy na relacje z wyjazdu i wizyty! :)

cinnamon cookie, AgaL lubią tę wiadomość

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku to powodzenia w nowym cyklu :*

Ruby dobrze zrobiliście,że na razie Młoda nic nie wiem.

Aguś czekam na relację z wyjazdu.

Ruby, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• kas50 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po świętach :-) nic mi się nie chce,od kilku dni jestem okropnie senna i zmeczona:( pogoda ładna :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• madzikk Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Edycik to juz dzisiaj:)

Mi swieta minely tak sobie. W niedziele pojechalismy do znajomych i zostalismy do wczoraj, i znowu to mialam, ale tym razem moj P mnoe denerwowal, cala noc nie spalam, nawet minutki, przewracalam sie z boku na bok, oczywiscie za duzo myslalam i tak sie teraz zastanawiam czy moze moga miec na to wplyw hormony, bo poprzednim razem bylo to dokladnie 4 tygodnie temu (bez jednego dnia), moze byc spowodowane chyba spadkiem progesteronu, czyli tzw ZNP. Masakra ja sie wykoncze, dzisiaj wygladam jak zombie i tel mi sie wylaczyl w nocy wiec budzik nie dzwonil, ale cale szczescie do pracy zdazylam:)

Milego dnia kochane i Edycik powodznia:)

Edycik lubi tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk coś musiało być dzisiaj bo ja też strasznie źle spałam, nie mogłam wcale zasnąćmimo zmęczenia i o 5 już wstałam :/ a całą noc przewracałam się z boku na bok :/

• Edycik Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk Tobie to chyba relaks jakiś potrzebny kilkudniowy z M. , sami we dwoje, jakaś fajna sceneria, bo Ty chyba kochana za dużo myślisz.

majju, madzikk lubią tę wiadomość

• cinnamon cookie Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :* nie jest źle, chociaż przełączyłam przed chwilą "Dzień dobry TVN" bo tam jest cykl co się dzieje w którym tygodniu ciąży... Nie na moje siły dziś takie informacje :)

Aga wpadła i uciekła?

11 cykl - <3 :)
    f2wl20mmrxkgechr.png
  • madka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnamonku :*

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
    "Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• madzikk Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciastko :-x jak boli brzuszek to najlepszy jest termofor.

Edycik moj P jest zrelaksowany i to za bardzo (co tez mnie wkurza), ale jest cos co naprwde mnie irytuje, o tym wam nie pisalam i musze ten problem jak najszybciej rozwiazac, nawet jezeli bedziemy musieli sie rozstac z P, ja tego dlugo nie wytrzymam. I tak tak mi relaks sie przyda ale samej i to juz niedlugo bo za 16 dni jade sama na 3 tygodnie na wakacje :) mam zamiar w tym czasie wymyslic cos zebym po powrocie juz nie myslala :) a wy macie jakies sposoby na niemyslenie? I przyszly cykl odpuszczam, mam zamiar poszalec w polsce i zaczac biegac i cwiczyc. Wogle to odpuszczam starania az problemy z P sie rozwiaza, taka decyzje podjelam:)

AgaL, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

16udgox1i4rww54k.png
    31cs
    IUI 23.3.2017
    IUI 27.2.2017
    HSG 26.10.2015
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki zabiegana od rana jestem :)
    Wizyta przebiegła spoko. Tzn. mam jakąś torbielkę za jajnikiem, ale przypuszcza, ze sie wchłonie podczas @. Wyniki obejrzała wszystkie, mój M ma rewelacyjne, mówiła, że rzadko takie widuje, moje uważa, że wcale nie są złe. Ani AMH, ani FSH jej nie przeraża. Twierdzi, że to się zmienia i dla niej nie jest wyznacznikiem.
    Plan jest taki: dwa miesiące monitoringu samego, chcę zobaczyć czy mam i dobrze obsatwiam owulkę, potem ewentualnie histeroskopia, potem monit + stymulacja. A poza tym stwierdziła, że jesteśmy młodzi (WOW!:) i nie minął jeszcze rok intensywnych starań, wiec nie widzi powodu do zamartwiania się.

Imię_Róży, majju, Edycik, madzikk, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Bratek lubią tę wiadomość

<3 Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę <3
  • madka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik życzę samych pozytywnych chwil, żeby udało się wszystko załatwić :* Odpocznij na urlopie :)

madzikk lubi tę wiadomość

"Nadzieja cichut­ko przy­siadła w kącie, gdy spoj­rzała w oczy rzeczywistości..." 

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wyjazd był owocny w rozmowy poważne z M, takie co dały mi, nam do myślenia :) w dzień urodzin dostałam prezent w postaci @ - ale o dziwo po wcześniejszych rozmowach z M przyjęłam ją spokojnie :)

majju, Edycik, madzikk, cinnamon cookie lubią tę wiadomość

• madka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś same dobre wiadomości :) To teraz musi się udać!

AgaL lubi tę wiadomość

• AgaL Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Także Cinnamonek idziemy prawie łeb w łeb :)

cinnamon cookie lubi tę wiadomość

• majju Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzikk to dopocznij sobie, nabierz pozytywnej energii. Ja od kwietnia też się biorę za aktywność fizyczną. Mam nadzieję, że uda się wytrwać w postanowieniu.
    Aga cieszę się, że jest plan, mam nadzieję że Cię to uspokoiło i dodało sił :) i że wyjazd się udał, też mi się taki marzy, taki właśnie do pogadania :)

AgaL, madzikk lubią tę wiadomość

qdkkqps67blqh0e0.png
  • AgaL Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madka wrote:
    Aguś same dobre wiadomości :) To teraz musi się udać!

Madka ja teraz podchodzę w ten sposób...kiedyś musi się udać, ale nie nastawiam się z cyklu na cykl, bo to nie jest życie....Planujemy normalnie wakacje i wszystko jakbym w ciąży nie była i miała nie być narazie. Życie mi przeleci na czekaniu na dziecko. Pragniemy zostać rodzicami i kiedyś będziemy, nie w ten sposób, to inny, to już postanowione :)

majju, Ruby, Edycik, Imię_Róży, midnight, madzikk, chmurreczkaa, cinnamon cookie, Kasia1407 lubią tę wiadomość

‹‹ 1508 1509 1510 1511 1512 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ