Starania, wykresy i inne bolączki od nowa, NOWA grupa żeby się poznać od początku i wspierać
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgaL wrote:Madka ja teraz podchodzę w ten sposób...kiedyś musi się udać, ale nie nastawiam się z cyklu na cykl, bo to nie jest życie....Planujemy normalnie wakacje i wszystko jakbym w ciąży nie była i miała nie być narazie. Życie mi przeleci na czekaniu na dziecko. Pragniemy zostać rodzicami i kiedyś będziemy, nie w ten sposób, to inny, to już postanowione
wow ale mi się podoba twój wpis Agaja tak sobie w poprzednim cyklu mówiłam, robię, planuję wszystko tak jakby nie była w ciąży - stąd i termy były juz planowane i już są zaklepane nawet
i wszelakie imprezy również
a, że przy okazji coś ruszyło u mnie to też jest pewnie skutkiem innego podejścia do życia
AgaL lubi tę wiadomość
-
Mój M powiedział mi, że bardzo przeżywa każdą moją @, bo już dwa dni przed widzi mój spadek nastroju, smutek, złość.... a wiadomo, że nie może temu zaradzić. Nie chcę nas tak katować.
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
Ruby wrote:wow ale mi się podoba twój wpis Aga
ja tak sobie w poprzednim cyklu mówiłam, robię, planuję wszystko tak jakby nie była w ciąży - stąd i termy były juz planowane i już są zaklepane nawet
i wszelakie imprezy również
a, że przy okazji coś ruszyło u mnie to też jest pewnie skutkiem innego podejścia do życia
Ruby to ja Ciebie proszę, żebyś mi, nam to przypomniała w chwili załamki ?ok Moderatorko
?
Ruby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w jakich znanych sieciówkach mogę kupić jakąś koszulkę, co polecacie? Kiedyś wrzucałyście link, ale ja potrzebuję sklep stacjonarny
już na dziś
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
"Nadzieja cichutko przysiadła w kącie, gdy spojrzała w oczy rzeczywistości..."
-
Madka sexy koszulkę?
Majju polecam taki wyjazd, taka rozmowa oczyszcza..a może to, że w neutralnym miejscu jakoś nawet cieżkie tematy przerobiliśmy i nawet udało mi się przyjąc bez wybuchów konstruktywną krytykę
Ruby tak myślałam, że nie mówiliście Młodej, poczekaj do wizyty
Cinnamonek wolne dziś?majju lubi tę wiadomość
-
Aga dlatego ja się już tak cieszę na tą Barcelonę w maju, już niedługo
A może wcześniej się uda wyhaczyć jakiś weekend tylko we dwoje
Madka z sieciówek to polecam new yorkera, kilka razy już coś fajnego tam kupiłam, jakościowo to nie jest mistrzostwo świata ale daje radęEdycik lubi tę wiadomość
-
Aguś sexy obowiązkowo, ale tak dyskretnie
Edit: musze m nazachęcić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 10:35
29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...
-
Hejka
Edycik powodzenia na wizycie!! my też w tym roku 4 lataale w czerwcu
Ruby z tą luteiną to akurat nie na forach wyczytywałam , pytałam ginki kiedyś z ciekawości bo zawsze miałam dopochwową a laski w szpitalu miąły pod jezykiem, i chciąłam ja zapytać bo myślałam że tą dopochwową biorą pod jezyki wtedy dowiedziąłm się ze w szpitalu tylko taką mają a ja mam brać dopochwowo bo właśnie lepiej się wchłania. Ale już niedługo idziesz do swojego to sam zadecyduje jak akurat Ty powinnaś brać
Aga czyli teraz spróbuj wyluzować i do roboty? oczyść głowę, i działajcie dalej. Przyjmij spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego!! i powodzenia w nowym cyklu!! I super podejście tak trzymaj! Poza tym jeśli ciąża będzie, i nie będzie problemów to wakacje nie przeszkadzają
Cinnamon tulę :*
Ja po wizycie, w aptece 430 zł zostawione...diabetolog, endokrynolog...kłucie w brzuch...eh
byle by tylko się udało
AgaL, Ruby, chmurreczkaa, cinnamon cookie lubią tę wiadomość
Córcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
nick nieaktualnyAguś będę stala na straży , masz to jak w banku
Mid - o tyle o ile to niemój wybór tylko sytuacja mnie do tego zmusza, jakbym nie czuła czegoś że coś tam się zaczyna podrażniać to absolutnie bym nie zmieniła, ale przy moim progu który miałam wydaje mi się , że bezpieczniej jest przejść na doustną lutkę niż załapac infekcję na początku ciąży ...więc z dwojga złego tak wybrałam i musze z tym zyc, co ma być to będzie, a nie będę się zadręczac ciągleAgaL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agulek, wzruszylam sie. Milo jest miec takie wsparcie, a podejscie naprawde super. To jest tez bardzo fajne bo po jakims czasie nieowocnych staran mozna sie naprawde zblizyc z partnerm
AgaL lubi tę wiadomość
31cs
IUI 23.3.2017
IUI 27.2.2017
HSG 26.10.2015 -
nick nieaktualny
-
Ruby oczywiście, po prostu lekarza i tak zapytaj, niech myśli myśliciel
a może wcale nie będie potrzebna ? ale moje gdybanie tu nic nie znaczy już niedługo wizyta i wszystko będzie jasne
Kas ja mam dopegyt, euthyrox, jodid, i jeszcze dziś dostałam aspirynę i clexane...oczywiście bez refundacji no bo po co ciężarnym leki refundować
pewnie jeszcze paski mnie czekają bo krzywa wyszła słabo i do diabetologa muszę leciećCórcia-2012
J-6/11tc [*] 13.02.15,
S -18tc [*] 30.09.15,
F-16tc. [*] 12.05.16
K-21tc. [*] 02.02.17
-
Edycik, Majju to ma być sexy koszulka nocna, na zachętę dla m, więc new yorker chyba odpada. Wprowadziłam Was w bład, bo nie wyjaśniłam przeznaczenia koszulki29 l. - podejście nr 11. Ciekawe czy przyniesie szczęście...